|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH-inseminacija
5.10.2009 14:48:22   
Kika83
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: Kika83

Samo tu jednu molitvu imam, da imam obitelj i da napokon budem sretna jer to jako dugo nisam. user posted image

i imaš draga samo se ona sada sastoji od 2 članauser posted image
a bude se povečala  user posted image .
a druga zamjenska obitelj smo ti mi rrekipa    user posted image

Ne draga, nismoo sretni. Ovo nas ubija i udaljuje i ništa nije kao nekad. Bojim se da čemo se kad tad razić jer nam je brak u kriziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 301
5.10.2009 14:49:31   
tikica_69
Znam da si slomljena...kamen bi proplakao. Dozvoli si tugu, dozvoli si suze. A onda ustani i idemo dalje....tamo gdje nas beba ceka.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 302
5.10.2009 14:51:03   
Kika83
Umjesto da nas ova bol spoji nas udaljava i to me još više boli jer neznam dali če potrajat user posted image  user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 303
5.10.2009 14:54:22   
tikica_69
Kika....evo nesto lijepo sto sam nekome ukrala.... -nismo manje vrijedne zato što nemamo djecu,
-naši životi nisu "promašeni", prazni i lišeni smisla,
-možemo biti sretne, ženstvene, zanosne i ponosne,
-budemo dovoljno samouvjerene i odbacimo etikete koje nam društvo nastoji nalijepiti,
-odbacimo pritisak okoline i zanemarimo stavove koji obezvrjeđuju ženu bez djece, kao ženu koja nije ispunila svoju svrhu,

... jer postoji bezbroj načina da budemo sretne, da proživimo život punim plućima, da ostvarimo sebe, da uživamo u svojoj jedinstvenosti, i da pružimo podršku jedne drugima!!!

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 304
5.10.2009 20:54:51   
barby
kika jako mi je zao...znam kako ti je i sta da ti drugo kazem...nedaj se....doci ce i tvoj dan,kao i svih nas...
meni muz isto zna dici tlak,kako iz mjeseca u mjesec minusi na testu,sad moram na MPO,kad se zakacimo nesto zna mi reci najbolje da se ja povucem ionako ti dijete ne mogu napravit,a ti zarko zelis,mogla bis sa drugim i bila sretna.joj kako bi ga pukla.ali te nesuglasice sve od toga sta smo nesretne radi ovoga i dolaze....ali doci ce i nas dan i sjecat cemo se samo ovih dana i reci kako smo gubile zivce,tugovale a sad imamo u narucju nase pincice...user posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

Neposredna veza do poruke: 305
5.10.2009 20:59:23   
paolina
Svaka veza ima svoj djelimicni problem, svađice i razmjerice nisu nista konkretno za zabadanje nali-pera u potpis da se razvodite vec jednostavno pronađite zajednicki jezik, sjetite se onog "da" i ocistite to nejasno staklo izmđeu vas..moj muz je previse vezan za mene pa se bojim danas-sutra ak se meni nes desi da ce on to veomaa tesko podnjet tako da niti jedna situacija nije dobra.. samo treba svatati  jedno drugo

Cekam te andjele.. znam da se pakiras.. ponesi gace i pamet sve ostalo majka ovdi ima!!

OBAVEZNO OTVORITE OVU STRANICU KOJU JE NAPRAVILA JEDNA PONOSNA MAJKA

http://www.paulinaa112.blogspot.com

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 306
5.10.2009 21:04:11   
angelica
Žao mi je Kika, isplači se i onda  u nove pobjede da  što prije dočekate svoje +

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 307
5.10.2009 21:05:06   
zaba
zlato moje Kikasto,puno mislim na tebe.Na moj znak pusti te suze nek isteku i daj si oduška,a onda uskoči sa mnom,Tiks,Candy i curama koje se luđački trude za svoje smotuljke u naš kombi i pičimo u postupak.Nema odustajanja,borimo se dalje.user posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

(Odgovor članu paolina)
Neposredna veza do poruke: 308
5.10.2009 21:30:41   
ivana11
Kika, nemam riječi utjehe za tebe, žao mi je, ali ne odustaj. Ideš u postupak u 11 mj i usmjeri snage i nade u to.....Mora jednog dana uspjeti.....

