|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Koliko dugo vas je bolilo
6.2.2010 10:30:23   
komarac1
Koliko dugo vas je dojenje "bolilo"? Već smo prošli ragade, upalu (antibiotike), a sada me bradavica i aureola peku i kad ne sisa, a kad sisa user posted image ! A voli jest, cika mu je sve, u 2 tjedna se udebljo 700g! Koliko je vremenski trajalo dok dojenje nije postalo ugodno za oboje?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Koliko dugo vas je bolilo
6.2.2010 10:32:03   
BruMa
a stvarno ne znam točno,možda oko tjedan dana dok se bradavice malo ne naviknu.user posted image
i pazi da mu dobro stavljaš bradavicu u usta,što više da zine.

< Poruku je uredio Brunina mama -- 6.2.2010 10:33:49 >

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 2
6.2.2010 10:35:28   
komarac1
Mi se već patimo 3 tjedna! Više ne znam što da napravim!

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 3
6.2.2010 10:38:54   
BruMa
i meni je s prvim bilo stravično bolno,al ne znam koliko je to trajalo.probaj poslije podoja istisnut malo mlijeka i namazat po bradavici i ostavit da se oduši na zraku.A ima i u ljekarni nekih kremica za mazati bradavice pa možda da to probaš.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 4
6.2.2010 10:45:14   
komarac1
Probala sam to s mlijekom i nije pomoglo! Od početka koristim i neku kremicu iz DM-a, al ni ona ne pomaže! Možda da pitam u ljekarni!user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 5
6.2.2010 11:06:23   
BIT
Komarac i ja sam ti imala problema u vezi bradavica i dojka općenito. Boljelo me je jako kada je mala cicala a i kada nije. Kupila sam si zagrebački melem i mazala sa njim. Uvijek bi prije dojenja obrisala dojke sa mokrim ručnikom da maknem melem i tako tjedan dana. To mi je jako pomoglo. Sada nakon tri mjeseca dojenja sve je u najboljem redu user posted image Nadam se da će biti i kod tebe.

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 6
6.2.2010 11:12:31   
Duve
ja sam nekih mjesec dana imala ranicu na lijevoj i bolilo me kad je Ema jela...onda se pomalo smanjivalo i sada nam je super..

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu BIT)
Neposredna veza do poruke: 7
6.2.2010 11:14:30   
Zimic
prva 2 mjeseca svaki puta kad bi primio i poceo cicat boljelo je za poludit,nakon toga mi je pasalo kad bi pocela podoj jer su mi se cice olaksaleuser posted image

PRESRETNA!
Leo-18.1.2009.
4:28h

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 8
6.2.2010 12:00:38   
ninolina
a to je još sve friško  tek se hranite 3 tjedna ... nama je do nekih mjesec dana bilo malo teže a nakon toga bez problema. Nemoj ih puno moćiti već ih maži kremicom ja sam bepantenom da se omekšaju bradavice i dobe onu elastičnost dok povuku da ne peče

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Zimic)
Neposredna veza do poruke: 9
6.2.2010 15:40:31   
komarac1
Evo mama mi je donijela kremicu Purelan pa ću sad vidjet jel će pomoći!

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 10
6.2.2010 15:45:31   
Bubu
Mene oko mjesec dana, s tim da sam prva 3 tjedna dojila sa šeširićima radi uvućenih bradavica. Bole li te baš bradavice ili je bol u dojci kad mlijeko krene?

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 11
6.2.2010 15:48:15   
anne
Maži sa masti linolan ili purelan čim te počne smetati. Mene je spasilo. Ne moraš ispirati prije nego beba počne sisati.

Par mjeseci me bolio refleks otpuštanja mlijeka kad bi mlijeko krenulo, ali poslje nije.
Ne bi smjelo boljeti ako dobro dojiš - dobar položaj bebe i dobar hvat bradavice.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 12
6.2.2010 16:44:15   
Lady3
ja sam se patila s 1 djetetom mjesec dana,sisala je i krv i mlijeko,sve sam imala ranice na bradavicamauser posted image .Svako dojenje je bilo muka i mučenje..bitno je da s edobro namjestiš i da pravilno uzme bradavicu u usta.Pokušaj s silikonskim nastavcima,onim kao bradavice,ima u apoteci dok ti ne zacijeli.

