Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 8:59:13
|
|
|
|
gljiva
|
Mislim da ti je to normalno, tako je i moj imao u početku, a tek kasnije su mu bile kao pasta. Dok su zlatno žute i bez nekog čudnog mirisa su ok. Kad je imao proljev bila je više voda i jako je smrdilo.
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 9:04:43
|
|
|
|
ninolina
|
to je sasvim normalna stolica za malu bebicu...ne brini
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 9:17:35
|
|
|
|
adryosijek
|
tako isto je i kod moje bebe stara je 3 tjedna
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 9:21:00
|
|
|
|
anonno17
|
to ti ja stolica baš kakva treba i biti oni na majčinom mljeku i češće kakaju. To ti je super stolica zbači da je beba zdrava.
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 10:46:29
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: ninolina to je sasvim normalna stolica za malu bebicu...ne brini
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 11:48:24
|
|
|
|
mare i gogo
|
hvala vam puno sad ste me smirile već sam se uplašila da nije proljev jer mi kćer nije htjela sisati i nemogu to prežaliti hranila sam ostalu djecu dok je moja plakala i plakala al siku nije htjela sad njega hvala bogu dojim i prestrašilo me to da nije proljev jer znam da bi odma dali humanu i naravno opet bjesomučno izdajanje da održim laktaciju a pošto svi kažu da je normalno sad sam
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 11:50:23
|
|
|
|
ninolina
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 11:53:56
|
|
|
|
mala pcelica
|
sasvim normalna i moja je imala takve čak se culo kad kaka kao da ima onaj teski proljev,ali nije to je normalano za dojenu bebu i sasvim ok da ima poslje svakod podoja
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 12:30:29
|
|
|
|
Anoniman
|
sasvim normalna stolica dojene bebe. nemaš beda
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 12:35:15
|
|
|
|
Anoniman
|
kad bi bio proljev, smrdilo bi, ne bi imalo ovakav sirasti miris i zlatnožutu boju. al ja bar nemam iskustvo sa svoje 3 cure da bi tako rano koja imala proljev. P. je dobila prvi put proljev tek sa godinu dana, kad su ju bake, strine i tece našopale sa šljivama iz vrta. tak da, mirno spavaj. p.s. možda je stolica vodenija zato što pije više prvog mlijeka, pusti da pocica cicu do kraja, na kraju dolazi masno mlijeko. (al, to je samo možda!)
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 13:46:23
|
|
|
|
mare i gogo
|
moja kćer je imala s dva mjeseca al sam joj se izdajala i bila je na adaptiranom. on nema nadohrane ma dajem mu par puta istu siku a poslije tek drugu,moguće jer imam jako puno mlijeka...
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 15.5.2010 15:59:39
|
|
|
|
visnja21
|
i kod moje curice je isti slučaj, stara je mjesec dana.
|
|
|
|
RE: dali je to proljev???ili je normalno 17.5.2010 11:49:58
|
|
|
|
e_l_p_i
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi sasvim normalna stolica dojene bebe. nemaš beda Upravo tako Niš` se ti ne brini
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje guze.
пеперутка16
Presvlači li vaš suprug dijete, mislim pranje guze i mijenjanje pelene?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!