|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH-inseminacija
27.10.2009 19:09:10   
ema st
Ovako,dani mi prolaze užasno sporo ali nekako iman osječaj da se ništa nije uhvatilo....jako sam pesimističnauser posted image i mislim da se tako nešto lipo meni ne može dogodituser posted image user posted image

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 451
27.10.2009 19:11:09   
tikica_69
ema, sve smo takve pred betu....to je valjda neko nepisano pravilo user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 452
27.10.2009 19:15:29   
ema st

IZVORNA PORUKA: tikica_69

ema, sve smo takve pred betu....to je valjda neko nepisano pravilo user posted image

Ma nije to nego ja radim na bebi već 7-8 god pa se ništa nije desilo,tako da mislim da neće ni sad al eto...bitno mi je da nisam neurotična...samo malo pesimističnauser posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 453
27.10.2009 19:17:32   
tikica_69
ema, meni je danas jedna nasa suborka poslala SMS koji me rasplakao.....
NISMO GUBITNICI AKO NE USPIJEMO, GUBITNICI SMO AKO ODUSTANEMO!

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 454
27.10.2009 19:22:04   
ema st

IZVORNA PORUKA: tikica_69

ema, meni je danas jedna nasa suborka poslala SMS koji me rasplakao.....
NISMO GUBITNICI AKO NE USPIJEMO, GUBITNICI SMO AKO ODUSTANEMO!

Uh naježila sam se. Ma to je istina.Nema šanse da odustanem....a čuješ pa ovo mi je prvi put bija s klomifenom pa ko zna al......ma neman pojma...luda sam možda danas.
BOJIM SE VJEROVAT I BOJIM SE PORAZA ODNOSNO user posted image Eto to je jedina istina

Neposredna veza do poruke: 455
27.10.2009 22:56:32   
pepeljubica
sve šta ste rekle prolazim i sama i godinama i ovih dana....da sam znala da cu zavrsiti na svemu ovome i prije bih počela....ali šta je tu je...u pravu ste po pitanju testa...idem u nedjelju izvadit betu i onda cu se trest do ponedjeljka, ali necu raditi test i ovako mi idu na jetricu ti testovi.user posted image  A ja ne osjećam ama baš ništaaa, osim malo boluckanja u desnom jajniku. uf kvragu kako prestati misliti o tome....
Tikice ideš ujutro? Uf i tebi je od sutra odbrojavanje.....kako se osjecas? Spremna na paklenih 14 dana??? - ovo su pitanja za sutra!!! Držim fige!!!!

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 456
28.10.2009 11:47:32   
smarija
zdravo svima ,eto da vam se pridruzim i ja kao jos jedna trudilicauser posted image .i sama sam u borbi za user posted image vec 7 godina.imala sam jednu inseminaciju koja nazalost nije uspjela radila sam je 11.10.09.

(Odgovor članu pepeljubica)
Neposredna veza do poruke: 457
28.10.2009 11:49:00   
Kika83
IZVORNA PORUKA: smarija

zdravo svima ,eto da vam se pridruzim i ja kao jos jedna trudilicauser posted image .i sama sam u borbi za user posted image vec 7 godina.imala sam jednu inseminaciju koja nazalost nije uspjela radila sam je 11.10.09.

Dobrodošla i sretnouser posted image Žao mi je zbog neuspješne inseminacije.

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 458
28.10.2009 13:17:37   
barby
dobrodosla smarijauser posted image
mozda ovaj sljedeci bude uspjesan..user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 459
28.10.2009 15:07:48   
smarija
drage moje hvala vam na dobrodoslici,ja sad pravim pauzu od mjesec dana pa ponovo pripreme za drugu,nadam se da ce biti uspjeha sto naravno i svim trudilicama zelim od srca da ugledaju svoje user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 460
28.10.2009 15:30:16   
ema st
Dobrodošla smarija.user posted image user posted image user posted image user posted image
Koliko već radiš na user posted image

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 461
28.10.2009 16:44:36   
tikica_69
smarija, dobro nam dosla user posted image

