crvenkapica
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 IZVORNA PORUKA: barby crvenkapice ista stvar je i kod mene,prosla sam hsg,bilo je dosta booooooolno,ali eto iza mene je pa se lakse dise.. isto su mi neki govorili ma ne boli jako,nije to nista,neki uzasno je,padale smo u nesvijest,a ja sam ajmo reci dosta dobro podnjela,bolje nego sta sam mislila.inace sam veliki panicar i strasljivka... dvije cure ispred mene su se srusile,u kolicima su ih vozili natrag.a ja sam sa sestrom lijepo odsetala do druge zgrade,pomogla joj instrumente nosit,usput je pljuscina padala,mlao se smocila... ali punkcije me je stavrno strah,jel ovo je boljelo a kako ce tek ovo,mila majko......... a traje duze nego hsg.... Draga zašto se več sad razmišljaš o toj punkciji? Pa imaš vremena do druge godine se pripremit na bol. Šta če tek bit kad budeš morala rađat? Čuj ako toliko žena prođe punkciju jednom, dvaput itd puta i rodit možeš i ti i ja i sve mi skupa. Nesikiraj se Budem ti ja rekla kako boli kad budem išla i isto umirem od straha ali ako znam da mogu tako dobit svoje zlato koje me čeka onda kvragu i bol ma jasno je meni to ali ja se ipak bojim kad sam jako pizdava i strasljiva.......vec danima gnjavim cure na forumu i ispitujem koja bolnica.koji dr.,gdje anestezija a gdje ne, poprilicno sam neke stvari saznala o bolnicama i postupcima...i jos uvijek neznam gdje da se narucim ..jako sam neodlucna ali u utorak radim briseve i uzimam uputnicu da ponovim hormone...cekam mengu i kad vidim za koliko cemi bit gotovi nalazi zovem i narucujem se....do tad se moram odluciti ....
|