Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 27.10.2011 20:17:26
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler zakon za prehladu http://www.naturprodukt.hr/respiratorni_sustav.html jeste li probali neki od ti proizvoda? koje? kako su djelovali?
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 27.10.2011 20:18:01 >
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 27.10.2011 20:23:17
|
|
|
|
jagodicabobica
|
Svake godine kada sam u BiH obavezno kupim ove kapsule...preporucujem svakoj zeni da ima barem 1 pakovanje ovi kapsula u "kucnoj apoteci". vise info o lactogyn kapsulama http://www.jglprobiotici.com/
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 27.10.2011 20:31:48 >
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 27.10.2011 20:34:57
|
|
|
|
pincirotvajler
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: pincirotvajler zakon za prehladu http://www.naturprodukt.hr/respiratorni_sustav.html jeste li probali neki od ti proizvoda? koje? kako su djelovali? bez balzama sirupa i kupke nemremo
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 27.10.2011 21:48:52
|
|
|
|
beba_B
|
EKSTRAKT LISTA MASLINE "Znanstvenici navode da najmanje 126 patoloških mikroorganizama ne mogu odoljeti djelovanju spojeva prisutnih u ekstraktu lista masline. Brojne medicinske studije navode učinkovito djelovanje ekstrakta protiv sinusitisa, herpesa, gripe, upale mokraćnih puteva, hepatitisa, srčanih oboljenja, visokog krvnog tlaka, dijabetesa, kolesterola, artritisa, gastritisa i kroničnog umora." Pila ga kad sam imala neku infekciju koje se nikako nisam mogla riješit. Prošla je nakon toga. Preporučam.
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 28.10.2011 9:37:47
|
|
|
|
pakić
|
Ja sam nedavno počela piti CITROFIT, za podizanje imuniteta. Navodno je to prirodni antibiotik, koji djeluje na više od 800 bakterija, gljivica itd... Zaista se dobro osjećam otkad ga pijem. To je ustvari ekstrakt sjemenki grejpa, jedino što je grozan za popiti. Jako je gorak, zato ga moji klinci ne žele. Ali skužila sam da je o.k. kad ga popiješ sa sokom od naranče. Preporučam A klincima dajem propolis baby, na malo šećera, isto za imunitet.
< Poruku je uredio pakić -- 28.10.2011 9:38:27 >
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 28.10.2011 15:25:46
|
|
|
|
jagodicabobica
|
gel koji se ugrije i stavi na bolno mjesto.. nisu biljni ljekovi ali nista mi ne pomaze za bolove u ledima osim gela...preporucujem!
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 28.10.2011 15:28:42 >
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 28.10.2011 16:29:03
|
|
|
|
Ruža
|
Domaći propolis. Stavljam ga na rane, brže zarastu i ne ostane ožiljak, ako me boli grlo nakapam 20_tak kapi u malo tekućine i poijem, djeluje odmah.
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 1.11.2011 14:49:13
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: pincirotvajler zakon za prehladu http://www.naturprodukt.hr/respiratorni_sustav.html jeste li probali neki od ti proizvoda? koje? kako su djelovali? Probali sve mucoplant proizvode i imamo ih sve u kućnoj apoteci, osim onog sirupa bez šećera. Biljna kupka, odlično otvara dišne puteve i kad je koristimo imam osjećaj da poslije lakše diše, a ako nestane biljne kupke onda uzmemo Eucaliptusov balzam pa mrvicu stavim u vodu ima isti učinak. Kombinacija Eukaliptusovog balzama i "masti" na lanenoj oblozi - prsa i leđa (malo starih recepata pomješanih sa novim ) nam je olakšavalo disanje kroz noć i olakšavalo daljnje iskašljavanje šlajma. Good night sirup (plavi) uistinu smiruje kašalj i ne samo po noći već po potrebi Ovaj vulgaris crveni mi veliki konzumiramo i nama je dobar.
