|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nakon transfera
26.3.2009 11:49:02   
Kika83
IZVORNA PORUKA: dami

može jedan odgovor sa iskustvom. Moja sestra je bila na transferu i sad korisi utrogestan (valjda sam dobro napisala). nju jako bole prsa i zanima je dali je to normalno u takvoj situaciji.

mene nisu nikad sise bolile kad sam stavljala utrogestane. a možda je to normalno kod nekog. tikica če sigurno to znati

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 126
26.3.2009 11:55:07   
tikica_69
Da, mene bole cice i napuhnem se kao zaba user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 127
26.3.2009 14:56:12   
dami
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Da, mene bole cice i napuhnem se kao zaba user posted image

imam i podpitanje (sestra o dami), da li postepeni prestanak boli (8,9 dan od et) znači da nije  došlo do oplodnje, ugnježđivanja jajne stanice. Do sada je kod mene uvijek bilo tako (11 puta) ali svejedno sam sada opet i nekoj panici da će ta bol prestati i da će se isto dogoditi. trebala bi vjerojatno to pitati neku sretnu mamu koja je ostala trudna. Ne znam da li mora doći i do laganog krvarenja par dana nakon et  ako se primila jajna stanica ili ne mora.

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 128
26.3.2009 15:09:26   
tikica_69
Mene boli sve dane do M onako na laganini, i ti svi simptomi su toliko individualni da ih ja uopce vise ne osluskujem. Isto tako i pred M. Simptomi PMS.a i trudnoce su takodjer isti, tako da je vadjenje krvi moja jedina nada user posted image E da, ako se i embrio ugnjezdio, do krvarenja uopce ne mora doci.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 129
27.3.2009 6:21:27   
pilek
ja sam imala embriotransfer,nisam krvarila ali me 2 tjedna poslije bolilo kao da cu svaki cas dobiti.....od utrogestana su me isto bolile grudi i bila sam napuhnuta.......sad sam u 21 tjednuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 130
27.3.2009 13:01:02   
JUdy
Oh cure moje, danas mi je 12 dan od ET, nisam isla vadit Betu, bojim se. Sutra cu napravit test. Pet dana nakon transf. me poceli jako bolet sise i tako bez promjene. Do toga me od jucer dole probada, kao da cu svaki tren dobit. Jos danas sam na utricu. Imala neka od vas nakon ET neki iscjedak ili takvo nesto? Meni uopce nista. Samo napuhanost i bol sise.

(Odgovor članu pilek)
Neposredna veza do poruke: 131
27.3.2009 13:01:34   
JUdy
Isto tako i meni Pilek.

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 132
27.3.2009 13:02:56   
FIONA
čuj ovo kaj te boli i to samo je znak trudnoće...želim ti Betu preko ilion samo da javiš kako je sve ok i kako se primilo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 133
27.3.2009 13:05:51   
JUdy
E daj boze, sutra odmah rano ujutro testic. Naravno cu dat znati rezultat. Koja me nervoza hvata.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 134
28.3.2009 7:45:17   
JUdy
Napravjen test, rezultat negativan. Opet nema mojega toliko zeljenogauser posted image . Ne imam ni suze, uvijek toliko zarocaranja. Ali nesto mi kaze da i ja cu jednoga dana docekati svoju bebicu i to mi daje snagu. Tako za sve zalostne cure poruka - DRZITE SE i ne odustajte. Idemo dalje.

(Odgovor članu JUdy)
Neposredna veza do poruke: 135
28.3.2009 10:25:19   
dami
IZVORNA PORUKA: pilek

ja sam imala embriotransfer,nisam krvarila ali me 2 tjedna poslije bolilo kao da cu svaki cas dobiti.....od utrogestana su me isto bolile grudi i bila sam napuhnuta.......sad sam u 21 tjednuuser posted image

ovdje opet sestra od dami.
najprije želim svu sreću i zadovoljstvo. imam pitanje vezano za bol u grudima. 7 dan mi je od et i sva sam u strahu od ishoda postupka. zanima me da li, ako se sjećaš, ako bol u grudima postepeno prestaje nakon 7,8 dana od et znači da ništa od trudnoće (do sada mi se uvijek pokazalo tako, ali drugačija iskustva nemam), odnosno da li grudi moraju biti bolne u slučaju trudnoće i koliko vremena (dana, mjeseci). imam osjećaj da me danas malo manje bole i da je to prvi znak ponovnog neuspjeha (a možda je to i u psihi, više ni sama ne znam šta da mislim budući da mi je to 12 stimulirani postupak.)
sretno !!!!!

