|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 15.1.2010 17:27:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Meni nije
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 15.1.2010 17:34:34
|
|
|
|
Domy
|
ja sam isto vodila malog..u vezi rijetke anomalije.koju nema nitko u rh...na tom pitanju nije mogao pomoći ..isto tako imao je problema sa sinusima i mogu reči da mu je pomogao ..od tada nikad problema..
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 15.1.2010 18:06:27
|
|
|
|
anastasija0702
|
nama je ovaj rekao da nam može pomoći i stvarno ja štitnjaču ni ne osijećam. mom ocu je radio nešto da se odvikne od pušenja i rekao je da mu je super da nema potrebu uopće da mu se gade i izliječio mu je teniski lakat tj više ga ne boli bar ne toliko. prije nije mogao ni jesti s tom rukom a sad kaže da samo nekad malo osjeti. tako da izgleda da pomaže samo treba viditi. sad ćemo pokušati napraviti bebu. ja imam gljivice i morat ću koristiti vaginalete. dr mi je rekla da to ne smeta. je li to istina?? rekla mi je da se mogu imati odnosi da kasnije samo stavim tab i da to neće smetati. tab su rojazol i još neke od laktobacilusa ali ne znam da li da njih koristim nakon rojazola ili istovremeno.
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 15.1.2010 19:09:34
|
|
|
|
Bebys
|
a meni su nudili to ali JA TO NEZELIM
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 0:05:35
|
|
|
|
anuska08
|
ni mojoj poznanici nije pomogao! Sretno!
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 12:16:15
|
|
|
|
CallamityJane
|
ja u biti uopste nemam ni predstavu sta se tu radi, na kom principu djeluje taj proces???
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 12:43:14
|
|
|
|
Kika83
|
Htjela sam ić prije nego sam morala na laparo ali sam odustala. Samo vjera u Boga, vjera u doktore i samo mi to može pomoć. Ja barem tako mislim. A MPO nije sramota ako nemožeš prirodno imati djecu, baš ako ju želiš moraš sve poduzet da bi ih imala,a i stime odlazak na IVF. I ja bi rađe prirodno ostala trudna ali nemogu birati nego vjerovati u doktore koji mi jedino mogu pomoć da ostvarim trudnoću. Ti si mlada, možda uspjete prirodno( i ja sam imala 24g kad sam krenula sa liječenjem a sad ču 27g. Vrijeme leti. Sretno.
< Poruku je uredio Kika83 -- 16.1.2010 12:52:38 >
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 12:45:29
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: Kika83 Htjela sam ić prije nego sam morala na laparo ali sam odustala. Samo vjera u Boga, vjera u doktore i samo mi to može pomoć. Ja barem tako mislim. A MPO nije sramota ako nemožeš prirodno imati djecu, baš ako ju želiš moraš sve poduzet da bi ih imala,a i stime odlazak na IVF. I ja bi rađe prirodno ostala trudna ali nemogu birati nego vjerovati u doktore koji mi jedino mogu pomoć da ostvarim trudnoću. Ti si mlada, možda uspjete prirodno, sretno. potpisujem sve ovo
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 14:13:05
|
|
|
|
barby
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: Kika83 Htjela sam ić prije nego sam morala na laparo ali sam odustala. Samo vjera u Boga, vjera u doktore i samo mi to može pomoć. Ja barem tako mislim. A MPO nije sramota ako nemožeš prirodno imati djecu, baš ako ju želiš moraš sve poduzet da bi ih imala,a i stime odlazak na IVF. I ja bi rađe prirodno ostala trudna ali nemogu birati nego vjerovati u doktore koji mi jedino mogu pomoć da ostvarim trudnoću. Ti si mlada, možda uspjete prirodno, sretno. potpisujem sve ovo i ja... ne kazem da bioenergeticar mozda ne moze pomoci--i znam ljude kojima je pomogao u mnogim stvarima...ali sta se tice zaceca nisam bas puno cula...znam jedan par koji su usjeli nakon 6,7 god muke i par god su isli kod tog bioenerg.bas kod kojeg sam i ja jendom bila.sad da li je to pomoglo ili nije ne znam...uglavnom dosli su taj put sa bebom zahvalit mu se... covjek kad bi znao da ce pomoc naravno da bis sve pokusao...
17.1.2011 STIGLA MOJA NAJVECA SRECA ostala trudna između postupka prirodno:) 22.2 -transfer IVF/ICSI,11.3 beta.nisam je ni docekala:( 2007-missed abortion:( JA-hipotireoza sekundarna amenoreja MM-oligoasthenozoospermia varikokel
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 20:11:14
|
|
|
|
anastasija0702
|
i ja se slažem s vama, svaka se bori na svoj način. nisam rekla da je mpo sramota samo da mi je to prestresno i da sam premlada za to. tako to doživljavam. želim probati sve prije toga. nadam se da će uspjeti ovo što radimo.
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 16.1.2010 20:16:06
|
|
|
|
anastasija0702
|
imam jedno pitanje glede ovulacije. pitala bi ovdje da ne otvaram novu temu. m mi je bio 8.1. i trajao 6 dana. ciklusi mi traju oko 32 dana. može li mi netko reći kad su mi plodni dani jer mi onaj kalendar ovulacije čini se krivo određuje ih. znam da se kaže da u od 11-19 dana ali je li to točno??
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 26.1.2010 16:34:44
|
|
|
|
neron
|
26.1. ti je najplodniji dan ja mislim. pa se danas baci na posao.nadam se da ce uspjeti.
< Poruku je uredio neron -- 26.1.2010 16:36:12 >
|
|
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 8.2.2010 22:48:06
|
|
|
|
Leptir5
|
anastasija jesi radila testić?
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 8.2.2010 22:53:25
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: Leptir5 anastasija jesi radila testić? dobila je pisala je pod znakovi trudnoce
|
|
|
RE: bioenergetsko liječenje 8.2.2010 22:58:05
|
|
|
|
Leptir5
|
ajoj nisam vidila
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!