|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   menstrucija nakon carskog
19.4.2010 20:04:59   
pincirotvajler
Jel znate dal postoji kakva razlika nakon vaginalnog ili carskog?
znam da je individualno vrijeme kad se dobije, al jel obilnija, dal duže traje..?kakav je pms?
ja sam nakon poroda krvarila-čistila se-manje od 2tj, i evo pred 4d dobila user posted image -valjda je to to.user posted image .bolilo me tjedan dana prije ko i u običnog pms, ali sad je krvarenje puno obilnije, uopće se ne smanjuje, a prije je trajala max 5d..
jel ima kakve veze što su mi krvni nalazi loši, ili kaj pijem željezo?

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: menstrucija nakon carskog
19.4.2010 20:34:29   
ZVRK
meni je od poslije poroda smanjena user posted image i traje kratko,poslije kiretaža isto.
mislim da krvna slika nema veze sa količinom curenja ali ako je više nego inače može ti biti slabo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 2
19.4.2010 20:36:18   
pepeljuga
ja nisam bila na carskom al sam isto dobila brzo i prvih miseci su bas bile obilne

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 3
19.4.2010 20:42:15   
mali_f
Ja sam imala carski i primjetila sam da mi je menga sada puno obilnija i bolnija, ali ne bih rekla da je to od carskog već zbog hormonalnih i tjelesnih promjena...

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 4
19.4.2010 20:42:39   
mama m
Ja sam se nakon carskog čistila 6 tjedana, a mengu dobila nakon 9 mjeseci. Bila mi je jednaka kao i prije trudnoće. Najbolje da se posavjetuješ s dr. ako si zabrinuta

< Poruku je uredio mama m -- 19.4.2010 20:44:25 >

Majke drže ruke svoje djece na trenutak, a njihova srca zauvijek

Jana 10.04.2006.
Bartol 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 5
19.4.2010 22:14:59   
cuba
Nakon carskog sam se čistila 4 tjedna a user posted image sam dobila nakon 4,5miseci tj prošli tjedan...totalno drukčije nego prije poroda...ništa me nije bolilo i trajala mi je 4 dana, normalno krvarenje...hvala ti Bože više...prije bez Voltarena nebi mogla živit prvi dan a trajala mi je cca 6 dana...
Sve ti je to individualno al mislim da je do hormona..ne virujem da ima veze sa vrstom poroda...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mama m)
Neposredna veza do poruke: 6
20.4.2010 6:30:10   
troubled

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja nisam bila na carskom al sam isto dobila brzo i prvih miseci su bas bile obilne

prvi put mi je isto ovako bilo...

imam novi ticker :)

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
20.4.2010 7:56:41   
Bebys
ja sam bila na carskom i dobila menzu odmah normalno prvi mjesec kasnije...ali nisam dojila nisam imala mljeka...inace sve o.k. bar meni...

Neposredna veza do poruke: 8
20.4.2010 8:33:09   
Joanna
I ja sam dugo krvarila, i menstrucaija mi je došla točno mjesec dana nakon poroda al ostala je ista ko i prije, ni više ni manje po količini ni po boli.

Dojila sam jako malo, možda je i to uzrok. Ne znam. Nisam se nadala da će doći tako brzo al šta je tu jeuser posted image

Mamine princeze
11.08.2009. Nina
26.01.2012. Laura

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 9
20.4.2010 9:34:34   
njanja
mislim da ima veze sa željezom....ja sam isto nakon carskog krvarila jako slabo, mislim cca 2 tj, ali to je bilo kao ono stvari pred kraj....dobila sam stvari par dana prije Janovog navršenog 6. mjeseca (dojila sam)....Promaknulo mi je da li ti dojiš, znam da povezuju povratak stvari sa laktacijom, što duže dojiš, kasnije dođu stvari....Npr moja sestra je dojila uz dohranu (i naša iva piva) i dobile su stvari oko 2,5-3 mjeseca..... Beba ti je još mala, nije se to uravnotežilo, nemoj se čuditi da sad sljedećih par mj ne dobiješ stvari.....ima i takvih slučajeva....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 10
20.4.2010 12:23:42   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: njanja

mislim da ima veze sa željezom....ja sam isto nakon carskog krvarila jako slabo, mislim cca 2 tj, ali to je bilo kao ono stvari pred kraj....dobila sam stvari par dana prije Janovog navršenog 6. mjeseca (dojila sam)....Promaknulo mi je da li ti dojiš, znam da povezuju povratak stvari sa laktacijom, što duže dojiš, kasnije dođu stvari....Npr moja sestra je dojila uz dohranu (i naša iva piva) i dobile su stvari oko 2,5-3 mjeseca..... Beba ti je još mala, nije se to uravnotežilo, nemoj se čuditi da sad sljedećih par mj ne dobiješ stvari.....ima i takvih slučajeva....