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 13
6.2.2010 17:23:04   
cuba
Čula sam da ti je ta Purelan krema odlična, trebala bi pomoći!
Mene je bolilo možda prva 3 tjedna, mjesec najviše nakon toga sve petuser posted image .

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BruMa)
Neposredna veza do poruke: 14
7.2.2010 17:39:03   
MILLA
bolne bradavice najbolje mazati vlastitim mlijekom i pustiti da se osuši na zraku. to je meni najviše pomoglo...a boljelo me nekih mj. dana

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 15
7.2.2010 20:26:02   
crex
Mene bolile oko 3 tjedna, ali mi je Aventova mast za bradavice bila zakon, bez toga bojim se bilo bi grozno. Mislim da je to lanolinska mast kao i taj Purelan i to je dobro jer takve ne moraš prati s bradavice prije podoja. Sad se maži i mislim da će vam za koji dan biti ful super :).Sretno!

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 16
7.2.2010 20:55:56   
gljiva
Mene je boljelo nekih mj dana ,nakon tog je  bilo sve ok. Znala sam mazat s melemom.

(Odgovor članu crex)
Neposredna veza do poruke: 17
7.2.2010 20:58:04   
pikachu
Ja još uvije svakodnevno mažem Aventovom kremom za bradavice koju ne moraš ispirati i sve je user posted image ...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 18
8.2.2010 16:10:57   
komarac1
IZVORNA PORUKA: Bubu

Mene oko mjesec dana, s tim da sam prva 3 tjedna dojila sa šeširićima radi uvućenih bradavica. Bole li te baš bradavice ili je bol u dojci kad mlijeko krene?

Ja isto imam uvučene bradavice, zato sam i imala ragade! Sad je već malo bolje od ove kremice (purelan)! i dalje boli al podnošljivo! Bole me bradavice - žare i oko njih - područje koje zahvača!  Vidim da više manje ste se patile s tim mjesec dana! Znači bliži se kraj patnjama po dojenju! user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 19
9.3.2010 21:05:06   
Mishek
danas sam plakala od bolova. Svaki put kad počne sisat desnu dojku oblije me znoj, poželim vrištat. Danas je počela mahat glavom dok joj je dojka bila u ustima. Rasplakala sam se od bolova. Poželim se izdojit i dat joj na flašicu, toliko se već bojim dati joj desnu sisu. Kod lijeve me samo malo zaboli kad počne sisat, al kasnije je ok. Valjda jer je i bradavica i sisa manja. Al desna boli za popizdit. Drago mi je da vidim da će to nakon nekog vremena postat ugodno jer ovo sad je pakao. Nisam to tako baš zamišljala. user posted image

Moje dijete = moja sreća

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 20
9.3.2010 21:06:40   
ZVRK
možda ti desnu ''loše''uhvati pa i to onda smetauser posted image
ja sam dojila kratko tako da ti nemogu pomoći

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 21
9.3.2010 21:11:49   
pepeljuga
ja nisam imala problema sa bolovima al probaj joj nekako ugurat sto viseuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 22
9.3.2010 21:16:30   
mariola
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ja nisam imala problema sa bolovima al probaj joj nekako ugurat sto viseuser posted image

ni ja. ni dana me nisu bolile.
nadam se da će te brzo proćuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 23
9.3.2010 21:41:45   
Bubu
daj joj onda da prvo pije iz lijeve..kad se malo zasiti prebaci je na desnu, neće ti jako vuć ako nije jako gladna pa će te s vremenom prestat boliti.

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 24
9.3.2010 22:22:57   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: komarac1

Koliko dugo vas je dojenje "bolilo"? Već smo prošli ragade, upalu (antibiotike), a sada me bradavica i aureola peku i kad ne sisa, a kad sisa user posted image ! A voli jest, cika mu je sve, u 2 tjedna se udebljo 700g! Koliko je vremenski trajalo dok dojenje nije postalo ugodno za oboje?

ajoj kod nas ti je to dugo trajalo,negdje 4-5 mjeseci user posted image
cjelo to vrijeme me j euzasno bolilo kad sisa i kad ne sisa,a bradavice su mi i sad osjetljive i znaju me ponekad peci,a evo ima skoro 10 mjeseci...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu komarac1)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!