|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Bistra engleska vodica
21.1.2012 10:53:14   
laura1407
imam jedno pitanje tj više trebam informaciju,naime prijateljici mi je sin dobio grčeve i ped.joj je rekla da si nabavi englesku bistru vodicu od Nurse Harveysa (ne zamjerite ak sam krivo napisala) pa ju zanima dal je to tko koristio,gdije to uopće nabaviti?Budući da na netu nisam vidila ništa na tu temu molila bi ako tko zna više da napiše svoje iskustvo,...user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 23.1.2012 8:28:00 >

moje dvije sreće,dvije ljubavi,dva sunca....moja dva života!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: bistra engleska vodica
21.1.2012 11:05:12   
ana85
to ti je sirup nurse harveys, kupiš u ljekarni. Pomaže kako kome. Čula sam da nekome pomaže i te homeopatske tablete za bebe, sigurne su i ima ih u ljekarnama.

Ema- 5.7.2011.

(Odgovor članu laura1407)
Neposredna veza do poruke: 2
22.1.2012 21:58:17   
Nika 24052006
Ja sam koristila taj sirup,malčice je ubalžio,ali ne mogu reći da je baš puno pomogao.Homeopatske kuglice nisu ama biš ništa pomogle...Probala sam baš sve,od kapi,sirupa,kuglica,masaže trbuščića,grijanja trešnjinih koštica,do tople pelene...Ništa nije pomoglo,dok jednostavno to nije samo od sebe prošlo,a trajalo je duuugiiih 5 mj...Sretno..

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu ana85)
Neposredna veza do poruke: 3
22.1.2012 22:05:59   
mala99
Mi smo koristi isto i to u velikim količinama, možda je malo pomogno. Inače smo se drugo isto isprobali, sve šta je postojalo u ljekarni sam kupila i kremicu za masirati trbuščić, ali jednostavno ništa nije pomoglo. Za grčeve nema pomoći, mogu se možda malo ublažiti. Neka brzo prođe...user posted image user posted image

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 4
22.1.2012 22:09:19   
berny
grrrr grčeviuser posted image
mi smo koristili kapi bio gaia i nisu pomogle
masirali, grijali. jedino bi ga malo umirila zvečka i zvuk fena.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 5
30.1.2012 17:51:49   
laura1407
ona kaže da to nije sirup od Nurse Harveysa nego baš neka vodica da joj je tako pedijatrica rekla,inače mi smo iz Dubrovnika a njoj je ped.rekla da to nema za kupiti u HR nego vani.prema njoj najbliže za kupiti je Crna Gora a da to pomaže odlično pa se raspitivamo dal to ima gdje drugo u HR za kupiti možda?al ima bit da rijetko tko zna za to uopćeuser posted image

moje dvije sreće,dvije ljubavi,dva sunca....moja dva života!

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Što sa opremom za bebe?
pula25

Imate opreme i robice od vašeg jedinca i ne planirate još jedno dijete ali nikad se ne zna.U krugu poznanika nikome uskoro tako nešto neće trebati. Što biste napravile sa opremom i robicom?

čuvala bi ju za svoje unuke (23%)

čuvala bi ju još par godina (33%)

poklonila bi (34%)

prodala bi (10%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!