Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ringerajina tužionica 30.8.2010 13:09:54
|
|
|
|
maja
|
mlada mama a mene moja sika još boli, temp. je prošla, još sada samo da i ovo prođe a ljuta sam jer Nou već četvrti put vraćam u krevet
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 30.8.2010 22:32:20
|
|
|
|
Ninaa
|
Cure da bržije prođe sve što vas ljuti!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 30.8.2010 22:41:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Uhh..kupila sam prekrasnu, sexy haljinicu i sad ju nisam ju mogla obući za godišnjicu jer bi se smrznula kao guzica!! A tako mi se sviđa..
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 30.8.2010 22:44:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
hahaha Grasko, sorry ali ovo mi je tako smijesnoooo Pa obuces kakav lagani baloner preko? posudim ti ja svoj, moj ide uz sve moguce kombinacije
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 31.8.2010 20:55:22
|
|
|
|
Marta j
|
Grasko meni to nije nikada bio problem bolero il pasmina uvijek rijese stvar.
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 10:44:37
|
|
|
|
Tsmee
|
Kao prvo zavidim ti što uopće možeš mislit o seksi haljinicama nakon poroda. Ja sam mogla misliti (a očito ću opet) samo o jutenoj vreći A da stvarno probaš nešto preko staviti...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 11:03:43
|
|
|
|
Tsmee
|
Tužim se na sebe. Dobila sam striju na trbuhu i ljuta sam ko pas i tužna... Nije zbog strije, mnoge žene ih imaju, nego zato što znam da sam si sama kriva jer sam se ovaj put jednostavno opustila i nisam se dovoljno mazala. A sad je kasno jer kad počne pucat Baš sam krava lijena...
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 11:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ne znam baš da ti je to zato kaj si bila lijena. Neke stvari se ne mogu spriječiti, nažalost Ali ajde, uživaj, šta je jedna strija!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 11:13:06
|
|
|
|
Marta j
|
Ljuta i sam i bjesan na profil Narucila sam sestri knijge ima par tjedana jos nisu dosla cijelo jutro zovem na par telefonski brojeva nitko mi se nigdje nejavlja il je zauzeto. Poslala sam e mail nitko mi nije odg a skola je u ponedjeljak
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 13:58:02
|
|
|
|
neron
|
inace nisam osoba koja se tuzi,al sad sam se vratila sa dugog i prelijepog godisnjeg odmora , da bi me dve prijateljice( obe usle u 9 mjesec) docekale sa isto pricom kako je meni ekstra i kako ja uzivam i kako BI ONE VOLJELE DA SU NA MOM MJESTU, a nijedna se nije zapitala da li bi ja voljela da sam na njihovom mjestu i da sjedim kao one kod kuce i odbrojavam dane do termina.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 15:19:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 15:54:53
|
|
|
|
Wukovarka
|
Mislim da bi bilo najbolje da napišem samo da sam ljuta, jer ako krenem pisati zašto...potrajat će do sutra. Muža bi najradije strpala u podrum i samo mu povremeno dala jesti dok ne dođe pameti i dok ne uvidi kako ga vlastiti roditelji iskorištavaju. Uffff....sve mi se čini da me svakih godinu dana čeka jedna te ista svađa
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 15:56:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:00:12
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:01:37
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:02:08
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Wuki Dugo je potrajalo zatišje Ma joj, zgrabila bi ih za vrat i dobro protresla. Jedva su dočekali da vide koliko smo novaca dobili na krstitkama da mogu uzeti. Ali sam ih preduhitrila i otišla curama nakupovati svega. I još MM kuka kako starci nemaju novaca,a mi plačamo skoro sve režije...samo ne znam na što troše kad nemaju kune. A ja imam troduplo veće troškove od njih, pa skrpim za sve. MM-u sam rekla da ne dam ni mrtva...nikad ne znam štro se može dogooditi i želim imati pričuvu za djecu. Sad su oboje dolje nadigli nos...rasparali su oblake, čak se i sunce pojavilo
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 1.9.2010 16:04:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:06:39
|
|
|
|
buduća mamica
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ali to su Teninini novci..ne mogu vjerovati da misle da bi im trebali dati baš sam htjela isto napisati, svašta si dozvoljavaju, Wuki samo ti njih po kratkom postupku
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:07:32
|
|
|
|
Anoniman
|
joj, što mrzim takve lakomce koji bi svojim unukama iz usta uzeli! fuj!!!! wuki, u pravu si! to je tvoje dijete dobilo i ne daj to nikome! sakrij to i kupi curama s vremena na vrijeme što im treba! ni tm ne treba znati gdje je!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:08:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ali to su Teninini novci..ne mogu vjerovati da misle da bi im trebali dati Toga ti kod njih nema draga moja. Oni se drže onoga da su oni školovali svoju djecu i da sad oni njima moraju davati. Nikad im ništa kupovali, čak ni sobe...sve si sami sad kupuju i još im moraju od plače svaki mjesec dati novaca. MM-u ja ne dam...pa pokušavaju meni iza leđa nešto ušičariti od njega
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:10:20
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi joj, što mrzim takve lakomce koji bi svojim unukama iz usta uzeli! fuj!!!! wuki, u pravu si! to je tvoje dijete dobilo i ne daj to nikome! sakrij to i kupi curama s vremena na vrijeme što im treba! ni tm ne treba znati gdje je! Ah, što da ti kažem! Sinoć sam se toliko izvikala na njega da je otišao u sobu suznih očiju. A on je predobar i uzeo bi iz svojih usta da da drugome, a oni to koriste. Ma...uffff....ljuta sam ko ris. Vidili su oboje jutros da pucam po šavovima, pa me niš ni ne pitaju.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:16:58
|
|
|
|
Anoniman
|
ne daj se, wuki. Stisni lovu, a ostali nek se hebu, da prostite! Ne mogu ni zamislit kako se osjećaš.
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:20:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Wuki, to ti je klasika da kad je neki lijepi događaj u obitelji, nastane na kraju neko sr... anje, samo mi na to obično nismo spremne... NE DAJ PARE! ama-nikome! nizašta! to je tvoje dijete dobilo, nisu se krstili baba i djed, nego Tena! ne daj se!
|
|
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:44:22
|
|
|
|
ribica1
|
Užas, nemam riječi!! Ne daj pare!!
|
|
RE: Ringerajina tužionica 1.9.2010 16:44:52
|
|
|
|
inesica
|
Dakle, pitam ja vas, u kojoj je to drzavi normalno pustiti trudnicu koja za par dana treba roditi (a ocito je po velicini trbuha!) da ceka u redu par sati u banci, i da ju nitko ne pusti preko reda?? Ne izdaju se nikakvi redni brojevi i stvarno nije problem pustiti jednu zenu ispred sebe za koju vidis da ne moze stajati tamo danima, smatram to osnovnom kulturom! Nikad ne trazim nekakve privilegije i ne volim se gurati, ali imam valjda pravo bar mjesec dana na nekakve povlastice i prednosti, barem sada kad je najteze! SRAMITE SE svi koji ste danas ispred mene stajali u redu i pravili se "grbavi". Totalni bezobrazluk!
|
|
|
Anketa
Dojenje.
Admin
Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!