|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dlake po trbuhu
22.6.2011 14:13:33   
uspavana
hej cure!
jesu se još kome u trudnoći pojavile tamnije dlačice po trbuhu?
baš su potamnile i ko da su narasle....
koliko nakon poroda će to otpasti, posvijetliti ili nešto...jer baš koma izgleda... a ne bi htjela depilirati, jer će onda narasti još veće i deblje.

I koliko nakon poroda posvijetli crta nasred trbuha?
hvala vam!

< Poruku je uredio Zvonki -- 22.6.2011 23:21:01 >

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: dlake po trbuhu
22.6.2011 16:48:32   
m600
da,normalno je to jer ipak hormoni čine svojeuser posted image
ja crnu crtu imam još uvijek...dakle bila je godinu i poluser posted image user posted image a nekim curama se to brzo povuče
ja ju opet imamuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 2
22.6.2011 18:35:53   
Bebys
ja nisam imala nista

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 3
22.6.2011 18:58:35   
ama
Sa dlacicama nisam imala problema,al znam da nekim zena potamni a posle se opet sve vrati u normalu...sto se tice crte u trudnocama znaci dok je bio stomak nije bilo tek poslije poroda bi mi se pojavila i ostala bi duze vrijeme,al se maknulauser posted image

...Osobe koje vas mrze su samo zbunjeni ljudi koji nemogu da razumiju zasto vas svi ostali vole ;)))).....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
22.6.2011 19:31:22   
lavica81
i ja sam imala istih problema, pojavile se dlačice i potamnile. trajalo je još par mjeseci nakon poroda a onda se vratilo na svoje. ma to je sve hormonski, samo nemoj čupat ili depilirat da ne bude još gore

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 5
22.6.2011 19:58:17   
pincirotvajler
nisam imala problema s dlakama,bilo ih je svugdje manje nego inače,nego linea negra i crni pupak user posted image ,nezna točno kad se povuklo-mislim 6,8mj

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 6
22.6.2011 20:51:07   
zuti.leptirić
Ja sam imala lineu negru, nestala je 5,6 mj. poslije...i dobila sam nekoliko dlacica na trbuhu bas vidljivih,(inace se skoro ne moram ni depiliart ni nis) nakon par mj sam ih obrijala i vise nikad nisu narasle...neznam, to je valjda samo privremeni korijen dlake...user posted image user posted image user posted image , al bitno da ne rastu vise!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 7
22.6.2011 22:07:44   
Indy
baš sam se i ja pitala kako sam tako jako odlakavila, po cijelom stomaku ih imam, pa i nešto malo između grudi i po grudima, skoro kao i mmuser posted image . ja to uredno obrijem. lineu isto imam i ispupčeni pupak prema van, baš se vidi preko majice. sjećam se iz prve trudnoće, lineu sam dugo imala, a pupak mi se nikad nije vratio kako je bio, samo se kad nisam trudna ne ističe tako.

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu zuti.leptirić)
Neposredna veza do poruke: 8
23.6.2011 12:59:02   
uspavana
indy, sad je i meni lakše da nisam baš jedina user posted image
nadam se da će proći kroz neko vrijeme, posvijetliti ili nešto drugo, samo da se ne vidi tak jako...

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 9
24.6.2011 0:09:02   
maryann01
meni je crta već posvijetlila a sa dlakama nisam imala problema imala sam malo i isto su mi posvijetlile

moj quatro
Josip 20.04.2002. 3350gr 50cm
Viktorija 24.07.2003. 3330gr 50cm
Andrej 27.01.2011.3500gr 52cm
Fran 17.02.2015.3200gr 50cm

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 10
28.6.2011 12:31:20   
Freya
Lineu negru nisam dobila, ali dlačice jesam!user posted image  Prošlo je dva mjeseca od porod ali još su tu! Nisam ih dirala jer su mi svi govorili da će proć samo od sebe i da ću depiliranjem napravit gore. Eto, čekam da prođu!user posted image

U nizu događaja u mom životu, ništa nije bilo slučajno. Sve se dogodilo u skladu sa unutarnjim potrebama

(Odgovor članu maryann01)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!