|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Povišen prolaktin
13.10.2009 15:43:14   
Kika83
Ja se nadam da če mi reč da ga počnem pit. Sutra ujutro ču ga pokušat dobit ako bude u ambulanti, pa čemo vidjet šta če reć.
Držite figeuser posted image

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 26
13.10.2009 15:43:43   
BUMBIKA
IZVORNA PORUKA: natalijax

ja kika neznam nista o tome,tako da ti bas nisam od pomoci,SRETNOuser posted image

I ja potpisujem to!!!!

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 27
13.10.2009 21:41:15   
Viky
Neposredna
IZVORNA PORUKA: Kika83

Ja se nadam da če mi reč da ga počnem pit. Sutra ujutro ču ga pokušat dobit ako bude u ambulanti, pa čemo vidjet šta če reć.
Držite figeuser posted image

naravno da držimo fige,draga...

Tara 22.3.2004

"Bogatstvo se smiješi onima koji se osmjehuju"

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 28
14.10.2009 11:20:09   
Kika83
Nemogu vjerovat da mi i dalje sve ide naopakouser posted image  user posted image  user posted image
Moram iči kod njega, dati če mi terapiju i morat ču neke nalaze napravit. Ništa od IVF-a zasada, a toliko sam se nadala tome.
Stvarno nemam sreće i dalje mi sve ide nizbrdouser posted image user posted image user posted image
Te proklete ciste, pa bakterije, pa operacija, pa povišen prolaktin i nikako doć na zelenu granu.

(Odgovor članu Viky)
Neposredna veza do poruke: 29
14.10.2009 11:21:20   
FIONA
Kika daj malo optimizma...došlo bu na svoje...valjda tak mora biti...sve buš ti to zgurala buš vidla...samo hrabro...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 30
14.10.2009 11:23:48   
tikica_69
Bolje da sve to rijesis prije bilo kakvog postupka

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 31
14.10.2009 11:24:44   
Kika83
IZVORNA PORUKA: FIONA

Kika daj malo optimizma...došlo bu na svoje...valjda tak mora biti...sve buš ti to zgurala buš vidla...samo hrabro...user posted image

Ma mogu ja biti optimistična koliko hoću ali meni i dalje sve ide nizbrdo

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 32
14.10.2009 11:26:44   
anaxx

potpisujem...
već sam ti rekla da su moji prijatelji čekali 8 godina da uspiju i sad mala princeza od 2 godine trči vrtićem s mojim malim...
sve će se srediti kad tad...user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
14.10.2009 11:26:58   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Bolje da sve to rijesis prije bilo kakvog postupka

A kako ti piješ terapiju i ideš u postupak bez beda? Ma jednostavno sam znala da ovo neče potrajat

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 34
14.10.2009 11:27:55   
Kika83
IZVORNA PORUKA: anaxx

potpisujem...
već sam ti rekla da su moji prijatelji čekali 8 godina da uspiju i sad mala princeza od 2 godine trči vrtićem s mojim malim...

Čuj, znaš šta ču ti reč: Najlakše je pričati!!!!

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 35
14.10.2009 11:30:51   
FIONA
evo poludi kad čujem tvoj stav...znala sam da bu ovak, ma znala sam da bu onak..joj sve ide nizbrdo...draga Kika s takvim stavom i hoće...to što prolaziš je jeb...  teška borba ali pokaži da si borac...stisni zube ako treba isplači se dobro ali idemo dalje...a ne čim nekaj treba odmah si znala da ne bu ok...

nije dobar stav a to jako doprinosi općem raspoloženju i stanju uma i tijela..

ja sama sebi kažem pa nisam živčana i ne znam zakaj mi je tlak visok i opet aritmije....ali kad malo sagledam opće stanje sebe i svojih problema u takvom sam steru i pritisku i koliko god se smijala to utkeče na mene...pa sad zamisli da se još svjesno gazim...

ne pametujem ali daj se malo trgni...

čitam te več dugo i stalo mi plačeš...biti će sve ok...samo imaj vjere i hrabrosti...ovo valjda mora biti tako....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 36
14.10.2009 11:31:20   
anaxx

potpisujem...

nekad je i to teško!!!
samo ti želim dobro... svi mi imamo svoje strahove i probleme ... netko priča, a netko ni to ne može...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 37
14.10.2009 11:32:48   
FIONA

potpisujem...

istina je...lako je nekom pričati tko nije u tvojim cipelama...ali ti nitko ne pametuje več ti od srca želimo najbolje i kao promatrači sastrane nekada vidimo više nego ti sama jel možda nisi svjesna sebe i svojih stavova...
svaka ti čast na borbi ali budi uporba,....

