Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 10:32:03
|
|
|
|
BruMa
|
a stvarno ne znam točno,možda oko tjedan dana dok se bradavice malo ne naviknu. i pazi da mu dobro stavljaš bradavicu u usta,što više da zine.
< Poruku je uredio Brunina mama -- 6.2.2010 10:33:49 >
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 10:35:28
|
|
|
|
komarac1
|
Mi se već patimo 3 tjedna! Više ne znam što da napravim!
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 10:38:54
|
|
|
|
BruMa
|
i meni je s prvim bilo stravično bolno,al ne znam koliko je to trajalo.probaj poslije podoja istisnut malo mlijeka i namazat po bradavici i ostavit da se oduši na zraku.A ima i u ljekarni nekih kremica za mazati bradavice pa možda da to probaš.
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 10:45:14
|
|
|
|
komarac1
|
Probala sam to s mlijekom i nije pomoglo! Od početka koristim i neku kremicu iz DM-a, al ni ona ne pomaže! Možda da pitam u ljekarni!
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 11:06:23
|
|
|
|
BIT
|
Komarac i ja sam ti imala problema u vezi bradavica i dojka općenito. Boljelo me je jako kada je mala cicala a i kada nije. Kupila sam si zagrebački melem i mazala sa njim. Uvijek bi prije dojenja obrisala dojke sa mokrim ručnikom da maknem melem i tako tjedan dana. To mi je jako pomoglo. Sada nakon tri mjeseca dojenja sve je u najboljem redu Nadam se da će biti i kod tebe.
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 11:12:31
|
|
|
|
Duve
|
ja sam nekih mjesec dana imala ranicu na lijevoj i bolilo me kad je Ema jela...onda se pomalo smanjivalo i sada nam je super..
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 11:14:30
|
|
|
|
Zimic
|
prva 2 mjeseca svaki puta kad bi primio i poceo cicat boljelo je za poludit,nakon toga mi je pasalo kad bi pocela podoj jer su mi se cice olaksale
PRESRETNA! Leo-18.1.2009. 4:28h
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 12:00:38
|
|
|
|
ninolina
|
a to je još sve friško tek se hranite 3 tjedna ... nama je do nekih mjesec dana bilo malo teže a nakon toga bez problema. Nemoj ih puno moćiti već ih maži kremicom ja sam bepantenom da se omekšaju bradavice i dobe onu elastičnost dok povuku da ne peče
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 15:40:31
|
|
|
|
komarac1
|
Evo mama mi je donijela kremicu Purelan pa ću sad vidjet jel će pomoći!
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 15:45:31
|
|
|
|
Bubu
|
Mene oko mjesec dana, s tim da sam prva 3 tjedna dojila sa šeširićima radi uvućenih bradavica. Bole li te baš bradavice ili je bol u dojci kad mlijeko krene?
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 15:48:15
|
|
|
|
anne
|
Maži sa masti linolan ili purelan čim te počne smetati. Mene je spasilo. Ne moraš ispirati prije nego beba počne sisati. Par mjeseci me bolio refleks otpuštanja mlijeka kad bi mlijeko krenulo, ali poslje nije. Ne bi smjelo boljeti ako dobro dojiš - dobar položaj bebe i dobar hvat bradavice.
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 16:44:15
|
|
|
|
Lady3
|
ja sam se patila s 1 djetetom mjesec dana,sisala je i krv i mlijeko,sve sam imala ranice na bradavicama .Svako dojenje je bilo muka i mučenje..bitno je da s edobro namjestiš i da pravilno uzme bradavicu u usta.Pokušaj s silikonskim nastavcima,onim kao bradavice,ima u apoteci dok ti ne zacijeli.
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 6.2.2010 17:23:04
|
|
|
|
cuba
|
Čula sam da ti je ta Purelan krema odlična, trebala bi pomoći! Mene je bolilo možda prva 3 tjedna, mjesec najviše nakon toga sve pet .
