Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 19.4.2010 20:34:29
|
|
|
|
ZVRK
|
meni je od poslije poroda smanjena i traje kratko,poslije kiretaža isto. mislim da krvna slika nema veze sa količinom curenja ali ako je više nego inače može ti biti slabo
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 19.4.2010 20:36:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja nisam bila na carskom al sam isto dobila brzo i prvih miseci su bas bile obilne
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 19.4.2010 20:42:15
|
|
|
|
mali_f
|
Ja sam imala carski i primjetila sam da mi je menga sada puno obilnija i bolnija, ali ne bih rekla da je to od carskog već zbog hormonalnih i tjelesnih promjena...
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 19.4.2010 20:42:39
|
|
|
|
mama m
|
Ja sam se nakon carskog čistila 6 tjedana, a mengu dobila nakon 9 mjeseci. Bila mi je jednaka kao i prije trudnoće. Najbolje da se posavjetuješ s dr. ako si zabrinuta
< Poruku je uredio mama m -- 19.4.2010 20:44:25 >
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 19.4.2010 22:14:59
|
|
|
|
cuba
|
Nakon carskog sam se čistila 4 tjedna a sam dobila nakon 4,5miseci tj prošli tjedan...totalno drukčije nego prije poroda...ništa me nije bolilo i trajala mi je 4 dana, normalno krvarenje...hvala ti Bože više...prije bez Voltarena nebi mogla živit prvi dan a trajala mi je cca 6 dana... Sve ti je to individualno al mislim da je do hormona..ne virujem da ima veze sa vrstom poroda...
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 6:30:10
|
|
|
|
troubled
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja nisam bila na carskom al sam isto dobila brzo i prvih miseci su bas bile obilne prvi put mi je isto ovako bilo...
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 7:56:41
|
|
|
|
Bebys
|
ja sam bila na carskom i dobila menzu odmah normalno prvi mjesec kasnije...ali nisam dojila nisam imala mljeka...inace sve o.k. bar meni...
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 8:33:09
|
|
|
|
Joanna
|
I ja sam dugo krvarila, i menstrucaija mi je došla točno mjesec dana nakon poroda al ostala je ista ko i prije, ni više ni manje po količini ni po boli. Dojila sam jako malo, možda je i to uzrok. Ne znam. Nisam se nadala da će doći tako brzo al šta je tu je
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 9:34:34
|
|
|
|
njanja
|
mislim da ima veze sa željezom....ja sam isto nakon carskog krvarila jako slabo, mislim cca 2 tj, ali to je bilo kao ono stvari pred kraj....dobila sam stvari par dana prije Janovog navršenog 6. mjeseca (dojila sam)....Promaknulo mi je da li ti dojiš, znam da povezuju povratak stvari sa laktacijom, što duže dojiš, kasnije dođu stvari....Npr moja sestra je dojila uz dohranu (i naša iva piva) i dobile su stvari oko 2,5-3 mjeseca..... Beba ti je još mala, nije se to uravnotežilo, nemoj se čuditi da sad sljedećih par mj ne dobiješ stvari.....ima i takvih slučajeva....
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 12:23:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: njanja mislim da ima veze sa željezom....ja sam isto nakon carskog krvarila jako slabo, mislim cca 2 tj, ali to je bilo kao ono stvari pred kraj....dobila sam stvari par dana prije Janovog navršenog 6. mjeseca (dojila sam)....Promaknulo mi je da li ti dojiš, znam da povezuju povratak stvari sa laktacijom, što duže dojiš, kasnije dođu stvari....Npr moja sestra je dojila uz dohranu (i naša iva piva) i dobile su stvari oko 2,5-3 mjeseca..... Beba ti je još mala, nije se to uravnotežilo, nemoj se čuditi da sad sljedećih par mj ne dobiješ stvari.....ima i takvih slučajeva.... da, dojim..znam da je sad sve friško pa je i sve moguće
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 12:29:50
|
|
|
|
sig
|
ja sam isto išla sa I. na carski i nisam dobila skoro pa godinu dana nakon carskog... dojila sam 10 mj. malo imam bolove prije menzisa (sada ih nemam čekam drugo) ali... ništa pretjerano... traje normalno 5 dana i dolazi svakih 28. Slažem se da ovisi o stanju organizma, o slabokrvnosti i dali primaš dovoljno vitamina.
