|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Novorođenče komunicira
27.1.2012 15:28:35   
ruwenzor
Naišla sam na filmić u kojem žena objašnjava da bebe do 3 mj imaju različite glasove za različite potrebe, nama je malo prekasno za to, žao mi da nisam ranije naišla na to... al dobro sad... ionako smo se mi brzo prokužile user posted image
za mlade mame (i tate) možda nekom pomogne: http://www.veoh.com/watch/v910865YY3TMwrp

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Novorođenče komunicira
27.1.2012 15:59:04   
ana85
Filmić je superuser posted image user posted image user posted image . Žao mi je što ga nisam prije vidjela, sad već imamo skoro 7 mj. ali dobro i mi smo se snašle. 

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 2
27.1.2012 16:01:10   
ana85
Makar moram priznati, bilo je trenutaka kada stvarno nisam znala zašto plače.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 3
11.4.2012 0:46:16   
Tratina
ja gledala te filmiće ćim sam rodila i kod moga sam mogla skužit jedino ovaj za glad user posted image a i to nije bilo uvik točno.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!