|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Baki kasni isplata otpremnine - državna firma
14.12.2009 14:01:12   
Njofra
Pitam se da li je to normalno, znam da nam je država u krizi i sve to stoji ali ipak. Baka je od prije mjesec dana penzićka i penziju čeka kaj je normalno do 2mj., hoću reči da se počne s isplatom, ali tek je danas saznala i to samo slučajno jer je zvala na svoju ruku da pita kada će biti isplata otpremnine, da bi joj oni rekli da im je jako žao ali nemaju novaca, radi se o geodetskoj upravi u Zagrebu, a radi se o većoj svoti novca pa tako neka se strpi do poslije nove godine. Možete si mislit kakva joj je situacijauser posted image .Pitam se može li išta ona sama napraviti i kako da dobije svoje novce i kakav je to bezobrazluk da joj nitko ništa ne javi dopisom doma već da sama na takav način sazna da će te svoje novčeke čekati. Znam da ima uvijek gorih situacija, ali ovo je žalostno.
Možete si mislit kak se baka veseli pred blagdane a ima 3 unučadi i kako pripremiti blagdanski stol i općenito živit u takvoj situaciji a penziju bu vidla za mjesec dva.

p.s. sreća da ne živi sama, već je deda s njom u domaćinstvu koji je isto penzić.

< Poruku je uredio Njofra -- 14.12.2009 14:02:56 >

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Baki kasni isplata otpremnine - državna f...
14.12.2009 14:04:47   
natalijax
ovo je danas strašno tužno i bezobrazno što moraš za svoje moljakatuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
14.12.2009 14:06:23   
Njofra
Baš tak. Pomogla bi joj a nisam od pomoći kad je tak kak je. Doma sam da bar radim na nekom mjestu pa bi ju znala savjetovat.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 3
14.12.2009 14:07:42   
CallamityJane
zao mi je zbog bake ali neka bude srecna da ce bar ih dobiti user posted image
Mojoj mami je firma otisla pod stecaj a nisu im 8 godina placali ni staz, ni zdravstveno tako da ne mogu ni na biro a niko ih nece ni zaposliti, a muz joj radi u istoj firmi, em je jos i bolesna a sve sama mora platiti user posted image

Neposredna veza do poruke: 4
14.12.2009 14:08:09   
ninolina
nemre na žalost ništa sama, osim čekati.
Mm zvao za povrat poreza pa ista stvar, nema se novca

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 5
14.12.2009 14:10:34   
Njofra
Callanhoe eto upravo sam joj prek telefona jutros umirivala s tom pričom jer čitam i gledam informiram se tak da znam kakvih ima primjera i rekla sam joj da ima puno obitelji mladih bez krova nad glavom a s djecom pod rukom i da mi je žao iskreno. Svih onih kojima je teško. A ima ih puno samo kaj se šuti i trpi.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 6
14.12.2009 14:12:20   
Njofra
Sramotna država. I sad da opet glasamo za novi vrh i kaj onda ko bude to sve doveo u red. Eh pih pravne li države.
Oprostite ak sam otišla s teme predaleko, neću više.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 7
14.12.2009 14:13:03   
CallamityJane
Njofra znam da je svakome njegova muka najveca, ali eto ima bar deku, pa ce se nekako i pregurati mjesec dva, zalosno je sto eto bas na Bozic to da se desi....
Ali uvijek ima zlo od zla veceuser posted image

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 8
14.12.2009 16:23:55   
lavica81
ma strašno, moraš svoje krvavo zarađene pare molit da ti daju.
kuda ide ova država ufffffuser posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 9
14.12.2009 17:17:47   
Bebys
draga moja neka te nista necudi poznam HRVATSKOG BRANITELJA koji je sada iz aktivnog sastava vojske nedavno nekih 3 mj. otisao u mirovinu i jos nije dobio OTPREMNINU...nemaju love...a kamoli da je primio prvu mirovinu...bitno da je rjesenje dobio da vise neradi...
kako onda nece jedna jadna bakica...user posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 10
14.12.2009 17:19:56   
osobno

IZVORNA PORUKA: lavica81

ma strašno, moraš svoje krvavo zarađene pare molit da ti daju.
kuda ide ova država ufffffuser posted image

reć ću ti ja di ide... u puser posted image muser posted image . i to bez sumnje.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 11
14.12.2009 17:20:14   
lueman
to vam je posljedica onog o čemu vam stalno tupim. sve manje ljudi radi a sve ih je više na državnoj blagajni, a nemre se to tak brzo punit kad je sve manje onih koji redovito podmiruju svoje obaveze prema državi.dakle krug se vrti.i jednom bude staluser posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 12
15.12.2009 0:30:40   
dominik
IZVORNA PORUKA: lueman

to vam je posljedica onog o čemu vam stalno tupim. sve manje ljudi radi a sve ih je više na državnoj blagajni, a nemre se to tak brzo punit kad je sve manje onih koji redovito podmiruju svoje obaveze prema državi.dakle krug se vrti.i jednom bude staluser posted image

slazem se sa tobom...zalosno je kaj smo svi zamuljanih ociju zivjeli i sad je panika...nema se love...najlakse nam je reci da su lopovi pouzimali sve...nazalost nije bas tako...ne mogu se oni bas toliko nakrasti...pogledajte malo statistike drugih drzava...koliko je radnih ljudi na neradne pa bu vam sve jasnije bilo zakaj idemo u ...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 13
15.12.2009 11:14:13   
Bebys

IZVORNA PORUKA: dominik

IZVORNA PORUKA: lueman

slazem se sa tobom...zalosno je kaj smo svi zamuljanih ociju zivjeli i sad je panika...nema se love...najlakse nam je reci da su lopovi pouzimali sve...nazalost nije bas tako...ne mogu se oni bas toliko nakrasti...pogledajte malo statistike drugih drzava...koliko je radnih ljudi na neradne pa bu vam sve jasnije bilo zakaj idemo u ...

tocno zene nigdje nije sjajno
ovdje je katastrofa..pogotovo auto tvornice...ajoj...saab, volvo, kamioni, i jos jako jako puno drugih firmi malih i velikih sve su se TOTALNO ZATVORILE....zene drage oko 1 milijun ljudi je ovdje dobilo otkaz a ima oko 10 milijuna stanovnika ili 9 neznam tocno.
to je jako puno. hvala bogu mm je ostao raditi ali radi u firmi koja je drzavna pa zato. nije privatna..
inace ista stvar sve smanjuju a cijene povecavaju jer se nemoze ziviti na drzavnim jaslama bez da ih netko ne puni...
i jos usto ovo je kraljevina glupa...sad nagodinu princeza buduca kraljica imaju samo titulu i zive SVE OD DRZAVE..i nista ne rade iako nemaju nikakve vlasti vise....ima svatove 2 BILIUNA KRUNA SVEDSKI ce to biti sve kostati....
ljudi su toliko bijesni i ljuti a nitko im nista ne moze...
to je VELIKA NEPRAVDA..ali ja mislim da to nece dugo prolaziti....jer ovdje ljudi odlucuju o svemu pa se nadam nagodinu novi izbori....da mnoge stvari nece proci..
usput 33 posto je porez NA SVE...mozete si misliti koji su to odbitci i koja je to skupoca pogotovo hrane...katastrofa i jos nista nije domace sve je fuj spricano i otrovano...ili uvezeno pa kosta duplo skuplje...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 14
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!