|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   crvene tockice po licu
5.2.2011 11:13:13   
marioneta
katrin ima jako jako puno crvenih tockica po licu doktori su rekli da se cisti od mojih hormona sve je to ok i njoj nista ne smeta al mene uzasno iritira sto se crveni i ne prolazi. jel neka od vas uspjela to neci rijesit i koliko ce to trajat?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: crvene tockice po licu
5.2.2011 11:26:58   
Duve
IZVORNA PORUKA: marioneta

katrin ima jako jako puno crvenih tockica po licu doktori su rekli da se cisti od mojih hormona sve je to ok i njoj nista ne smeta al mene uzasno iritira sto se crveni i ne prolazi. jel neka od vas uspjela to neci rijesit i koliko ce to trajat?

Moja ih je Ema dobila sa nekih 2 tjedna starosti i prošlo za nekih 10-tak dana, 2 tjedna. Rekli mi da samo malo mažem sa Bepanthenom.

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu marioneta)
Neposredna veza do poruke: 2
5.2.2011 13:29:43   
pincirotvajler
nama nije prolazilo to "čišćenje" pa smo skužili da je od kravljeg mlijeka ,dojena je beba i ja nisam smjela piti km jer mu se odma javljali prištići 

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 3
   [Brisano sporočilo]
5.2.2011 21:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu marioneta)
  Neposredna veza do poruke: 4
5.2.2011 21:12:20   
novamama
r to nije nikako prolazilo, bio je dermatitis pa smo to riješili elocom emulzijom za dva dana...nikad joj se nije vratilo....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 5
5.2.2011 21:15:53   
Fever
M ih isto ima...u onoj knjizici Prva godina piše upravo to da se čisti od naših hormona...njoj tu i tamo izađe koja, ja namazem Bepanthenom i prođe :)

Princeza naša Matea 28.12.2010.

Princeza naša Mia 14.03.2013.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 6
5.2.2011 21:35:11   
pula25
i mi smo ih imali. Mazali smo mustelinom kremom stelaria, ali kao što si i sama rekla više to smeta nama. Prolazi samo od sebe, kremice smanje crvenilo ali se pod prstima osjete te točkice. Ne brini i pokušaj da te to toliko ne smeta. 2 tjedna najviše i neće biti više ničega.

P.S. nas je patronaža bila uplašila kao da su djeca koja dobiju taj osip asjetljivija na hranu i alergene ali to je čista glupost. Išli smo privatno kod pedijatra i rekla je da to nema nikakve veze s alergijama i da ne brinemo.

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 7
5.2.2011 21:55:44   
berny
znam kako ti je. imao ih je i B. izgledao je kao zapušteno dijete. pedica nam prepisala kortikosteroide. bili skeptični pa nismo. patronaža savjetovala Bepanten. i tako prošlo. svako jutro joj operi lice s čistom vodom i gazicom ili blaznicom i obilato namaži Bepantenom. prolazi za 3-4 dana. sretno

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!