Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 21:52:19
|
|
|
|
maja
|
Moj mali je napunio 2 godine pa ja još ne znam kako izgleda prospavati cijelu noć i ja sanjam o tome i nadam se da će uskoro
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 21:56:18
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: maja Moj mali je napunio 2 godine pa ja još ne znam kako izgleda prospavati cijelu noć i ja sanjam o tome i nadam se da će uskoro e tako je i kod mog domija par puta me budi hoče sokić pa mu je želja kod nas pajit..ma mali je on još ..ma nadam se još koju god pa čemo spavat..tako mi je bilo i sa drugima..glavno da su oni zdravi a sve ostalo je lako
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 21:56:21
|
|
|
|
jadran
|
možda on hoće ali ti nećeš... vidim stiže drugo uskoro..
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 21:56:31
|
|
|
|
nancy
|
ja sam nakon skoro 2 mj.i hvala Bogu sta je tako bilo inace bi siznila!
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 21:58:51
|
|
|
|
maja
|
IZVORNA PORUKA: jadran možda on hoće ali ti nećeš... vidim stiže drugo uskoro.. a baš si me utješila heheh, ja ću dvije muhe jednim udarcem
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:00:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
moji spavaju od kad su prestali sa nocnim dojenjem a znali su i prije toga bez frke......
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:02:26
|
|
|
|
jadran
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga moji spavaju od kad su prestali sa nocnim dojenjem a znali su i prije toga bez frke...... i kakav je feeling??? mi prestale dojit prije tjedan dana pa se nadam da bi uskoro mogla .. inače sam veeeliika spavalica..
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:10:13
|
|
|
|
pepeljuga
|
Prvo ti je cudno pa kad oni spavaju ti se budis svako malo da provjeris dal spavaju jel ne mozes virovati da spavaju
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:10:20
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja,na svu sreću,ne znam što je to neprospavana noć,Nika u svoje skoro 4 godine nikada nije imala buđenja po noći,i da ti kažem kakav je osjećaj,ne znam,trebala bi prvo imati neprospavane noći,pa da mogu usporediti ...Ali sad će meni uskoro stići bebica,koja će vrlo vjerovatno biti sve kontra od svoje starije sekice,pa ti onda mogu odgovoriti na pitanje.
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:33:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Prvo ti je cudno pa kad oni spavaju ti se budis svako malo da provjeris dal spavaju jel ne mozes virovati da spavaju otprilike takav osjećaj isto kako sam prestala nocu da ju dojim,probudi se jednom ili nijednom,a ja se svejedno budim da ju provjerim...ali i ja sam spavalica tako da mi to nije od nekog velikog znacaja moram da odvalim najmanje 10 sati u komadu bez ijednog budjenja da bi se naspavala
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:34:49
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ja,na svu sreću,ne znam što je to neprospavana noć,Nika u svoje skoro 4 godine nikada nije imala buđenja po noći,i da ti kažem kakav je osjećaj,ne znam,trebala bi prvo imati neprospavane noći,pa da mogu usporediti ...Ali sad će meni uskoro stići bebica,koja će vrlo vjerovatno biti sve kontra od svoje starije sekice,pa ti onda mogu odgovoriti na pitanje. nemora da znači ,mozda bude kao i sekica dobrica
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:38:46
|
|
|
|
Nika 24052006
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica IZVORNA PORUKA: Nika 24052006 Ja,na svu sreću,ne znam što je to neprospavana noć,Nika u svoje skoro 4 godine nikada nije imala buđenja po noći,i da ti kažem kakav je osjećaj,ne znam,trebala bi prvo imati neprospavane noći,pa da mogu usporediti ...Ali sad će meni uskoro stići bebica,koja će vrlo vjerovatno biti sve kontra od svoje starije sekice,pa ti onda mogu odgovoriti na pitanje. nemora da znači ,mozda bude kao i sekica dobrica Hvala što me tješiš,ali teško da se dvoje takvih rađa od jedne majke ...Dvoje koji dreče po noći da,ali dvoje koji spavaju,sumnjam
