|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Marija!
22.10.2010 13:19:20   
Bebys
2. – Više beba? Vrlo često bračni parovi koji prije nisu mogli imati djecu vraćaju se u Međugorje s djetetom u naručju kako bi zahvalili Isusu i Mariji. Oni su jednostavno slijedili savjet vidjelice Marije koja uvijek govori: „Rijetki su parovi bez djece koji ne začnu dijete poslije ZAJEDNIČKOG penjanja na Križevac na koljenima i ZAJEDNIČKE molbe za dijete na koljenima ispod križa!“ Važno je da supružnici budu zajedno. Naravno, s Bogom se ništa ne događa automatski i nema nikakve magije. Ali postoje mjesta posebnih milosti i često se potvrđuje da je Križevac jedno od njih! Nedavno se ovamo došao zahvaliti jedan talijanski bračni par koji je pet godina neuspješno očekivao dijete. Na Križevcu su molili da budu blagoslovljeni djetetom. Dobili su blizance u roku od godinu dana! Evo ideje za bračne parove koji pate: možda su bebe pripremljene za vas u Nebu. Zašto ne pokušati u ovom smjeru? Dođite, nemojte čekati!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Marija!
22.10.2010 13:20:34   
Bebys
samo da nesto NADOPISEM
uopce me nezanima tko vjeruje tko nevjeruje...

NAPISALA SAM TO ZA ONE KOJI ZELE DJECU I VJERUJU...

idite i sretno
MAJKA BOZJA odrzava svoja obecanja..u to sam sigurna...

bog vas blagoslovio sve i dao vam djecu.....
sretno

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
22.10.2010 13:26:09   
maja
Na Križevac sam se popela kad sam bila trudna sa Noom 10tjedanauser posted image Obećala sam da ću se vratiti i nadam se da idemo iduće godine svi skupauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
22.10.2010 13:38:44   
natalijax
bila sam u međugorju poslije svog nesretnog iskustva,molila sam i nakon sedam mjeseci sam ostala trudna,isto čekam da odemo svi troje zajedno

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
22.10.2010 14:39:26   
tina0310
IZVORNA PORUKA: natalijax

bila sam u međugorju poslije svog nesretnog iskustva,molila sam i nakon sedam mjeseci sam ostala trudna,isto čekam da odemo svi troje zajedno

user posted image user posted image user posted image             triba virovat jer šta je čovik bez vire?

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
22.10.2010 14:47:34   
Anoniman
nas dvoje smo bili u Međugorju zadnji put još dok smo hodali, mm išao bos gore a kad je silazio, skoro pa sam ga nosila dolje, već mu je bilo teško. Tad smo molili za njegovo poništenje i za nas, da nam Bog pokaže što od nas hoće. I pokazao nam je! user posted image

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 6
22.10.2010 15:29:05   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7
22.10.2010 19:03:48   
tiny
ja sam mm govorila da odemo prije nekih 2,3 mjeseca,ali on nije imao vremena,ili ga nije htio naci.ja vjerujem u to,i bas zbog toga sam htjela i otici,i skruseno se pomoliti da me bog blagoslovi s jos djece.otici cu sigurno,a nije mi ni daleko,nekih sat i po voznje.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
22.10.2010 19:39:44   
Marta j
Ja odem svako malo tamo i bila sam na oba brda i nemogu opisati rijecima mir koji osjetim tamo.
Isla sam i s Matom par puta a sada cemo ga nositi i na brdo ukazanja.

Ps:cure koje dolazite javite se kada cete pa da popijemo kavicu ja sam sat vremena voznje od Medugorja.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 9
23.10.2010 16:44:06   
Bebys
Ps:cure koje dolazite javite se kada cete pa da popijemo kavicu ja sam sat vremena voznje od Medugorja.

ovo je super...blago tebi....

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 10
24.10.2010 10:56:31   
Leptir5
Bebys jako lijepo šta si otvorila ovu temu!!!
Planiram Međugorje već duže vrijeme,muž nikako da se odluči samo smišlja bezvezne razloge,moram ga nagovorit nekako,to će nam sigurno dobro doći :)

4xAIH
1.IVF.... beta 0
2.IVF.... beta 650 termin 15.04 :)
9.4 rodila se moja ljepotica :)

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 11
24.10.2010 12:17:20   
Leptir5
Bebys ćut ćemo se kakvo je vrijeme u Međugorju,da ne bi kiša padala a mi iz Splita dolazimo,mogli bi već iduću subotu...