(Odgovor članu zaba)
Neposredna veza do poruke: 309
5.10.2009 21:38:29   
Ninaa
Draga jako mi je žao i neznam kaj da ti velim kaj cure već nisu rekle. znaš onu što te ne ubije ojača te.isplači se i onda kreni dalje nemoj se predati.pusauser posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 310
6.10.2009 10:24:19   
Kika83
Hvala na podršci user posted image  user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 311
6.10.2009 11:20:49   
Leva
Kika zao mi je, beskrajno user posted image
Pokusaj se odmoriti malo (meni je pomoglo) barem do sledeceg postupka i prestani razmisljati sta ako...Pokusaj se posvetiti svom muzu, vasoj ljubavi i zaboravi na tren cinjenicu da jos niste roditelji. Pronadji onu nekadasnju strast i iznenadit ces se koliko je zivot zapravo lijep...user posted image Ja sam se cak sokirala cinjenicom da je mm i dalje odlican ljubavnik samo sam ja bila previse opterecena zadnjih godinu dana da bih to primjetila user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 312
6.10.2009 13:07:49   
ivana11
Bila sam danas kod doktora, gestacijska vrečica se razvija, samo treba čekati još tjedan dana da se čuje bebino srce i onda je to to..........Jako sam sretna i nadam se da će biti sve dobro.user posted image

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 313
6.10.2009 13:19:00   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: ivana11

Bila sam danas kod doktora, gestacijska vrečica se razvija, samo treba čekati još tjedan dana da se čuje bebino srce i onda je to to..........Jako sam sretna i nadam se da će biti sve dobro.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 314
6.10.2009 13:19:53   
Zvonki
Drago mi je ivana11. Bit će sve u redu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 315
6.10.2009 13:22:11   
tikica_69
ivana11, nema razloga da nesto ne bude uredu - odlicno user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 316
6.10.2009 13:29:13   
Kika83

Blago tebiuser posted image Uživaj i sretnouser posted image

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 317
6.10.2009 14:19:06   
pepeljuga

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 318
6.10.2009 14:52:09   
ivana11
Cure hvala, znam da sam prava sretnica što mi je upalilo od prve, niti ja ne mogu vjerovati. Međutim, to je svima vama nada i vjera da se čuda događaju i da će se i vaše malo čudo dogoditi. Velika pusa od mene i javlim vam novosti.user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 319
6.10.2009 17:37:16   
barby
krasno ivana,bas mi je dragouser posted image

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 320
6.10.2009 20:43:17   
BUMBIKA
Kika jako mi je žao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ivana tebi user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 321
7.10.2009 17:48:53   
lavica81
ivana čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 322
9.10.2009 14:42:32   
tikica_69
3D animacija inseminacije: http://www.youtube.com/watch?v=qCdIiLLF0vw&feature=related 

U iscekivanju.......

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 323
9.10.2009 15:23:24   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

3D animacija inseminacije: http://www.youtube.com/watch?v=qCdIiLLF0vw&feature=related 

Dobro izgleda ali ovo me više nezanimauser posted image Prelazim na bolju metoduuser posted image

Neposredna veza do poruke: 324
9.10.2009 20:07:42   
crvenkapica
joj ja sam danas  extra  happy user posted image user posted image   rađen spermiogram   iiiiiiiii   sa 7 mil na 15mil  skocilo----------  pokretljivost  sa 36% na 40%   .....vise nije  ICSI  VEC IVF  mada mi je to postalo  svejedno.....ali ja se nadam da ce biti za mj. dana jos bolji pa da probamo  sa  AIH   .....inace to je sve od onoga caja   poceo da djeluje,sto mm pije  .....ali ja cu ipak u zg na razgovor pa nek  ja imam i tu opciju   jel tako.?? a do postupka ko zna sta ce biti..... mozda i prirodno    ehuser posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!