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 20.4.2010 23:54:29
|
|
|
|
Ninaa
|
Ja sam dobila 6 tjedana nakon poroda i to je bilo strašno ko odljev, mislila sam da ću iskrvariti, tak je bilo dva puta. Prije su mi menge bile normalne i kratko trajale. Psolije toga pak par mjeseci neka kratka krvarenja i mogu reći da tek sad nakon godinu dana se sve sredilo. Menga mi dolazi svakih 30 dana i bude normalna. Tak da ti je to sve još friško i pomalo će doći na svoje.
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 7.5.2010 22:08:30
|
|
|
|
Bubu
|
A jel normalno da traje duže nego inače? Evo ja dobila prvu nakon 7,5 mjeseci, i već 5 dan curi i ne staje, i nema naznaka da će stat . Inače mi je trajal 3-4 dana, s tim da je bila dva dana obilna a ostalo kapalo. Oprostite na podrobnom opisu
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 7.5.2010 22:10:22
|
|
|
|
ninolina
|
buba jesi rodila na carski ili prirodno...meni recimo curi ludilo..to je strašno već sam par puta mislila da ću ići na hitnu...a lijepo grofica staje 6 dan 7 još malo i gotovo
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 7.5.2010 22:15:43
|
|
|
|
Bubu
|
Carski. Ma nije sad to toliko obilno, samo je isti intenzitet već 5 dana, ne smanjuje se.
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 7.5.2010 22:17:27
|
|
|
|
ninolina
|
mislim da je to normalno ...koliko ti inače traje...to je sad prva...očekuj još bar dvije takvog intenziteta a ako i ne ostanu tako obilne...nekima se smanji enkima pojača
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 8.5.2010 4:39:42
|
|
|
|
pincirotvajler
|
mah meni prva trajala 7d..onda opet za dva tjedna 5d..trebat će vremena valjda da postane normalno..
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 8.5.2010 9:30:31
|
|
|
|
lidac0605
|
meni je sa svakim porodom postajala sve obilnija i duže trajala,tak da smo sa 3 došli na 7 dana trajanja
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 8.5.2010 10:25:57
|
|
|
|
adryosijek
|
ja ceka prvu tetku ... ko zna kad ce al eo i pol mjeseca nakon poroda jos curim dokle cu neznam valjda je to normalno
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 8.5.2010 10:28:21
|
|
|
|
ninolina
|
ja ceka prvu tetku ... ko zna kad ce al eo i pol mjeseca nakon poroda jos curimuser posted image dokle cu neznam valjda je to normalnouser posted image draga ja sam iza svakog poroda curila i do 6 tj..sad čak i duže
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 8.5.2010 10:32:21
|
|
|
|
adryosijek
|
a joj uzas nacekat cu se jos da prode
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 30.5.2010 21:22:02
|
|
|
|
Bubu
|
Meni je prva prošla nakon 7 dana, i evo danas (nakon kmh ) procurilo malo rozasto, i sada ništa. Danas mi je 27. dan ciklusa tako da bi mogla dobit opet, i znam da sada mogu biti neredovite, al me brine što je curnulo samo malo, pod prisilom , i to svijetlo.... Kaj bi moglo bit?
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 15.6.2010 22:16:50
|
|
|
|
Bubu
|
Kakve su vam bile menge nakon carskog? Meni prva došla prije mjesec i pol, normalna. Nakon toga curnula malo, i evo danas opet malo popodne i stalo Dal da brinem il kaj??
|
|
|
|
|
RE: menstrucija nakon carskog 15.6.2010 22:20:30
|
|
|
|
cuba
|
A evo i ja sam prvu mengu dobila 4,5 mjeseca nakon carskog i sve bilo ok...od toga su prošla 2 mjeseca i nisan više nikako dobila (mislim nisam trudna)
|
|
Anketa
Pelenski osipkrijesnica3Dal vam je Mustela stelactiv-krema za pelenski osip:korisna (
25%)

nekorisna (
6%)

niste isprobale (
69%)
Broj svih glasova: 65Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!