|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: AIH-inseminacija
2.10.2009 14:25:19   
Leva
Tako sam sretna i to moram podijeliti s vama user posted image
MM je imao jako puno problema sa bakterijama u spermi i sve to je trajalo cijelih deset mjeseci...Danas konacno imamo uredan nalaz i ljekar mi je rekao da mu se javim drugi dc zbog protokola user posted image . Nakon cetiri otkazane inseminacije konacno sam i ja docekala cudo i sada jedva cekam da kretenusa procuri user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 201
2.10.2009 14:27:01   
ZVRK
leva nadam se da ti user posted image  bude došao brzo

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 202
2.10.2009 14:27:24   
lavica81
Leva superuser posted image user posted image user posted image  baš mi je dragouser posted image user posted image user posted image
i neka uspije od prveuser posted image

(Odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 203
2.10.2009 14:38:22   
ivana11
Leva, samo misli sada pozitivno, neka ti ja budem primjer da se može primiti i od prvog puta (samo da tako i ostane). Sretnouser posted image

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 204
2.10.2009 14:39:26   
BUMBIKA
Sretno i od mene...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 205
2.10.2009 14:40:00   
anaxx
ivana11 čestitam!!

Kika83, ja sam u 4. mjesecu trudnoće, a još se ponekad pitam jesam li ja stvarno trudna, dobro znam da jesam, čak se i trbušćić već vidi, ali hoću ti reći ja NIKAKVIH SIMPTOMA nisam imala i nemam još uvijek ,(pitam se ponekad jel to ok.),samo sam umorna,ali to ionako ne dolazi odmah nego kad hormoni već ''zakuhaju''...
nema pravila!!!! ne gubi nadu!!!

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 206
2.10.2009 14:40:33   
pepeljuga
levauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 207
2.10.2009 14:41:26   
ivana11
anaxx, kakva ti je bila beta, ako si ju vadila?

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 208
2.10.2009 14:44:50   
anaxx
nisam vadila betu! napravila sam tri testa, sva tri +!

< Poruku je uredio anaxx -- 2.10.2009 14:45:26 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 209
2.10.2009 14:46:22   
ivana11
ivana11 čestitam!!
IZVORNA PORUKA: anaxx

ivana11 čestitam!!

Hvala na čestitkamauser posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 210
2.10.2009 14:48:54   
Kika83

ivana11 čestitam!!

Kika83, ja sam u 4. mjesecu trudnoće, a još se ponekad pitam jesam li ja stvarno trudna, dobro znam da jesam, čak se i trbušćić već vidi, ali hoću ti reći ja NIKAKVIH SIMPTOMA nisam imala i nemam još uvijek ,(pitam se ponekad jel to ok.),samo sam umorna,ali to ionako ne dolazi odmah nego kad hormoni već ''zakuhaju''...

Nikakvih? Niti u vrijeme kad si trebala dobit( napetost u grudima, bol općenita u grudima, bradavice???) Niti sada?
To mi je tako čudno jer gdje god da čitam, ono prvi fizički znak trudnoće su bolne grudi, umor, pojačano mokrenje...
Kod mene 0
Leva bravo i neka bude uspješna inseminacijauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 211
2.10.2009 14:48:55   
ZVRK
ivana iskopala sam nalaz kada sam ja MORALA PRATITI SPUŠTANJE BETE II NA NJOJ PIŠE

3TJ-5,8-71,2
4TJ-9,5-750
5TJ-217-7140
6TJ-160-31800
7TJ-3700-163560

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 212
2.10.2009 14:52:39   
Kika83
Ivana ovdje imaš o beti više
http://www.betabase.info/

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 213
2.10.2009 14:54:15   
anaxx
IZVORNA PORUKA: Kika83

ivana11 čestitam!!

Nikakvih? Niti u vrijeme kad si trebala dobit( napetost u grudima, bol općenita u grudima, bradavice???) Niti sada?
To mi je tako čudno jer gdje god da čitam, ono prvi fizički znak trudnoće su bolne grudi, umor, pojačano mokrenje...
Kod mene 0
Leva bravo i neka bude uspješna inseminacijauser posted image user posted image user posted image

leva sretno!

