Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 9:11:04
|
|
|
|
Tajanaa
|
Drage moje, molim pomoc, imam temu, ali vidim da bas i nema odgovara, pa Vas molim ako bilo tko sto zna da mi javi, da ne idem do doktora ako stvarno bas ne moram. Treci put sam trudnica, i nikda nikakvih problema do ove trudnoce. Osjecam srednju do jaku bol desno ispod rebra, stalni pritisak i tupa bol, kao da mi nesto smeta, ne mogu ni jedan položaj zadržati dulje od 15-20 min., ni sjediti, ni bit naslonjena, ni sagnuta... Trudna sam 15 tj.i mislim da to nije zbog veličine beba, jer me zasigurno vec od sada ona ne tiska. Hvala
|
|
RE: Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 9:18:54
|
|
|
|
sarah_zg
|
A, može bit svašta, jetra, žuč možda. Nema uzaludnog odlaska kod dr u trudnoći. Sve sto je sumnjivo treba provjeriti. Ja bih na tvom mjestu posjetila liječnika.
|
|
RE: Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 9:27:10
|
|
|
|
evanoi
|
potpisujem sarah. ma čak i da nije u pitanju trudnoća, sve što boli, i traje... nema smisla odgađati ili čak i ne ići liječniku... u pitanju smo mi!
|
|
|
|
RE: Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 10:22:51
|
|
|
|
plavka
|
i ja sam ti se patila u prvoj trudnoći sa boli, da bi nakraju imala bubrežni kamenac 9mm, odi ti kod doktora i rađe provijeri, sijećam se da ja pak nisam mogla nikako ležat na lijevoj strani već sam bila samo na desnom boku i to cijelu trudnoču...
|
|
RE: Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 13:28:57
|
|
|
|
elina
|
Trudnoća=drugo stanje,zato pođi kod dr.....i javi što je reka!Pozzzz
|
|
|
|
RE: Bol ispod rebra u trudnoci 1.7.2013 19:10:13
|
|
|
|
Tajanaa
|
NE VJERUJEM, PA JEL BAS SVI ME SALJU DR.? :-( Ok, hvala :-(
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!