|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
|
[Anketa]
|
Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi se odlučili za inozemstvo?
|
| nakon 1. neuspjelog postupka |
|
| nakon 2. neuspjelog postupka |
|
| nakon 3. neuspjelog postupka |
|
| nakon vise od 3. neuspjela postupka |
|
| ne bih nikada isla u inozemstvo |
|
| ne bih uopce pokusavala kod nas |
|
Ukupno glasova: 13
|
(Posljednji glas : 29.4.2010 11:16:58)
(Glasovanje traje do: -- )
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 22:36:27
|
|
|
|
Candy
|
Teško mi je o tome za sada govoriti...Najprije bih probala kod nas pa vidjela kako to sve ide,a kada ne bi išlo sve kako treba,onda bih potražila pomoć izvan Hrvatske....
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 22:46:23
|
|
|
|
božica
|
Da teško je ovak sa strane o tome govoriti a glasala sam da bi nakon 3 pokušaja išla vanka
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 22:50:56
|
|
|
|
dami
|
Mislim da ne treba nikog potcjenjivati, moja sestra bila je i vani i ovdje kod nas - bez uspjeha. Ali nije primjetila neku razliku u radu više jedino u samom odnosu pacijent - doktor.
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:01:47
|
|
|
|
tikica_69
|
Nisam imala namjeru potcjeniivati. Nasi lijecnici su vrhunski ali rade u katastrofalnim uvjetima i to je cinjenica, kao i statisticki podaci koji nisu moja izmisljotina nego podaci statistickog zavoda EU
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:07:23
|
|
|
|
Kika83
|
prvo ovdje treba pokušat iskoristit sve od ovog našeg zdravstva jer i mi imamo ok liječnike. ako nebude išlo naravno da čemo pokušati potražit pomoć od inozemnih liječnika. kod nas je največi problem financije i zato zasad moramo ovako. ali ja vjerujem da mi neče trebat liječnici iz inozemstva
|
|
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:10:21
|
|
|
|
tikica_69
|
Jos bi samo nadodala rijeci uvazenog dr. Baumana u jednom nasem razgovoru - Maribor se ne propusta. Valjda to dovoljno govori o tome u kojim uvjetima rade i koje napore ulaze u tu granu medicine, a potpore niotkuda Ja osobno razliku primjecujem. Recimo na SD iz labosa nikad nisam dobila nikakvu suvislu informaciju u kvaliteti svojih jajnih stanica - "Dobra, je ne brinite!" i to je sve. Ja time nisam zadovoljna. Zelim znati koliko je dobra, ako nije dobra zasto je tomu tako. A ne samo to je i to i vise srece drugi put Zato govorim objektivno, iz osobnog iskustva i ne podcjenjujem. Svjesna sam da imamo vrhunske lijecnike....no to nije dovoljno. Oni moraju imati i vrhunska sredstva za rad.
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:15:06
|
|
|
|
dami
|
To sam i napomenula da je najveća razlika možda upravo u tom odnosu pacijent - doktor. Ovi naši doktori su poznati po tome da svaku riječ moraš izvlačiti iz njih kao da je tebi drago biti tamo. U svakom slučaju gdje god išle neka vam je što lakše, ugodnije i sretno bilo.
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:19:19
|
|
|
|
Kika83
|
kad sam bila u ri bila je jedna ženska ispred mene koja ima 37 god i koja je bila u mariboru na konzultacijama i odmah su ju sprdili jer je mlada i da dođe tek nakon 40-te nekužim to nikako. šta bi tek meni rekli koja imam 26
|
|
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:46:50
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: Candy Teško mi je o tome za sada govoriti...Najprije bih probala kod nas pa vidjela kako to sve ide,a kada ne bi išlo sve kako treba,onda bih potražila pomoć izvan Hrvatske.... Isto tako
|
|
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:49:34
|
|
|
|
Viky
|
IZVORNA PORUKA: mala25 kad sam bila u ri bila je jedna ženska ispred mene koja ima 37 god i koja je bila u mariboru na konzultacijama i odmah su ju sprdili jer je mlada i da dođe tek nakon 40-te nekužim to nikako. šta bi tek meni rekli koja imam 26 Ako govorimo o istim liječnicima,meni su rekli da neću moći imati djecu dok ne obavim skupu operaciju.Zatrudnjela sam prirodnim putem i poslala ih k vrapcu...
