|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2010.
1.3.2010 15:02:22   
adryosijek
user posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 51
1.3.2010 15:32:22   
ninolina
dobrodošla i sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 52
2.3.2010 10:00:29   
pravnica
curke, javljam vam se evo! danas 27dc, ujutro u 3,45 sati sam napravila test i imam dvije crtice i neopisivo sam sretna!!!! sad čekam još 2 tjedna za uzv da se uvjerimo da se mrvica smjestila na pravo mjesto jer je prije četiri mjeseca bila vanmaternična.....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 53
2.3.2010 10:20:33   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: pravnica

curke, javljam vam se evo! danas 27dc, ujutro u 3,45 sati sam napravila test i imam dvije crtice i neopisivo sam sretna!!!! sad čekam još 2 tjedna za uzv da se uvjerimo da se mrvica smjestila na pravo mjesto jer je prije četiri mjeseca bila vanmaternična.....

Čestitam user posted image  user posted image  user posted image  Želim ti sretnu i ugodnu trudnoću.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 54
2.3.2010 10:22:01   
lidac0605
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 55
2.3.2010 11:18:46   
pepeljuga
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 56
2.3.2010 21:08:20   
mirna
ja ovaj mjesec necu ni na listu jer bilo bi pravo cudo da smo nesto napravili u ova dva dana koliko smo bili ovaj mjesec zajedno...user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 57
2.3.2010 21:10:52   
dominik
cestitam pravnicauser posted image ...mirna a kam se tebi zuriuser posted image polako, doci ce...mozda i vec jesiuser posted image

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 58
2.3.2010 21:12:39   
ninolina
ja ovaj mjesec necu ni na listu jer bilo bi pravo cudo da smo nesto napravili u ova dva dana koliko smo bili ovaj mjesec zajedno...user posted image

mirna kad se najmanje nadaš... ja držim fige da se nešto uhvatilo

pravnice od srca ti čestitam i da bude sve 5

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 59
2.3.2010 21:14:19   
e_l_p_i
Navijam za sve vas i da sve ugledate plusiće user posted image user posted image Ja ću još malo pauzirati pa za par mjeseci MM i ja krećemo opet u akciju user posted image user posted image

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 60
2.3.2010 21:14:29   
Domy

želim ti sve najbolje i da mrvica bude na pravom mjestu evo vibram za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Domy -- 2.3.2010 21:15:08 >

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 61
2.3.2010 21:50:36   
curice

čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 62
3.3.2010 9:44:41   
pravnica
hvala vam svima na čestitkama i vibricamauser posted image . uspjela sam se naručiti 16.03. na pregled i uzv a do tada mi ne preostaje drugo nego moliti se Bogu da bude sve u redu. pusa svima i svima vam što prije želim vašeuser posted image .

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 63
3.3.2010 9:45:44   
ninolina
hvala vam svima na čestitkama i vibricamauser posted image . uspjela sam se naručiti 16.03. na pregled i uzv a do tada mi ne preostaje drugo nego moliti se Bogu da bude sve u redu. pusa svima i svima vam što prije želim vašeuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image brzo će to

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 64
3.3.2010 9:53:48   
gljiva

Čestitamuser posted image user posted image

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 65
3.3.2010 11:07:55   
Tamara!
ja je NE očekujem 30.03.user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 66
3.3.2010 11:23:07   
Kika83
tikica_69 - 05.03. - oprastam se trudilice s vama
tikica_69 - 05.03. - oprastam se trudilice s vama user posted image

Nemože!!! Neprihvačam to jer sad su rane sviježe i normalno da tako razmišljaš.
Pusti da prođe malo vrijeme pa razmisli o svemu i kreni dalje, ponosno kako mi od tebe to i očekujemo!!! Nema odustajanja dok ne dođe Laura, bori se do kraja. Nisi ti starica, mlada si, tek ti je 40g i ima još vremena.
Molim te nemoj odustat!user posted image Mislim na tebe svaki danuser posted image
Suze mi teku, boli me...

< Poruku je uredio Kika83 -- 3.3.2010 11:26:16 >

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 67
3.3.2010 11:28:35   
ninolina
Pusti da prođe malo vrijeme pa razmisli o svemu i kreni dalje, ponosno kako mi od tebe to i očekujemo!!! Nema odustajanja dok ne dođe Laura, bori se do kraja. Nisi ti starica, mlada si, tek ti je 40g i ima još vremena.
Molim te nemoj odustat!user posted image Mislim na tebe svaki danuser posted image
Suze mi teku, boli me...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 68
3.3.2010 11:32:31   
ket
IZVORNA PORUKA: Tamara!

ja je NE očekujem 30.03.user posted image

onda je mi ne očekujemo s tobomuser posted image

DARISS 11.05.2009.
16 zubića

(Odgovor članu Tamara!)
Neposredna veza do poruke: 69
3.3.2010 13:33:56   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: ninolina

Suze mi teku, boli me...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja te cekam.....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 70
3.3.2010 18:12:57   
anuska08

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam od srca!!Uživaj u predivnih user posted image !!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu pravnica)
Neposredna veza do poruke: 71
3.3.2010 22:20:42   
Gianna
Drage moje trudilice ja vas pozdravljam do ljeta, a onda krećemo u akciju ponovno..user posted image sad smo napravili malu pauzu, što zbog problema sa upalom , što zbog faksa koji se nadam će konačno biti gotov na ljeto, a onda bebača....user posted image user posted image Punoooooooo sreće curke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 72
3.3.2010 22:22:30   
pepeljuga
sretno za faks i cekamo ljetouser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 73
3.3.2010 22:24:14   
ninolina
sretno za faks i cekamo ljeto

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 74
3.3.2010 22:24:55   
Gianna
Hvala draga... Ljubim vasuser posted image user posted image user posted image I mi sa nestrpljenjem čekamo ljetouser posted image user posted image ....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!