Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 11:40:18
|
|
|
|
ivanaa
|
Možda šlajm ak je prehlađena? Za bljuckanje ti vrijedi-dok dobiva na kilaži netrebaš se brinuti
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 11:44:25
|
|
|
|
danery
|
nije šlajm,ivanaa,njega se riješila i bila je prozirna sluz u bljucki... ovo je kao da je pila vodu pa bljucnula ...a sad nije ništa između htjela popiti,ni čaj ni vodu... mada je sad počela sliniti,ali ne u tolikoj mjeri da bi bilo to...ili možda je...ma ne znam
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 11:48:23
|
|
|
|
ivanaa
|
A neznam..budeš vidla kak će se situacija razvijati..
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 11:56:32
|
|
|
|
danery
|
hm...vidjeh sličnu temu... je li moguće da je to priprema za zube? jer pomalo i gazice cucla,po svemu licka...pomalo prste cucla...iako desni nisu netečeni... nervozna je,malo više cendra...
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 11:58:17
|
|
|
|
ivanaa
|
Mog su mućili zubi od prvog mjeseca i još ga muće
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:02:27
|
|
|
|
danery
|
a nije ti tak vodicu pljuckao? koliko mu je trebalo da izbiju?
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:04:28
|
|
|
|
ivanaa
|
Slinio je,još slini..Sa 7 mjeseci mu je izbio 1 zubić
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:07:16
|
|
|
|
lidac0605
|
Ma nije ti to niš-moj Lukas ti isto zna neki put 1-2h nakon hranjenja bljucnut ko vodu...Njima ti se u želucu to ad mlijeko ubrzo nakon hranjenja kao zgruša i kao "razdvoji" na vodu i to zgrudano mlijeko,tak da ti ne mora beba nužno svaki put kad bljucka bljuckat mlijeko,može bljuckat i samo tu "vodicu".
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:08:57
|
|
|
|
danery
|
eeeee lidač to je i mm iskomentirao ima smisla.... tenk ju
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:47:04
|
|
|
|
nemammaste
|
Nama se to isto jednom desilo,bila sam sva u panici ali očito nije ništa.Nama je pedijatrica rekla da pređemo na Aptamil AR jer je od Bebimila jako bljuckala.Ako budete ipak mijenjali,taj Aptamil AR je odličan i od njega uopće ne bljucka (baš je namijenjen za bebe koje imaju takvih problema).Jedina mana mu je cijena (oko 90 kn 400 g)
|
|
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:53:47
|
|
|
|
Točkica28
|
cek sad.tvoja sam 2 mj pije 150 ml po jednom obroku? ja kad se izdojim mu dam 40 ml da popije. jel to malo onda?
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 12:59:40
|
|
|
|
danery
|
ne mora biti malo,koliko obroka ima dnevno? njemu je želudac još jako malen... nama je e do 2.tj. pila 60,pa dalje povećavala...
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 13:05:28
|
|
|
|
Točkica28
|
jel to samo za adaptirano ili vrijedi i za majčino mlijeko? ili je ista fora?
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 13:05:47
|
|
|
|
danery
|
nemammašte,koliko ti petra sad pije ml? gdje kupujete aptamil? ak se ne varam,ima u mulleru povoljnije a veće pakovanje
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 13:11:22
|
|
|
|
danery
|
čuj...za AD imaš tablice s prosjekom,ali ne mora biti točno po njoj...e je tražila 150 jako brzo.. bebač će ti sam pokazati kad mu je dosta ili kad mu fali... e izbaci dudu iz usta kad više neće....prestane piti...a kad je još gladna,ajme cike i vriske
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 13:17:16
|
|
|
|
Točkica28
|
ma mini-me zijeva cijelo vrijeme ko mala ptica, tako da nije mjerilo. a kad prećera onda bljucka ko . sunce mamino
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 13:35:52
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: danery nemammašte,koliko ti petra sad pije ml? gdje kupujete aptamil? ak se ne varam,ima u mulleru povoljnije a veće pakovanje Bebimila je isto pila 150 ml a ovog joj dajem 100 (po tablicama) dok ne napuni 2 mjeseca pa ćemo povećati.Vidim da bi ona i sad bez problema papala više ali se baš želim držati ovoga jer joj je želučić ko rupa bez dna pa se poslije muči.Sad nam je super.Kod nas ga ima samo po ljekarnama, barem ja nisam nigdje drugdje vidjela.Mi na žalost nemamo Muller
|
|
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 15:38:03
|
|
|
|
CallamityJane
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Ma nije ti to niš-moj Lukas ti isto zna neki put 1-2h nakon hranjenja bljucnut ko vodu...Njima ti se u želucu to ad mlijeko ubrzo nakon hranjenja kao zgruša i kao "razdvoji" na vodu i to zgrudano mlijeko,tak da ti ne mora beba nužno svaki put kad bljucka bljuckat mlijeko,može bljuckat i samo tu "vodicu". evo da ne razvijam svoju teoriju lidac je sve lijepo objasnila ne brini sve je to normalno
|
|
|
|
RE: bljucka neku vodicu...? 23.10.2010 17:13:15
|
|
|
|
nemammaste
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste IZVORNA PORUKA: danery nemammašte,koliko ti petra sad pije ml? gdje kupujete aptamil? ak se ne varam,ima u mulleru povoljnije a veće pakovanje Bebimila je isto pila 150 ml a ovog joj dajem 100 (po tablicama) dok ne napuni 2 mjeseca pa ćemo povećati.Vidim da bi ona i sad bez problema papala više ali se baš želim držati ovoga jer joj je želučić ko rupa bez dna pa se poslije muči.Sad nam je super.Kod nas ga ima samo po ljekarnama, barem ja nisam nigdje drugdje vidjela.Mi na žalost nemamo Muller Ako netko vidi u nekom centru u Rijeci ili okolici da ga ima za kupiti, neka javi na pp ako nije problem! Bebimil je npr. u Plodinama 9 kn jeftiniji nego u nekim ljekarnama, nije malo..
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!