|
|
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.2.2009 23:51:12
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: mala25 kad sam bila u ri bila je jedna ženska ispred mene koja ima 37 god i koja je bila u mariboru na konzultacijama i odmah su ju sprdili jer je mlada i da dođe tek nakon 40-te nekužim to nikako. šta bi tek meni rekli koja imam 26 Ne kužim ...Što, neće ju primiti zato jer ima 37 godina ?Zašto???
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 16.2.2009 7:28:20
|
|
|
|
evanda
|
stvar je koliko koja žena može podnijeti bola i svega što ide uz to....ja osobno, ne trpim puno sr..., pa bih odmah otišla van....ako ne zbog stručnosti, onda zbog odnosa ljiečnik-pacijent....Tikica, ti o tome razmišljaš?....ako da, onda odi ( možda te to intuicija šalje)....
|
|
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 16.2.2009 8:47:14
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Candy Teško mi je o tome za sada govoriti...Najprije bih probala kod nas pa vidjela kako to sve ide,a kada ne bi išlo sve kako treba,onda bih potražila pomoć izvan Hrvatske.... Potpisujem!
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 16.2.2009 9:16:25
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: evanda stvar je koliko koja žena može podnijeti bola i svega što ide uz to....ja osobno, ne trpim puno sr..., pa bih odmah otišla van....ako ne zbog stručnosti, onda zbog odnosa ljiečnik-pacijent....Tikica, ti o tome razmišljaš?....ako da, onda odi ( možda te to intuicija šalje).... Da...donekle....a i znam dosta zena koje su prosle MB i od ni jedne nisam cula negativno iskustvo, kao ni iz Praga recimo. VJerojatno i zbog toga....to mi valjda daje neku nadu.
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 13.3.2010 9:31:28
|
|
|
|
Leptir5
|
glasala sam za nakon 3 i više,iz jednoga razloga jer biolog u Splitu mi je ulio nadu,prvi put kad je primio mene i muža zadržali smo se 20-ak min,pomno je pogledao papire i rekao:˝ 2-3mj pokušavajte i na lito ćemo napravit vantjelesnu oplodnju i vi ćete biti trudnica već u 6,7mj! Mi sada imamo najsuvremenije aparate u Europi i nemojte se bojati umjetne oplodnje,vama je to možda jedina šansa s obzirom koliko pokušavate prirodno a svi nalazi u redu.˝ I eto to mi je najoptimističnija rečenica od doktora i to koji nije ginek. nego biolog. A Poljak privatnik mi je rekao koja vantjelesna oplodnja,imate vi do tada da prođete još puno toga,to ćete radit kad vam bude 36god...Mislim se ja znači punih 8 god da se mučim pa onda pokušam,ne! Umjetnu ću radit ja se nadam već u 5mj na firulama. Dovoljno mi je mučanja 2 god i par mj...
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.3.2010 9:42:57
|
|
|
|
mariola
|
Leptir, naježila sam se čitajući. To su divne vijesti. Brzo će to proći pa ćeš nam i ti bit .
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.3.2010 10:00:50
|
|
|
|
MILLA
|
IZVORNA PORUKA: Leptir5 s obzirom koliko pokušavate prirodno a svi nalazi u redu.˝ znači,u biti sa vama je sve u redu...ali nakon 2 i nešto godine niste još uspjeli?
|
|
|
RE: Nakon koliko neuspješnih postupaka MPO bi... 15.3.2010 10:53:52
|
|
|
|
Leptir5
|
Milla to ti je on meni rekao u 2mj,a početkom 3. smo otkrili loš spermiogram i varikokelu laganu,tako da je to sad problem,ali rješit ćemo mi i to,bar je lijepo čut kada doktor priča optimistično pa sad šta bude...
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!