|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesam li trudna?
27.4.2010 12:23:48   
ZVRK
ja ti savjetujem da se''ohladiš''malo i prićekaš da odeš kod doka jer nekada je previše čitanja(informacija)veći problem nego dobitak

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 526
27.4.2010 12:26:26   
ninolina
ja ti savjetujem da se''ohladiš''malo i prićekaš da odeš kod doka jer nekada je previše čitanja(informacija)veći problem nego dobitak

to sigurno....opusti se i ne razbijaj glavicu

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 527
27.4.2010 12:55:58   
pepeljuga
meni je beta sa 4 tjedna bila 960,neznam jel ti to nesto pomazeuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 528
   [Obrisani korisnik]
27.4.2010 13:10:28   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu pepeljuga)
  Neposredna veza do poruke: 529
27.4.2010 13:15:52   
ninolina
Tjedan poslije prvog dana zadnje menstruacije Vrijednost ß HCG-a, mIU/ml35 - 50user posted image 43 - 426519 - 7.34061.080 - 56.5007 - 87.650 - 229.0009 - 1225.700 - 288.00013 - 1613.300 - 254.00017 - 244.060 - 165.40025 - 403.640 - 117.000
po tome je pepi kod tebe bilo više nego bi trebalo biti, tj najčešče se javlja kod višestruke trudnoće a to nije bilo kod tebe, jel dauser posted image
janje ne sekiraj se....sutra giniću i znat češ na čemu si

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 530
27.4.2010 13:17:36   
pepeljuga
ninolina moja nemam ja pojma vise sto je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 531
27.4.2010 13:20:06   
ninolina
vjerujem tiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 532
27.4.2010 14:11:30   
Nikolina22
uff, toliko info već sam ludaaaa
ali zato, sutra ujutro dragi i ja radimo testić pa ćemo vidjeti..nadam se user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 533
   [Obrisani korisnik]
27.4.2010 15:11:56   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Nikolina22)
  Neposredna veza do poruke: 534
27.4.2010 15:27:37   
Nikolina22
hvala ti user posted image user posted image user posted image
ja bi curicu user posted image
lara ili mia user posted image  hehe, već znam koje bi ime a još ni ne znam da li jesam ili nisam....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 535
27.4.2010 15:42:57   
ninolina
drži se nikolina danas je koji dan da ti kasniuser posted image

Neposredna veza do poruke: 536
27.4.2010 16:07:51   
Nikolina22
dan - peti :))))))) user posted image
i nekako se dobro osijećam, ne znam, kolega s posla mi je rekao da sam nekako drukčija, smirenija, da zračim user posted image user posted image user posted image user posted image  nadam se da je to zbog user posted image  a ne zbog dragog hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 537
27.4.2010 16:41:09   
ninolina
ma vjerujem da si user posted image ajde ti danas napravi testićuser posted image

Neposredna veza do poruke: 538
27.4.2010 18:31:38   
Nikolina22
moram priznati da me malo strah, što ako sutra ujutro bude negativan user posted image  s obzirom da sam u petak radila intim plus i pokazao je da nisam user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 539
27.4.2010 18:32:46   
BUMBIKA
Drži se...nadm se da će biti +user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 540
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 7:37:08   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu BUMBIKA)
  Neposredna veza do poruke: 541
28.4.2010 7:40:17   
danery
oooooooo user posted image user posted image user posted image

ma zločesta user posted image ,treba joj zapisat tablice na metli  prijavit  user posted image tajnoj službi!!!

nadam se da će te idući mjesec zaobići u širokom luku...

držim ti user posted image user posted image user posted image i šaljem user posted image user posted image user posted image za skorašnje user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 542
28.4.2010 7:40:23   
pepeljuga
janje bas mi je zaouser posted image

Neposredna veza do poruke: 543
28.4.2010 7:48:27   
Nikolina22
dobro jutro svima,

janje, žao mi je user posted image user posted image user posted image user posted image  ja sam mislila da ćeš ti mene razveseliti kad sam vidjela rezultat..
mi smo napravili test sa prvom jutarnjom i nije pozitivan, a nisam još dobilauser posted image .
baš sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a sad sam već na poslu i kooomaaa mi je,

makar, da se naručim kod ginekologa mislim da bi bilo kao i tebi - odmah bi user posted image  doletila na metli!!!!!

curke, kao što sam vam već bila napisala, uistinu ste divne, podrška ste za plus deset i više a ni ne znamo se a jedna drugoj tu pomažemo.
Hvala vam od user posted image

sad samo treba pričekati da user posted image  dođe i opet ispočetka..samo..tko će pogoditi plodne dane user posted image user posted image user posted image user posted image  jedino da mi to svaki drugi dan pa..user posted image user posted image user posted image user posted image

dragi meni da on to ništa ne vjeruje, da čeka user posted image , makar...nije mi se nekako činio iskren..ne znam..ja sam se možda i više angažirala nego on..ne znam... user posted image   a možda mi se sve to učinilo jer sam vidjela test pa....eto..tražim dlaku u jajetu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 544
28.4.2010 7:50:01   
curice
janje žao mi jeuser posted image user posted image user posted image
al glavu gore i idemo daljeuser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 545
28.4.2010 7:52:50   
curice
a joooj nikolina22
a da ipak odeš do ginića da se riješiš tog razmišljanja zašto nije došla i kad će
drži se ,ako već ne bude ovaj mjesec vaš bit će slijedeći sigrnouser posted image user posted image

Mamine princeze x 3

Neposredna veza do poruke: 546
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 8:22:32   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu curice)
  Neposredna veza do poruke: 547
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 8:23:06   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 548
28.4.2010 8:26:25   
ZVRK
zao mi je da još nije ništa kod tebe janje ali se nadam da kod nikoline ipak bude+
a ovo
IZVORNA PORUKA: janje5

Tako da svaka 2-3 dana je nekak najbolja opcija (ako pridobiš muža!)user posted image

je meni upalilouser posted image
sretno

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

Neposredna veza do poruke: 549
28.4.2010 8:33:20   
ninolina
a jooo curke moje...pa nemrem vjerovati...kaj je iovaj 4 mj neki totalni kolaps radi u našim glavama...i ja imala isto tako, test neg, kod ginića ništa dobila sam nakon 6 dana...ali sad smo se dali opet u akciju i nadamo se bebi...curke moje držite mi se...čitala sam negdje da se ženi tjelo psihički primprema ako misli imati bebu...da čak onaj mj prije nego ostane trudna tjelo daje lažne signale...nadam se da je to kod nas problem i da sve tri bude u 5 mj trudnice

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

i opet molim mišljenje za ime sina
Bebač i ja

koje vam se ime više sviđa...jer se mi nikako ne možemo odlučiti...

sven (20%)

tin (12%)

dan (1%)

niko (47%)

mark (19%)

Broj svih glasova: 108

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!