|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Povišen prolaktin
26.1.2010 10:20:04   
ines
Hvala na savjetu. Počeli smo raditi na drugom bebaču. Još ništa ali valjda bude pa ću si to svakako zapisati ako bude trebalo.Ovoga puta se nadam da ću ipak uspjeti dojiti(želja).Ali neka prvo dođe plusić pa sve ostalo.

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 101
27.1.2010 13:44:40   
Kika83
Nadala sam se da je prl pao nakon 3mj korištenja bromergona ali ne ovoliko šta nije nikako, ali nikako dobrouser posted image
Šta me sve neče snaći, to je za nevjerovati.
Ref vrijednosti su od 102 do 496 a meni je 11.8user posted image
Prenizak i po onome šta sam čitala po netu nikako dobro.
Zovem humanu da vidim šta radim i sestra me odpili, kao zovite sutra ujutro svog ginića mpo, sad ga nemauser posted image
I, šta ja radim???? Prestanem piti ili???user posted image

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 102
27.1.2010 13:45:55   
tikica_69
Smanji dozu pod hitno...nemoj prestati piti. Na kojoj si dozi?

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 103
27.1.2010 13:47:30   
Kika83
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Smanji dozu pod hitno...nemoj prestati piti. Na kojoj si dozi?

2x1. Jutros sam več popila jednu. Nije dobro Tikice jelda?
Može imati nekakve veze šta sam prije 2 tjedna prebolila gripu i šta sam prl vadila 17dc a ne od 3-5dc???

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 104
27.1.2010 13:51:59   
tikica_69
Smanji si dozu na pola tablete i to samo jednom dnevno i odi ga izvadi na pocetku iduceg ciklusa. Meni je sestra rekla da bi bilo idealno da ga se vadi 3 minute nakon budjenja jer je tada najrealnija doza PRL-a u krvi (nije se jos bioritam pokrenuo, nitko nas jos nije uspio nazivcirati i sl.) no to je nemoguce. A PRL reagira i na najmanji stres.
S razlogom se vadi 3.-5. dc u folikularnoj fazi, jer tada je pokazatelj da li smeta ovulaciji. I ne sekiraj se....bolje da je nizak nego visok.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 105
27.1.2010 13:54:43   
Kika83

Smanji si dozu na pola tablete i to samo jednom dnevno i odi ga izvadi na pocetku iduceg ciklusa. Meni je sestra rekla da bi bilo idealno da ga se vadi 3 minute nakon budjenja jer je tada najrealnija doza PRL-a u krvi (nije se jos bioritam pokrenuo, nitko nas jos nije uspio nazivcirati i sl.) no to je nemoguce. A PRL reagira i na najmanji stres.
S razlogom se vadi 3.-5. dc u folikularnoj fazi, jer tada je pokazatelj da li smeta ovulaciji. I ne sekiraj se....bolje da je nizak nego visok.

I mislila sam ga izvadit od 3-5dc. Ali je stvarno prenizak i bojim se da nije nešto loše u pitanjuuser posted image
Neznam dali da sutra nazovem svog mpo ginić da mu kažem ili da ga izvadim(prl) kad dobijem m i onda da mu kažem??? Već su mi rekli da se može bilo koji dc vadit prl.

Neposredna veza do poruke: 106
27.1.2010 13:57:44   
tikica_69
Snižene vrijednosti prolaktina mogu se naći u karcinomu dojke, hipofunkciji štitnjače, šizofreniji, paranoidnim stanjima i drugim psihozama, u anoreksiji nervozi, depresiji, reumatoidnom artritisu i bulimiji, te kod prevelikih doze uzimanja bromokriptina kod lijecenja navedenih stanja.

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 107
27.1.2010 13:59:12   
Kika83

Snižene vrijednosti prolaktina mogu se naći u karcinomu dojke, hipofunkciji štitnjače, šizofreniji, paranoidnim stanjima i drugim psihozama, u anoreksiji nervozi, depresiji, reumatoidnom artritisu i bulimiji, te kod prevelikih doze uzimanja bromokriptina kod lijecenja navedenih stanja.

