|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada drugo dijete...
6.4.2010 16:03:04   
lueman
meni je između starijih razlika 15 mjeseci, nije bilo tak baš planirano, ali nije mi bil ni bed kaj sam trudna, išla sam nakon 6 mjeseci raditi poslije drugog djeteta.sad sam htjela da bude razlika 5 godina između A i bebači, ali nije uspjelo, radimo daljeuser posted image , dječji nemam, i niti ga ne trebam, djecu imam isključivo zbog sebe i mm...jer mi tak hoćemo.idealna razlika između djece je ona koju si sami odredite, za neke je to mala razlika da klinci skupa rastu i da se odjednom rješavaju pelena, zubića i dječjih bolesti. za druge je to kad je razlika malo veća tak da se starije djete ne osjeća zapostavljeno i da se može uključiti u brigu oko bebe.sve ima svoje prednosti i mane. ovisno kaj bude u datom trenutku prevagnulouser posted image user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 51
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

AMBROZIJA
keksić

alergična na ambroziju?

da,ubija me (25%)

ne,ništa takvo (62%)

hrabro trpim pa kaj bude (8%)

pijem tablete protiv al. (4%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!