ninolina
|
Drage moje molim vas savjet! Evo skoro sam otvorila nanovo ovu temu jer sam mislila da ne postoji. Meni je deklarirana evo danas od doktora Poljaka a i moje soc.ginek. i onda smo išli u novo rodilište i treći doktor Tandara je iskazao svoje sumnje. Mada sam ja posumnjala prije par mjeseci već. Sada ne znam šta da radim kaže Poljak on bi radio inseminacije,to moram plaćat u njega jer u novome rodilištu još to nije proradilo a Tandara bi odmah na vantjelesnu oplodnju!!! Šokiralo me to! Nisam o tome razmišljala bar još 2 god,ali on kaže pošto su svi nalazi uredni a ne dolazi do oplodnje,inseminacija je jako mala šansa i da mogu izgubiti god dana jer to neće ići ciklus za ciklusom... Šta da radim,dal da u Poljaka napravim bar jednu inseminaciju idući ciklus? Danas na folikulometriji 2 folikula,12mm i 15mm,endometrij 6mm,i sutra opet na folikulometriju,bit će inekcija i TO. joj ni ja ti neznam ništa o tome, ali ja osobno bi gledala na to onda koji će mi prije pomoći da dobijem bebu...