|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesam li trudna?
7.5.2010 15:19:58   
Nikolina22
evo i mene nazad, mi još nismo započeli jer više ne znam kada su plodni dani, kada nismo, a sad da ćemo svaki dan, to opet nije dobro jer će se "istrošiti" user posted image user posted image user posted image user posted image  bude mi rekao da sam luda user posted image user posted image user posted image
kako da si sad odredim da li su plodni ili neplodni? menzis je bila 25.3 - 1.5. eto...ma koma...user posted image user posted image user posted image user posted image

imam još jedno pitanje, ne znam kamo da ga postavim, radi se o bradavicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne, ozbiljno, desna me svrbi za poluditi user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  

bit će da ipak moram do ginekologa, ili da dragom kupim maijcu "nisam ginekolog ali mogu pogledati" user posted image user posted image user posted image user posted image

eto, malo sam se raspisala, vidi se da sam dobre volje pa se nadam da nebudete zamjerile na toni gluposti.

šaljem big user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu Lany)
Neposredna veza do poruke: 601
7.5.2010 16:50:00   
ninolina
e da draga imaš isti problem ko i ja..neznam kako odrediti plodne dane po kalendaru...ali prati svoje tjelo...ako ti je kasnila oduzmi dva dana od dobivene zadnje menge......tako su meni rekli ili kad ti se pojavi iscjedak, možda bol u jajnicima...ahhh nisam pametna...a za bradavice nemam pojma....mislim mene su svrbile kad mi se mlijeko radilo...ajde ti svakako doktoru, možda baš potrefiš da ti kaže kad su ti plodni...sretno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Nikolina22)
Neposredna veza do poruke: 602
23.5.2010 20:52:47   
optimistica78
Eto i nove članice od ovog trenutka.I ja jako želim user posted image .Imala spontani od 7 tj. i odmah nakon toga lažnu trudnoču.Tužna sam šta sam imala jedan takav gubitak...i sretna ču biti samo kada test pokaže user posted image i u trbušiću bude nešto slatko malo.

(Odgovor članu Joanna)
Neposredna veza do poruke: 603
23.5.2010 20:56:20   
optimistica78
ima li kogaaaa????

Neposredna veza do poruke: 604
23.5.2010 21:04:48   
anne
Ima. Ima.
Baš ti se zaredalo optimistica78.
Nadam se da ćeš skoro imati nešto slatko.user posted image

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu optimistica78)
Neposredna veza do poruke: 605
23.5.2010 21:19:19   
anuska08
Optimistice dobro nam došla i lijepo se družila s nama!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( imaš super nickuser posted image )
p.s. i naravno želim ti brzo brzo jedan veeeliki user posted image

< Poruku je uredio anuska08 -- 23.5.2010 21:20:19 >

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 606
24.5.2010 9:10:32   
ninolina
optimistica dobrodošla...i da brzo ugledaš +

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 607
24.5.2010 15:00:05   
Nikolina22
optimistica - dobro nam došla

joj, curke, ja sam vam već luuudaaaa, nadam se da se ovaj put nešto i primilo user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam da li su bili plodni dani ili nisu...joooj, luuudaaaaa sam više !!!!!!!!

malo sam razg sa sestrom i pitala sam ju da kako je ona uspjela user posted image  a ona se počne ceriti, super user posted image

dođe ona- malo hopa cupa i to je to...a ja njoj, mi hopa cupa od 1.mj pa ništa user posted image user posted image user posted image

eto...ona ima dečka od 8 i malu princezu od 5mj, i sve 5, a ja nikako, već se malo i brinem jer sam često

bubana pa.....user posted image user posted image user posted image user posted image

baljezgam gluposti..odo..ali morala sam sa nekime podijeliti...

user posted image  user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 608
24.5.2010 15:01:39   
ninolina
nikolina nadam se da će vam se ovaj mjesec primiti...ja imam klince ali sada nam je trebalo 4 mj da se uhvati...psiha radi čuda vjeruj mi

Neposredna veza do poruke: 609
24.5.2010 15:04:11   
Nikolina22
znam, ovoga puta nisam razmišljala, ali eto, zadnja 2 dana me pere i baš sam sva nikakvaaaa
hvala ti ninolina, a kako si ti? sve ok?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 610
24.5.2010 15:10:34   
ninolina
ma kako god misliš nisi mislila...u tom trenutku samo ti je beba na pameti...bar je meni tako...ja sam ok...za sad je sve dobro....ugrušak se povlači