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 7.2.2010 17:39:03
|
|
|
|
MILLA
|
bolne bradavice najbolje mazati vlastitim mlijekom i pustiti da se osuši na zraku. to je meni najviše pomoglo...a boljelo me nekih mj. dana
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 7.2.2010 20:26:02
|
|
|
|
crex
|
Mene bolile oko 3 tjedna, ali mi je Aventova mast za bradavice bila zakon, bez toga bojim se bilo bi grozno. Mislim da je to lanolinska mast kao i taj Purelan i to je dobro jer takve ne moraš prati s bradavice prije podoja. Sad se maži i mislim da će vam za koji dan biti ful super :).Sretno!
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 7.2.2010 20:55:56
|
|
|
|
gljiva
|
Mene je boljelo nekih mj dana ,nakon tog je bilo sve ok. Znala sam mazat s melemom.
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 7.2.2010 20:58:04
|
|
|
|
pikachu
|
Ja još uvije svakodnevno mažem Aventovom kremom za bradavice koju ne moraš ispirati i sve je ...
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 8.2.2010 16:10:57
|
|
|
|
komarac1
|
IZVORNA PORUKA: Bubu Mene oko mjesec dana, s tim da sam prva 3 tjedna dojila sa šeširićima radi uvućenih bradavica. Bole li te baš bradavice ili je bol u dojci kad mlijeko krene? Ja isto imam uvučene bradavice, zato sam i imala ragade! Sad je već malo bolje od ove kremice (purelan)! i dalje boli al podnošljivo! Bole me bradavice - žare i oko njih - područje koje zahvača! Vidim da više manje ste se patile s tim mjesec dana! Znači bliži se kraj patnjama po dojenju!
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 21:05:06
|
|
|
|
Mishek
|
danas sam plakala od bolova. Svaki put kad počne sisat desnu dojku oblije me znoj, poželim vrištat. Danas je počela mahat glavom dok joj je dojka bila u ustima. Rasplakala sam se od bolova. Poželim se izdojit i dat joj na flašicu, toliko se već bojim dati joj desnu sisu. Kod lijeve me samo malo zaboli kad počne sisat, al kasnije je ok. Valjda jer je i bradavica i sisa manja. Al desna boli za popizdit. Drago mi je da vidim da će to nakon nekog vremena postat ugodno jer ovo sad je pakao. Nisam to tako baš zamišljala.
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 21:06:40
|
|
|
|
ZVRK
|
možda ti desnu ''loše''uhvati pa i to onda smeta ja sam dojila kratko tako da ti nemogu pomoći
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 21:11:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
ja nisam imala problema sa bolovima al probaj joj nekako ugurat sto vise
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 21:16:30
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga ja nisam imala problema sa bolovima al probaj joj nekako ugurat sto vise ni ja. ni dana me nisu bolile. nadam se da će te brzo proć
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 21:41:45
|
|
|
|
Bubu
|
daj joj onda da prvo pije iz lijeve..kad se malo zasiti prebaci je na desnu, neće ti jako vuć ako nije jako gladna pa će te s vremenom prestat boliti.
|
|
|
|
|
RE: Koliko dugo vas je bolilo 9.3.2010 22:22:57
|
|
|
|
mala pcelica
|
IZVORNA PORUKA: komarac1 Koliko dugo vas je dojenje "bolilo"? Već smo prošli ragade, upalu (antibiotike), a sada me bradavica i aureola peku i kad ne sisa, a kad sisa ! A voli jest, cika mu je sve, u 2 tjedna se udebljo 700g! Koliko je vremenski trajalo dok dojenje nije postalo ugodno za oboje? ajoj kod nas ti je to dugo trajalo,negdje 4-5 mjeseci cjelo to vrijeme me j euzasno bolilo kad sisa i kad ne sisa,a bradavice su mi i sad osjetljive i znaju me ponekad peci,a evo ima skoro 10 mjeseci...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!