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 38
14.10.2009 11:33:19   
tikica_69
A isto tako je lako i naricati....najteze je imati strpljenja i svi to znamo. No svakome je zivotni put dao drugaciji kriz da se s njime nosi. Nama je dao taj Kika i mi cemo ga podnijeti!

U iscekivanju.......

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 39
14.10.2009 11:38:05   
Kika83
Neču više ništa ovdje pisati jer imam osječaj već duže kad god nešto napišem da vam se pojadam jer mi je teško da me se samo kritizira na svaku moju riječ. Neželim se s nikim svađati ali isto me boli kad mi  stalno pišete joj stalno kukaš bla bla. Umjesto lijepih riječi dobijem kritiku da stalno kukam. Ok, ja sam završila s time a vi shvatite kako god hoćete moju poruku.

Neposredna veza do poruke: 40
14.10.2009 11:43:30   
FIONA

Neču više ništa ovdje pisati jer imam osječaj već duže kad god nešto napišem da vam se pojadam jer mi je teško da me se samo kritizira na svaku moju riječ. Neželim se s nikim svađati ali isto me boli kad mi  stalno pišete joj stalno kukaš bla bla. Umjesto lijepih riječi dobijem kritiku da stalno kukam. Ok, ja sam završila s time a vi shvatite kako god hoćete moju poruku.

ja sam imala dobru namjeru a ti si se uvredila...nemaš potrebe za tim i mislim da ne shvaaš težinu onog što ti pokušavam reči več pročitaš i vidiš ono što si zamisliš...a to j eda te netko napada...
nit mi je namjera nit imam pravo na to...nit bi bilo pristojno i kulturno...

Ako si se uvredila opet ponavljam nisi imala zašto...

želim ti sreću u budućim postupcima ali niti ja ne želim komentirati više da me čita i tumači krivo kad mi to nije namjera!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 41
14.10.2009 11:46:29   
anaxx

ja sam imala dobru namjeru a ti si se uvredila...nemaš potrebe za tim i mislim da ne shvaaš težinu onog što ti pokušavam reči več pročitaš i vidiš ono što si zamisliš...a to j eda te netko napada...
nit mi je namjera nit imam pravo na to...nit bi bilo pristojno i kulturno...

Ako si se uvredila opet ponavljam nisi imala zašto...

želim ti sreću u budućim postupcima ali niti ja ne želim komentirati više da me čita i tumači krivo kad mi to nije namjera!

potpisujem !!

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 42
14.10.2009 12:16:03   
Leptir5
Ja sam pila kapi Agnus Castus iz biljne ljekarne,4 mj,one reguliraju prolaktin bio visok ili nizak,pošto je on krivac za PMS,nisma imala nikakve simptome,sise me nisu bolile,osjećala sam se sretnom svaki dan,a i djelovale su mi na libido (htjela seks svaki danuser posted image ) i kao istraživanja su pokazala da 30% žena u narednih par mj nakon uzimanja kapi zanese. Ali eto meni ni to nije pomoglo.
Ali one se ne smiju uzimati ako si pod nekom stimulacijom hormonskom.

(Odgovor članu Najki)
Neposredna veza do poruke: 43
20.10.2009 11:50:52   
ema st
Meni je reka gin da pijem bromergon 1 tbl dnevno i to navečer,
a meni je prolaktin bio malo povišen prije 3-4 god. A sad ga nisam ni kontrolirala,
a gin mi je reka da ne trebam......pa saduser posted image

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 44
20.10.2009 11:55:31   
tikica_69
Odi ga izvadi pa ako nije jako povisen, smanji dozu na pola tbl dnevno.....tako sam sada ja....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 45
20.10.2009 11:59:53   
ema st
Kika,moj savjet je opusti se malo.Znam da ti nije lako -nije nikome.Taj prolaktin ti je takozvani HORMON STRESA pa ti je možda zato i povišen. jJa se isto nerviram kad mi nešto ne štima al eto ,našla sam vas pa mi je lakše. Al kad ti se plače ,ti plači ....pa zato smo valjda tu,kao podrška jedna drugoj. user posted image user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 46
20.10.2009 12:02:58   
ema st
Sutra idem na folikulometriju (9.dc) pa ću ga pitat.

Neposredna veza do poruke: 47
20.10.2009 12:09:57   
Kika83
Tiki moram biti 2 tablete dnevno bromergona. Reko mi je da ču imati vrtoglavice i biti mi mučno. Tvoj savjet kako da ga pijemuser posted image

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 48
20.10.2009 12:13:34   
tikica_69
Kika, najbolje navecer prije spavanja uz jogut....tako ces izbjeci mucnine

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 49
20.10.2009 12:14:56   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Kika, najbolje navecer prije spavanja uz jogut....tako ces izbjeci mucnine

Šta mogu oba dvije odjednom popit?

Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!