Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Mekana stolica, proljev - zubići? 13.5.2012 7:53:38
|
|
|
|
emaemily
|
Malena ima 7,5 mj. i jos nema zubica..dojnje jedicine ce uskoro, nateklo je i bijeli se..vec 5,6, dana ima meksu stolicu po 5,6, puta na dan.. nocas proljev, po noci nece da jede kao inace, izbacivca dudu, place.. po danu je super, vesela beba..jede normalno..Od ceste stolice joj se guza crveni jako.. stalno je perem i sada mazem sudokremom..sa svacim sam probala..Da li ima itko iskustav da od zubica ovak o sve moze biti?
< Poruku je uredio Zvonki -- 13.5.2012 12:31:44 >
|
|
|
RE: Mekana stolica,proljev, ZUBICI???? 13.5.2012 8:12:58
|
|
|
|
Ninjago
|
Kao da sam ja pisala ovu priču,moja malena bi obavezno dobila proljev i temperaturu do 38 prije svakog izbijanja zubića,traje dan dva i prođe samo od sebe ,nakon par dana probije zubić
|
|
|
|
|
RE: Mekana stolica,proljev, ZUBICI???? 13.5.2012 9:33:34
|
|
|
|
modesty blaise
|
je,je...moguće je da je to od zubića...i mi smo meko kakali kad su nam izbijali
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
|
RE: Mekana stolica,proljev, ZUBICI???? 13.5.2012 9:50:12
|
|
|
|
ucitelj
|
po svemu su zubici nismo imali takvo iskustvo ali su kod vecine takvi simptomi sretno i sto brze izbijanje da se ne mucite(mazi i dalje sudokremom guzu to je ok)
|
|
|
RE: Mekana stolica,proljev, ZUBICI???? 13.5.2012 12:20:13
|
|
|
|
emaemily
|
Ajd hvala Bogu da je to.. nadam se izbijanju sto prije :) Hvala puno
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!