Neposredna veza do poruke: 611
3.6.2010 9:29:51   
Nikolina22
Drage moje, više ne znam kamo da ovo napišem al' dobro...
ovako, jučer sam išla na redoviti gin. pregled, sve ok i radio mi je uzv.
Još nije ni krenuo sa tim "štapićem" a ja njemu - ima li možda kakvih novosti? a on, pa..zapravo ima. U nevjerici sam gledala taj monitor i vidjela neku točkicu, rekao je da bi to mogla biti gestacijska vrećica i tražio me da idem vaditi krv. (zadnja menzis 1.5, po njemu početak 5.tjedna).

Jedva čekam sutra ići vaditi krv da vidim da li sam user posted image  ili nisam.

Nemate pojma koliku sam sreću osjećala, makar od dragoga nisam dobila neku podršku ili sreću, ali možda se boji pa..ne znam..nema veze...

pusek svima od sretne, sretne žene user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 612
3.6.2010 9:55:33   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image  držim fige za veliku betu!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 613
3.6.2010 9:56:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 614
3.6.2010 10:21:19   
tikica_69
Nikolina22, ovo ti je stvarno bilo iznenanedjenje za 5 user posted image user posted image user posted image
Sad lijepo polako i smireno i uzivaj u drugom stanju user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 615
3.6.2010 10:32:40   
Točkica28
drzim ti ogromne figeeeeeee

user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 616
3.6.2010 10:48:55   
lee
šaljemo vibrice da bude velika beta.user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 617
3.6.2010 10:52:45   
anuska08
Držim ti fige!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
p.s. ne brini za dragog,doći će k sebi i biti presretanuser posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 618
3.6.2010 12:04:04   
Anoniman
Divno! Čestitam! user posted image user posted image user posted image
TO je to - ako je početak 5. tjedna, onda se vidi točkica, do kraja tjedna će narasti u vrećicu a sa 6 tj. će se vidjeti otkucaji user posted image Sve je po protokolu, samo mirno, opušteno i strpljivo! user posted image

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 619
3.6.2010 14:52:35   
Tsmee
Samo nek točkica rasteeeee!!!! Javi se obavezno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 620
3.6.2010 16:32:37   
Gianna
user posted image user posted image user posted image user posted image za točkicu i šaljemo vibrice za veliku betu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretno draga...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 621
3.6.2010 20:41:41   
ninolina
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Divno! Čestitam! user posted image user posted image user posted image
TO je to - ako je početak 5. tjedna, onda se vidi točkica, do kraja tjedna će narasti u vrećicu a sa 6 tj. će se vidjeti otkucaji user posted image Sve je po protokolu, samo mirno, opušteno i strpljivo! user posted image

sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 622
3.6.2010 21:38:17   
Nikolina22
drage moje user posted image  user posted image  user posted image ,
hvala vam od srca na tolikoj podršci, sva sam se naježila dok sam čitala!!!

sutra idem vaditi krv i kada dođu nalazi, odmah dolazim javiti!!!!
dragi se popravio, danas je sav izvan sebe, ne zna kaj bi user posted image user posted image user posted image user posted image  bit će da je šok, a sutra je rekao da ako je user posted image  otvara se šampanjac user posted image user posted image

hvala Vam još jednom, sutra ću vam javiti novosti user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 623
3.6.2010 22:34:26   
Nikolina22
evo mene opet...
ovako, on je rekao da je veličine 5mm je to moguće?? i kad gledam slikicu..nekako mi je više u sredini ??? jooooooooooj

Neposredna veza do poruke: 624
3.6.2010 22:41:40   
ninolina
ooo moguće je da...Ja sam sad došla dosta rano sa 4 tjedna i bilo je 3.88 mm...
Ma ja sam sigurna da si trudnauser posted image user posted image
dragi je ko i svako muško...prvo ostao bez riječi....sutra će biti najsretniji na svijetu

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

i opet molim mišljenje za ime sina
Bebač i ja

koje vam se ime više sviđa...jer se mi nikako ne možemo odlučiti...

sven (20%)

tin (12%)

dan (1%)

niko (47%)

mark (19%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!