da, dojim..znam da je sad sve friško pa je i sve moguće

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 11
20.4.2010 12:29:50   
sig
ja sam isto išla sa I. na carski i nisam dobila skoro pa godinu dana nakon carskog... dojila sam 10 mj. malo imam bolove prije menzisa (sada ih nemam čekam drugo) ali... ništa pretjerano... traje normalno 5 dana i dolazi svakih 28. Slažem se da ovisi o stanju organizma, o slabokrvnosti i dali primaš dovoljno vitamina.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

Neposredna veza do poruke: 12
20.4.2010 23:54:29   
Ninaa
Ja sam dobila 6 tjedana nakon poroda i to je bilo strašno ko odljev, mislila sam da ću iskrvariti, tak je bilo dva puta. Prije su mi menge bile normalne i kratko trajale. Psolije toga pak par mjeseci neka kratka krvarenja i mogu reći da tek sad nakon godinu dana se sve sredilo. Menga mi dolazi svakih 30 dana i bude normalna. Tak da ti je to sve još friško i pomalo će doći na svoje.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 13
7.5.2010 22:08:30   
Bubu
A jel normalno da traje duže nego inače? Evo ja dobila prvu nakon 7,5 mjeseci, i već 5 dan curi i ne staje, i nema naznaka da će statuser posted image .
Inače mi je trajal 3-4 dana, s tim da je bila dva dana obilna a ostalo kapalo.
Oprostite na podrobnom opisu user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
7.5.2010 22:10:22   
ninolina
buba jesi rodila na carski ili prirodno...meni recimo curi ludilo..to je strašno već sam par puta mislila da ću ići na hitnu...a lijepo grofica staje 6 dan 7 još malo i gotovo

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 15
7.5.2010 22:15:43   
Bubu
Carski. Ma nije sad to toliko obilno, samo je isti intenzitet već 5 dana, ne smanjuje se.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 16
7.5.2010 22:17:27   
ninolina
mislim da je to normalno ...koliko ti inače traje...to je sad prva...očekuj još bar dvije takvog intenziteta a ako i ne ostanu tako obilne...nekima se smanji enkima pojača 

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 17
8.5.2010 4:39:42   
pincirotvajler
mah meni prva trajala 7d..onda opet za dva tjedna 5d..trebat će vremena valjda da postane normalno..user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 18
8.5.2010 9:30:31   
lidac0605
meni je sa svakim porodom postajala sve obilnija i duže trajala,tak da smo sa 3 došli na 7 dana trajanjauser posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 19
8.5.2010 10:25:57   
adryosijek
ja ceka prvu tetku ... ko zna kad ce al eo i pol mjeseca nakon poroda jos curimuser posted image dokle cu neznam valjda je to normalnouser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 20
8.5.2010 10:28:21   
ninolina
ja ceka prvu tetku ... ko zna kad ce al eo i pol mjeseca nakon poroda jos curimuser posted image dokle cu neznam valjda je to normalnouser posted image

draga ja sam iza svakog poroda curila i do 6 tj..sad čak i duže

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 21
8.5.2010 10:32:21   
adryosijek
a joj uzasuser posted image user posted image user posted image nacekat cu se jos da prode

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 22
30.5.2010 21:22:02   
Bubu
Meni je prva prošla nakon 7 dana, i evo danas (nakon kmh user posted image ) procurilo malo rozasto, i sada ništa. Danas mi je 27. dan ciklusa tako da bi mogla dobit opet, i znam da sada mogu biti neredovite, al me brine što je curnulo samo  malo, pod prisilom user posted image , i to svijetlo....
Kaj bi moglo bit?user posted image

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 23
15.6.2010 22:16:50   
Bubu
Kakve su vam bile menge nakon carskog?
Meni prva došla prije mjesec i pol, normalna. Nakon toga curnula malo, i evo danas opet malo popodne i stalouser posted image user posted image user posted image
Dal da brinem il kaj??

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 24
15.6.2010 22:20:30   
cuba
A evo i ja sam prvu mengu dobila 4,5 mjeseca nakon carskog i sve bilo ok...od toga su prošla 2 mjeseca i nisan više nikako dobilauser posted image  (mislim nisam trudna)

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pelenski osip
krijesnica3

Dal vam je Mustela stelactiv-krema za pelenski osip:

korisna (25%)

nekorisna (6%)

niste isprobale (69%)

Broj svih glasova: 65

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!