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:39:28
|
|
|
|
njanja
|
krenulo je na bolje sa 9 mj kada sam prestala dojiti, tada se jan nije budio vise 5 x nego samo 2 x i to mi je bilo cudo....s 19 sam ga naucila da sam zaspi i od tada manje vise spava cijelu noc (sad ima 21 mj)...eventualno zanjurga nesto pa mu dam dudu ili caj ili mu samo nesto kazem, ali to je sad sve rijedje. Manje vise spava od 9. 30 do 6.30 i to je MILINAAAAAA...nakon 21 mj ja sanjam :)
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:42:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
kad bolje razmislim mozda bi se i naspavala da legnem kad i djete,a ne da očijukam sa vama babama ovde do pola noći
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:42:28
|
|
|
|
lee
|
ja neznam kako je to jer to nisam u ovih 10,5mj doživjela.alex..nekad se budi jednom a nekad više puta...tako da sam ja uvijek neispavana..ali sam se pomirla sa tim da če se buditi i da ne spava cjelu noč nadam se samo da če jednom krenuti jer mi je jako teško kad se više puta krene buditi ili kao prije dva dana kad nije htio od 2ujutro do 4spavati...
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 19.3.2010 22:49:54
|
|
|
|
Domy
|
IZVORNA PORUKA: mala pcelica kad bolje razmislim mozda bi se i naspavala da legnem kad i djete,a ne da očijukam sa vama babama ovde do pola noći e to si u pravu
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 0:37:58
|
|
|
|
mariola
|
Moj je počeo spavat cijelu noć s tri miseca. Sad mu ponekad treba dodati dudu samo... Osjećaj? KAd sam vidila da je dan, i da on još spava i da sam ja naspavana jedva sam došla sebi
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 7:05:39
|
|
|
|
gljiva
|
D je počeo spavat sa 2,5 god po noći, al rijetko kad cijelu noć bez ijednog buđenja, znao sebudit zbog dude ili wc-a. I još nije prospavao noć, sretna sam kad odspava 4 sata u komadu po noći, ja sam onda naspavana
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 20.3.2010 7:44:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 8:54:23
|
|
|
|
novamama
|
što je to? ja više i ne poznajem taj osjećaj
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 9:00:52
|
|
|
|
pikachu
|
Baš tako: ''Što je to?????''... Mi smo još uvijek na bar 4 buđenja noću i na sisi... Dosadna sam sama sebi više sa ovom temom nespavanja... I da, zavidim svima vama kojima djeca spavaju bez buđenja i u krevetiću...
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 9:02:22
|
|
|
|
Gianna
|
Točno tako, Dino je počeo spavati cijelu noć tek sa 2,5 god. i u početku mi je bilo toliko neobično da sam se budila da vidim diše li... nadam se da će ova bebica biti malo bolja ! IZVORNA PORUKA: pepeljuga Prvo ti je cudno pa kad oni spavaju ti se budis svako malo da provjeris dal spavaju jel ne mozes virovati da spavaju
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 10:16:59
|
|
|
|
Wukovarka
|
Što je to nespavanje? Mi već duuugo spavamo cijelu noć, sama zaspi, sama spava i budi se kao švicarski sat u 7.30 ....a ovo koju noć što se vrpolji po krevetiću ni ne brojim. Zna se dogodit da koju noć ne spava kak treba pa sam kao zombi ujutro, ne znam što bih da tako svaku noć
|
|
|
|
|
RE: kakav je osjećaj prospavati noć 20.3.2010 10:27:04
|
|
|
|
lidac0605
|
Moji su klinci bili za poželjeti-svi tri su sa nekih 1,5-2 mjeseca spavali u komadu od 10 navečer do 6 ujutro bez beda...tak da baš i nisam imala besanih noći-osim kad su bili bolesni...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!