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 12
24.10.2010 12:47:37   
novamama
i ja ću ići prvom prilikom, to želim već odavno, ali nikako da odem....moram se ići zahvaliti, mada znam da me On svugdje čuje.....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 13
24.10.2010 13:14:23   
maja

IZVORNA PORUKA: Leptir5

Bebys ćut ćemo se kakvo je vrijeme u Međugorju,da ne bi kiša padala a mi iz Splita dolazimo,mogli bi već iduću subotu...

Bebys je u Švedskojuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 14
24.10.2010 14:58:37   
Bebys
IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: Leptir5

Bebys je u Švedskojuser posted image

fala maja na odgovoru...ubrzo sam i u hr....jedva cekam...

PITAJ MARTA J
ONA TI ZNA KAKVO JE VRIJEME kaze da ima par minuta do Medjugorja...
njoj se javi...rekla je tko god ide da svrati na KAVICU KOD NJE...
bit ce guzve...marta drzi se..user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 15
24.10.2010 15:18:49   
Leptir5
tako je Marta j je to pisala, pomiješala sam s tobom Bebys :)

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
24.10.2010 15:37:29   
Marta j
Danas ti je u ovom cijelom kraju kisa i jaki vjetar.
Proci ces kroz moj grad kada budes isla u Medugorje pa se mozes dan prije javiti ako budes isla da popijemo kavicu.
Ja sam u Vrgorcu a do Medugorja imam sat vremena voznje.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 17
24.10.2010 18:39:10   
niina
Bila sam pa valjda je već prošlo i 15 god.Bilo je prekrasno.Imam želje iči,ali nikako od svih obaveza,ali nadam se da budem uskoro.......Pročitala sam prije mj.dana knjigu Skriveno dijete Međugorja ,još sam pod dojmom.......prekrasna iskustva ljudi.......user posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 18
24.10.2010 23:16:15   
Ninaa
Ja nisam bila u Međugorju sad već tri godine od kad sam zatrudinila i ne mogu vam reći koliko mi fali. Prije toga sam išla svake godine jednom unazad  5 godina. Taj mir ne mogu opisati ničim, zadnjih par puta sam išla gore bosa i vratila se bez ijedne ogrebotine dolje. Možda sljedeće godine uspijem otići sad je k. već veća.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 19
24.10.2010 23:18:22   
cuba
Ja nikad nisam bila u Međugorjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 20
25.10.2010 8:19:20   
Bebys
idi CUBA mozes ti biti samo ok a tek nutrina fantasticno...sretno svima

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 21
25.10.2010 8:21:09   
Bebys
.....Pročitala sam prije mj.dana knjigu Skriveno dijete Međugorja ,još sam pod dojmom.......prekrasna iskustva ljudi.......user posted image

DA TO JE SESTRA EMANUELA pisala ja dobivam njezina izvijesca svaki mijesec besplatno je ako hoces javi mi se na PP pa ti javim

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 22
25.10.2010 8:24:32   
tiha
moja mama je bila prosli vikend ja imam zelju mislim da cemo otici na proljeceuser posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 23
26.10.2010 19:09:40   
Leptir5
super Marta j!
čujemo se ovdje na forumu u petak navečer pa ćeš mi reć jel kiša,mislim da ćemo prebacit za iduću subotu ako sada bude kiša,nisam nikada bila i baš se veselim user posted image

4xAIH
1.IVF.... beta 0

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 24
26.10.2010 19:27:36   
Marta j
Samo se ti javi nadam se da cemo se uspijeti vidjeti i popiti kavu jer ja imam radnike pa neznam jos oce raditi u subotu.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Anketa za dojilje: kada ste dobile prvu menstruaciju nakon poroda
njanja

0-3 mjeseca (47%)

3-6 mjeseca (19%)

6-9 mjeseci (19%)

9-12 mjeseci (14%)

Broj svih glasova: 57

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!