|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: lazna menstruacija?
1.3.2016 4:49:02   
15 godina muke
Svi nalazi su u redu. Glavni krivac stres nervoza bla bla. Ja sam toliko u soku bila da nisam apsolutno nista rekla ustala se obukla uzela papire i doma nasla ginica dns idem k njemu.
Treci test je sada napravljen i opet je plus.
Kad rijesim sve sta treba vjerujte mi da cu ju potrazit a ujedno i glavnog na tom odjelu u vinogradskoj bolnici jer ovo je nevjerojatno da jedna bolnica tako vodi zene i ponasa se prema njima. A sta se tice MPO spremali se na njega dali smo si jos ovaj mjesec i eto primilo se. Nadamo se da ce sve bit u redu .
htjela sam samo s vama podjelit ovo da zaobilazite vinogradsku bolnicu jer ko zna sta bi nekome drugome rekli.
Javim se s ostalim inf. Pusa

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 26
3.3.2016 20:07:51   
15 godina muke
Drage moje eto da se javim iz petrove bol nice
jucer s bolovima zavrsila na hitnoj i ostala ovdje. Da trudna sam i ne nemam ljevi jajnik .cekamo da se izvadi jos jedna beta da se vidi dali je vanmatericna ili pobacaj a posto ne krvarim obilno i bolova vise nema postoji mogucnost da se zadrzi bebica uz strogo mirovanje. Trudnoca je jos jakoooooo mala pa nista jos nevidevjerojatvo je ovulacija bila kasjije .
Sutra cemo znat sta je. Lp od mene.

Neposredna veza do poruke: 27
4.3.2016 8:33:29   
PinkyFunkyBirdy
Žao mi je da si završila u bolnici. user posted image
Meni se čini da po ovome što si napisala stvarno izgleda da je kod tebe vanmaternična ili pobačaj iste jer smatram da bi doktori vidjeli barem gdje je plod smješten čim ti imaš lijepe debele crte na testu (bez obzira koliko je rano). To što ne vide ništa govori samo to da je trudnoća na lošem mjestu (van maternice) i ako ovo krvarenje nije biokemijska (prije je to nego pobačaj) onda je plod još uvijek smješten van maternice te ne vjerujem da će se trudnoća održati. user posted image
Žao mi je i iskreno se nadam da se varam, ali ne želim ti davati lažnu nadu.
Drži se i javi rasplet situacije. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu 15 godina muke)
Neposredna veza do poruke: 28
4.3.2016 16:08:41   
15 godina muke
Upravibizaslani saw.
operirana sam ibasji sz jqj ijq cjeli

Neposredna veza do poruke: 29
4.3.2016 16:20:43   
15 godina muke
Vanmatericna je morali sh jajovos vadit.djeca samo preko umjetne mogj inqu

Neposredna veza do poruke: 30
8.3.2016 9:25:21   
PinkyFunkyBirdy
Sad tek vidim postove.
Jako mi je žao. user posted image Drži se! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 31
8.3.2016 9:36:44   
15 godina muke
Idemo dalje. U petak se vade konci i ide odma na razgovor za IVF da se odma krene sa time po preporuci doktora koji me operirao i vodio najvjerojatnije bi vec prva oplodnja mogla bit u 6 mjesecu. Malo me hvata strah i panika al izdrzat cemo .
Drugi tjedan bi trebalo pocet ic na sve te pretrage i nadamo se da ce sve bit ok.
nije kraj svjeta treba samo dignut glavu i krenut dalje i napravit sve sta se moze .

Neposredna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!