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu pilek)
Neposredna veza do poruke: 136
28.3.2009 10:29:03   
novamama

cure, nadam se da ćete uskoro uspjeti....budite jake kao što jeste!!!

user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 137
28.3.2009 12:56:47   
tikica_69
Uopce nemoj osluskivati simptome jer ako si na Utrogestanu onda ces ih osjetiti sve redom. Srpi se jos koji dan i vaditi betu user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 138
3.4.2009 10:09:35   
ZLATKA
Drage moje evo meni danas treći dan od transfera koji se
bio malo zakomplicirao jer nisu mogli uvuči kateter na pravo mjesto i jedva su uspjeli. Nadam se da će sad biti ok.
Jel slučajno netko imao isti problem? Kaže doktor da nisam ja tako "jednostavna" i da im je na putu "neki brežuljčić kao prepreka" pa da su morali preko njega sa kateterom da bi ušli na pravo mjesto. No sad je unutra.
Nego da vas pitam, danas treći dan cijelo vrijeme osjećam neko štipanje unutra?

Neposredna veza do poruke: 139
3.4.2009 10:11:06   
tikica_69
Da, ja uvijek osjetim ziganja u maternici...to je normalno

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 140
3.4.2009 10:12:38   
curice
samo vam želim uspjeh-svima i što prije

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 141
3.4.2009 10:14:31   
ZLATKA
Ajd onda će valjda bit ok.
Ti si Tikice dobila user posted image ? Bila si rekla oko Uskrsa ideš na prirodnjak?

Neposredna veza do poruke: 142
3.4.2009 10:15:51   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: ZLATKA

Ajd onda će valjda bit ok.
Ti si Tikice dobila user posted image ? Bila si rekla oko Uskrsa ideš na prirodnjak?

Oko Uskrsa trebam dobiti tek user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 143
3.4.2009 10:17:18   
ZLATKA
Ok, onda molimo Boga za pozitivno "šesto čulo"!!!

Neposredna veza do poruke: 144
3.4.2009 12:54:51   
barby

IZVORNA PORUKA: ZLATKA

Drage moje evo meni danas treći dan od transfera koji se
bio malo zakomplicirao jer nisu mogli uvuči kateter na pravo mjesto i jedva su uspjeli. Nadam se da će sad biti ok.
Jel slučajno netko imao isti problem? Kaže doktor da nisam ja tako "jednostavna" i da im je na putu "neki brežuljčić kao prepreka" pa da su morali preko njega sa kateterom da bi ušli na pravo mjesto. No sad je unutra.
Nego da vas pitam, danas treći dan cijelo vrijeme osjećam neko štipanje unutra?

zao mi je,a jel te zlatka bolilo to uvlacenje katetera

17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA
ostala trudna između postupka prirodno:)

22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:(

2007-missed abortion:(

JA-hipotireoza
sekundarna amenoreja

MM-oligoasthenozoospermia
varikokel

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 145
3.4.2009 16:55:39   
ZLATKA
je Barby , jako me bolilo, ali transfer inače navodno ni malo nije bolan.
Sve cure sa kojima sam pričala kažu da je trajalo par minuta i da niš nisu osjetile.

(Odgovor članu barby)
Neposredna veza do poruke: 146
3.4.2009 17:00:04   
ZLATKA
mene nešto stalno pika i štipa
malo se već i brinem 

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 147
4.4.2009 17:56:45   
amaria
Evo da se i ja javim. Jučer sam bila na transferu. Bila sam pod klomifenom od 3. do 8 dc. U Utorak punkcija (1) i transfer embrija u petak (jučer). Choragon sutra i 10.04. a prekosutra decapeptyl. Moja briga, naravno osim ishoda je ta što sam tek danas skužil da se decapeptil čuva ispod 8 stupnjeva (tako piše na njemu). Otkad sam ga dobila u ljekarni, pa do prije par sati, znači prošlo je oko 26 sati, decapeptyl je bio na sobnoj temperaturi (22-23 stupnja). Da li da kupim novi? (a budući nisam iz ZG, pitanje jel toga uopće ima u Slavoniji)

(Odgovor članu ZLATKA)
Neposredna veza do poruke: 148
4.4.2009 18:00:50   
tikica_69
Nemoj kupovati....dovoljan je i Choragon kao podrska zutom tijelu....ne brini, mazi buseka, miruj i uzivaj i SRETNO!!!

U iscekivanju.......

(Odgovor članu amaria)
Neposredna veza do poruke: 149
5.4.2009 18:58:25   
amaria
Zanima me što to znači mirovati poslije tranfera? Što mogu a što nije baš preporučljivo? Planiram početi raditi u srijedu. Od ležanja imam osjećaja da mi se tlak spustio pa se osjećam slabo. Sad sam bila u laganoj šetnji prirodom i odmah mi je bolje. Moram koristiti Utrogestan 3X2. Zanima me, cure, kad krenete na posao, jel ujutro staljate u vaginu (budući su mi rekli da poslie stavljanja treba mirovati pola sata) ili jednostavno popijete? Pročitala sam da je bolje stavljati vaginalno.

Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!