To sam več čitalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 108
27.1.2010 14:01:15   
tikica_69
pa dobro malo jesi paranoicna, moras priznati user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 109
27.1.2010 14:03:46   
tikica_69

Nadam se da si ovo shvatila kao salu da te oraspolozim user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 110
27.1.2010 14:13:35   
Kika83

Nažalost jesam. Ma malo sam se i smirila, idem popodne kod svog primarnog ginića pa ču ga malo pitat za to, sutra su zvati svog mpo a od 3-5 dc budem ga opet vadila pa čemo vidjet.
Nadam se da je gripa utjecala i to šta sam ga vadila 17dc. Vidjet čemo, tnx Tiks

Neposredna veza do poruke: 111
27.1.2010 14:16:01   
tikica_69
Ma tvoj ginic ce ti znati reci bolje od mene...ajde sretno i javi sto je bilo user posted image

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 112
27.1.2010 16:00:08   
lavica81
Kika draga smiri se, ma to ti je sigurno od velike doze bromergona. samo polako draga, regulirat će se on. poslušaj Tikicu, smanji dozu za početak pa onda trč u ginekologa.
drži se dragauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bit će sve okuser posted image

Neposredna veza do poruke: 113
28.1.2010 8:55:47   
Kika83
Kaže mi moj MPO ginić da to nije ništa i da ga nastavim i dalje piti kao i do sadauser posted image  user posted image sve do postupka, znači do menstruacije u 3mj i onda da prestanemuser posted image  user posted image
Valjda on zna šta radiuser posted image  

< Poruku je uredio Kika83 -- 28.1.2010 8:57:39 >

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 114
28.1.2010 9:50:10   
tikica_69
A valjda....

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 115
28.1.2010 11:27:08   
Kika83
Šta mislite ako si ja smanjim dozu na jednu tabl na 10dana pa bi ga onda opet kontrolirala bezobzira šta mi je on rekao?
Dali bi pogriješila? Nisam pametna šta da radim, nečini mi se kao pametna odluka da i dalje pijem dvijeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 116
28.1.2010 12:28:49   
tikica_69
Ja sam na svoju ruku pocela piti pola tablete jer mi je bio skroz na donjoj granici a meni zlo od cijele.
Nakon 3 mjeseca sam isla vaditi krv i dalje je na donjoj granici (skoro identican nalaz).

U iscekivanju.......

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 117
28.1.2010 18:24:18   
lavica81
joj draga ne znam , ja ne bi ništa na svoju ruku.
a da potražiš drugo mišljenje?
nije dobro da je velik ali ni da je ispod donje granice, čudi me da ti je doktor tako reagiraouser posted image

IZVORNA PORUKA: Kika83

Šta mislite ako si ja smanjim dozu na jednu tabl na 10dana pa bi ga onda opet kontrolirala bezobzira šta mi je on rekao?
Dali bi pogriješila? Nisam pametna šta da radim, nečini mi se kao pametna odluka da i dalje pijem dvijeuser posted image

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 118
28.1.2010 18:26:53   
lavica81
da prestaneš?

ne znam, meni je moja gin rekla da bromergon ne valja prekidat naglo nego postepeno smanjivat dozu jer onda prolaktin naglo skoči što nije dobro.

IZVORNA PORUKA: Kika83

Kaže mi moj MPO ginić da to nije ništa i da ga nastavim i dalje piti kao i do sadauser posted image  user posted image sve do postupka, znači do menstruacije u 3mj i onda da prestanemuser posted image  user posted image
Valjda on zna šta radiuser posted image  

(Odgovor članu Kika83)
Neposredna veza do poruke: 119
28.1.2010 18:49:10   
Kika83
Neću se pravit pametna nego napravit kako je rekao i to je to pa šta mora da bude biti če.

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 120
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 4 [5]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!