Mi napravili inseminaciju, biolog zadovoljan spermiogramom, i on i dr.Kuna daju 12-18% sansi za ovo.
Sto se tice onih mojih folikula, kaze Kuna da uopce ne mora znaciti da su se smanjili, vec velicina folikula na UZV i ovisi o kutu iz kojih ih se ulovi.....e sad jel me tjesio ili ne, ne znam i uopce se ne nadam user posted image
Nakon AIH-a sam popila Utrogestane i spavala od 12 do 4.
A glava me vec danima boli za poluditi, i jos me sad me lijevi jajnik toliko probadao da sam se frkala po krevetu i morala sam popiti Nurofen inace bi na hitnoj zavrsila....od cega sad pak to user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 462
   [Obrisani korisnik]
28.10.2009 16:50:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 463
28.10.2009 16:53:40   
zaba
user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 464
28.10.2009 16:53:54   
tikica_69
Da, bolji je neo inace s obzirom da mi muz jos ima i visoku temperaturu i sav je virozan....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 465
28.10.2009 17:42:25   
barby
tikice drzim fige!!!!!!!!!user posted image

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

Neposredna veza do poruke: 466
28.10.2009 17:57:44   
Kika83
Tiks user posted image  user posted image  user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 467
28.10.2009 19:34:26   
crvenkapica
tikice sretno...drzim fige.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ti malo bubamara za srecu...cmok.....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 468
28.10.2009 19:39:47   
smarija
hvala na dobrodoslici,pa u braku sam vec 7 godina od pocetka nismo nesto ni planirali user posted image ali vremenom smo vidjeli da postoji problem.mogu reci da zadnjih 2-3 godine aktivno radimo na tome.posto ja imam neredovne user posted image a samim tim i ovulacije izostaju tu se desava problem,dok je kod mm sve u redu.radila sam radne nalaze hormona,bakterija i sl.uglavnom su u nekim granicama normale,jedino nisam radila hsg to iskreno zaobilazim u sirokom luku jer se jako bojim,a po prirodi sam velika kukavica.11.10.09. sam radila inseminaciju ali nije uspjela,sutra bas idem kod dr.pa cu da vidim sta dalje.to je ukratko od mene (malo sam oduzila valjda vas nisam smorila user posted image )

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 469
28.10.2009 19:59:55   
ema st

IZVORNA PORUKA: smarija

hvala na dobrodoslici,pa u braku sam vec 7 godina od pocetka nismo nesto ni planirali user posted image ali vremenom smo vidjeli da postoji problem.mogu reci da zadnjih 2-3 godine aktivno radimo na tome.posto ja imam neredovne user posted image a samim tim i ovulacije izostaju tu se desava problem,dok je kod mm sve u redu.radila sam radne nalaze hormona,bakterija i sl.uglavnom su u nekim granicama normale,jedino nisam radila hsg to iskreno zaobilazim u sirokom luku jer se jako bojim,a po prirodi sam velika kukavica.11.10.09. sam radila inseminaciju ali nije uspjela,sutra bas idem kod dr.pa cu da vidim sta dalje.to je ukratko od mene (malo sam oduzila valjda vas nisam smorila user posted image )

Onda više sreće sljedeći put,a HSG draga moja stisni zube i to moraš riješit.Nekome je bolno,ja ga nisam osjetilauser posted image

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 470
28.10.2009 20:52:51   
smarija
koliko traje dugo i jel jaca bol od  menstrualnih bolova,moze li se raditi pod lokalnom anestezijom da li  tad manje boli

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 471
28.10.2009 21:34:58   
barby
ne znam smarija od kud si,ali rijetko kamo daju anesteziju za to,jel sam postupak ne traje dugo...neko kaze da ga boli,netko ne,nekog jako,...npr. mene je jako bolilo,uzasne bolove sam imala za vrijeme postupka i poslije ali kratko...pitala si da li se moze usporedit sa menstr. bolovima?mislim da ne,jel boli dosta jace...
ne zelim te strasit,smo kazem kako je meni bilo..nije svako tijelo isto.. neka ti kazu ostale cure kako je njima bilo...

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

varikokel

(Odgovor članu smarija)
Neposredna veza do poruke: 472
28.10.2009 21:41:38   
smarija
e pa to nimalo lako nije,strasno mi djeluje,ja sam iz Banja Luke kod nas u drzavnoj bolnici ne daju anesteziju,dok sam se raspitivala za privatno kazu da moze lokalna e sad koliko je to tacno ne znam.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 473
28.10.2009 21:43:19   
ema st
Malo ste off topic....imate otvorenu temu HSG(moj odgovor je tamo)user posted image

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 474
28.10.2009 22:44:36   
lavica81
smarija doborđošla i što prije na trudnički forum prešlauser posted image user posted image user posted image
tikice draga šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ovaj put uspijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!