|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Hrenovke
9.3.2010 17:45:41   
Bebys
dali je rano dati curki mojoj hrenovku kuhanu s recimo brokulom i tak...danas sam joj to dala i dobro je papala i sve je o.k. nema nikakvih simptoma...
negativnih mislim...i kakala je sve o.k.

p.s.
ima 10 mj.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Hrenovke
9.3.2010 17:52:44   
Domy

IZVORNA PORUKA: Bebys

dali je rano dati curki mojoj hrenovku kuhanu s recimo brokulom i tak...danas sam joj to dala i dobro je papala i sve je o.k. nema nikakvih simptoma...
negativnih mislim...i kakala je sve o.k.

p.s.
ima 10 mj.

pa čuj ja sam svojima dala još i ranije..bila je več otvorena ova tema ..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 2
9.3.2010 17:54:43   
lidac0605
Ja sam ti svojima davala,baš sa nekih 10 mj. al samo pureće ili pileće...isto s povrćem,mislim da sam kupovala one male od Purisa,nemaju baš tolko aditiva u sebi i prala sam ih prije kuhanja da skinem konzervans...mojima nije niš bilo

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 3
9.3.2010 17:55:58   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lidac0605

Ja sam ti svojima davala,baš sa nekih 10 mj. al samo pureće ili pileće...isto s povrćem,mislim da sam kupovala one male od Purisa,nemaju baš tolko aditiva u sebi i prala sam ih prije kuhanja da skinem konzervans...mojima nije niš bilo

navodno purisove imaju u sebi kancerogeni aditiv!!!!...pogledaj popis koji sam stavila sad u novu temu....p pročačkajte stvari iz friađa...ja dajem malo j al cekinove...nažalost štetnih tvari imaju u svemu..tak da...ne znam kaj bi trebali jest...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 4
9.3.2010 17:58:00   
lidac0605
E jbg sad,Fi-onda to nismo znali user posted image user posted image user posted image user posted image
Ispali čist solidni i sa Purisovima,hahaha

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 5
9.3.2010 17:58:51   
FIONA
IZVORNA PORUKA: lidac0605

E jbg sad,Fi-onda to nismo znali user posted image user posted image user posted image user posted image
Ispali čist solidni i sa Purisovima,hahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image ...nekad se pitam kako sam ja živa....kaj sve stavim u sebe kao štetno  mislim...hehehehe

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 6
9.3.2010 18:26:51   
dominik
ima negdje tema di sam ja otvorila kad sam bila u nedoumici sa hrenovkama i dorom...ak oce papati slobodno daj...btw bilo je i spominjanja jaja na toj temi - jos uvijek ih ne jedemouser posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 7
9.3.2010 18:56:39   
CallamityJane
ja sam isto tako nekako krenula sa hrenovkicama
obozava ih mada ih jedemo mozda tri puta mjesecno user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 8
9.3.2010 20:35:09   
lee
moj hrenovke ne jede...mislim da mu ne trebaju još...ima on zaliha...user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
9.3.2010 21:53:52   
Zvonki
Mislim da su hrenovke šrot namirnica. Ako se razmemo. I za odrasle, a kamoli za djecu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 10
9.3.2010 21:57:46   
lee
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Mislim da su hrenovke šrot namirnica. Ako se razmemo. I za odrasle, a kamoli za djecu user posted image

slažem se zvonki, ja mu ne dajem...ima vremena za takvu hranu...ja mu dosta toga još ne dajem..

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 11
9.3.2010 22:36:31   
mirna

potpisujem

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 12
9.3.2010 22:39:04   
anuska08

IZVORNA PORUKA: mirna

potpisujem

I ja! Znam jednog veterinara koji vrši kontrole po mesnicama i kaže da svojoj djeci nema šanse da bi dao da to jedu!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
9.3.2010 22:43:24   
Nika 24052006
Iskreno,ne znam kad sam ih počela davati.Sada ih jede ponekad,ne baš prečesto,onako za doručak,kad više ni sama ne zna šta bi jela.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 14
10.3.2010 10:28:01   
Bebys
fala mame..
a sto se tice...sastojaka...sve je otrovano i fuj...pa ako cemo o tome...mislim da nista nebi jeli vise danas....
tnx...svima...user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 15
10.3.2010 10:31:09   
Domy

IZVORNA PORUKA: Bebys

fala mame..
a sto se tice...sastojaka...sve je otrovano i fuj...pa ako cemo o tome...mislim da nista nebi jeli vise danas....
tnx...svima...user posted image

u pravu si..

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 16
15.3.2010 11:49:10   
inna
Ja kupim domaće hrenovke kod mesara, ali naravno provjerenih. ujak mi je bio mesar i radio je super hrenovke

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!