Kika83, još jednom NIKAKVIH,
tek nakon 8. tjedna, znači u 3. mjesecu trudnoće me počeo hvatati umor u znale su mi cice biti osjetljive na dodir, ali do 8. tjedna ništa, dva puta u tih 8 tjedana sam išla gin. da mi potvrdi da vidi plod i da srce kuca!!!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 214
2.10.2009 14:59:32   
Kika83

ivana11 čestitam!!

Kod mene 0

leva sretno!

Kika83, još jednom NIKAKVIH,
tek nakon 8. tjedna, znači u 3. mjesecu trudnoće me počeo hvatati umor u znale su mi cice biti osjetljive na dodir, ali do 8. tjedna ništa, dva puta u tih 8 tjedana sam išla gin. da mi potvrdi da vidi plod i da srce kuca!!!

Ajde dobro onda, dala si mi nekakvu sitnu naduuser posted image Tnx draga user posted image Biti čete obavještene, bilo pozitivno ili negativno

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 215
2.10.2009 15:02:15   
anaxx
user posted image
javi se!

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 216
2.10.2009 15:02:46   
m600
kika ljubavi sretnooo..... želim ti da što prije ugledaš + jer ga zaslužuješ....samo pozitivnooouser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 217
2.10.2009 15:15:57   
tikica_69
Leva, super vijesti user posted image
SRETNO!!!

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 218
2.10.2009 16:02:18   
ivana11
zvao me je doktor, kaže da je dobra beta za početak trudnoće, u utorak kontrola kod njega. Za sada ću mirovati i nadati se najboljem. Jedva čekam da mi potvrdi. Onih 14 dana išćekivanja nije ništa nasuprot ovih 4 koji su pred menom. Mengu sam po svim pravilima trebala dobiti jučer, a nisam, beta je visoka s toga mislit ću pozitivno.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 219
2.10.2009 16:03:41   
Kika83
Razgovarala sam s mm i idem vadit betu u ponedjeljakuser posted image
Ako se do onda ne predomislim opetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto molim vibrica za mene...

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 220
2.10.2009 16:06:59   
ivana11
Bravo Kika, vibrirat ćemo za tebe...................user posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 221
2.10.2009 16:14:12   
Kika83
Tnx Ivana, možda postoji ta TREĆA SREĆAuser posted image
A ti miruj, čuvaj se i nebrini sve če biti ok user posted image

(Odgovor članu ivana11)
Neposredna veza do poruke: 222
2.10.2009 16:23:06   
Ninaa
Ivana sretno i čuvaj se. Kika znaš da smo svi uz tebe i da ćemo se veseliti skupa s tobom kad objaviš da imaš plusitć. Vjerujem da ćeš uskoro biti mama!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 223
2.10.2009 17:15:10   
barby
kika sretno,i da beta bude visoka...user posted image user posted image user posted image
ivana krasno,sad samo miruj i pazi se....

jel zna tko kolika bi beta morala biti u pocetku trudnoce?
meni je bila 4683 a tek sam bila 5-6tj trudna. dr se cudio kaze jako visoka s obzirom na tjedne,ili je u pitanju viseplodna...
joj kad se sjetim kako sam bial vesela kad sam vidjela kolika je..al moje veselje je tako kratko trajalo..nakon par dana isla vadit opet pala je na 4217 cini mi se i tada se stao plod razvijat i za 3,4 dana sam zavrsila na kiretazi...ajme meni kad se sjetim,dodje mi da umrem.,.,user posted image

< Poruku je uredio barby -- 2.10.2009 17:16:28 >

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 224
2.10.2009 17:31:34   
ZVRK

, možda postoji ta TREĆA SREĆA[image]

postoji sigurno user posted image   i ja je čekamuser posted image  a tebi želim

zvrkić došao 17.06.2005.

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!