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 1.11.2011 15:02:22
|
|
|
|
elven
|
Cranactin sirup - Solaray (čisti ekstrakt brusnice) - PREPORUČAM - isprobano Nakon urinarnog infekta uzrokovanog e-coli, umjesto neuspješne profilakse, ovim smo sirupom uspjeli urin i mokraćni sustav dovesti u red...bakterije free urinokulture rezultat. OSTALE PROIZVODE NISMO KORISTILI, ALI EVO I O NJIMA NIŽE. O PROIZVODU: Upalne procese u mokraćnom kanalu stvara E. Colli bakterija, koja se svojim pipcima prihvaća za stjenke mokraćnog kanala. U urinarnom traktu inače nalazimo jednu posebnu vrstu glikoproteina (alfa-manopiranozid koji na kanalu stvara vrstu zaštitnog filma, te se bakterija jednostavno kliže i nije u mogućnosti prihvatiti se za nju. Brusnica, odnosno kiselina koju ona sadrži, u mokraćnom kanalu stvara isti učinak kao i spomenuti glikoprotein. Time bakterija nije uništena, ona je samo spriječena u zadržavanju na stjenkama mokraćnog kanala, te se kasnije normalnim mokrenjem izdvaja iz organizma. osnovni sastojak brusnice je alfa-manopiranozid koji zakiseljava urin čime proizvodi neugodan okoliš za život bakterije, te stvara tanki film između bakterije i tkiva i onemogućava ponovno pričvršćivanje bakterije. Tako odvojena nepovratno se izlučuje putem mokraće. CranActin Syrup je tekući oblik originalne formule posebno namijenjen za primjenu kod djece i to već od prvog dana života zbog vrlo lakog doziranja i načina primjene. Ovaj tekući oblik je najnaprednija formula visoke aktivnosti ekstrakta brusnice. Način uporabe: 4 puta po 1 kapaljku (1 ml) CranActin kapsule su originalna i osnovna formula 400 mg ekstrakta aktivnih sastojaka brusnice. Čista CranActin formula. Način uporabe: 1 kapsulu do 4 puta dnevno CranActinSuper je kombinacija originalne formule i ekstrakta nekoliko ljekovitih biljaka te vitamina koji zajedno tvore napredniji i učinkovitiji proizvod. Ekstrakti kukuruza, medvjetke, zlatnog vlasca i bobica đumbira izuzetno pozitivno utječu na zdravlje mokraćnog sustava kao i kalij, vitamini B1, B6, C i E i pantotenska kiselina koji održavaju pozitivnu koncentraciju elektrolita te jačaju imunološki sustav. Način uporabe: 1 kapsulu 2-4 puta dnevno
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 1.11.2011 19:10:46
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: elven Cranactin sirup - Solaray (čisti ekstrakt brusnice) - PREPORUČAM - isprobano Nakon urinarnog infekta uzrokovanog e-coli, umjesto neuspješne profilakse, ovim smo sirupom uspjeli urin i mokraćni sustav dovesti u red...bakterije free urinokulture rezultat. OSTALE PROIZVODE NISMO KORISTILI, ALI EVO I O NJIMA NIŽE. O PROIZVODU: Upalne procese u mokraćnom kanalu stvara E. Colli bakterija, koja se svojim pipcima prihvaća za stjenke mokraćnog kanala. U urinarnom traktu inače nalazimo jednu posebnu vrstu glikoproteina (alfa-manopiranozid koji na kanalu stvara vrstu zaštitnog filma, te se bakterija jednostavno kliže i nije u mogućnosti prihvatiti se za nju. Brusnica, odnosno kiselina koju ona sadrži, u mokraćnom kanalu stvara isti učinak kao i spomenuti glikoprotein. Time bakterija nije uništena, ona je samo spriječena u zadržavanju na stjenkama mokraćnog kanala, te se kasnije normalnim mokrenjem izdvaja iz organizma. osnovni sastojak brusnice je alfa-manopiranozid koji zakiseljava urin čime proizvodi neugodan okoliš za život bakterije, te stvara tanki film između bakterije i tkiva i onemogućava ponovno pričvršćivanje bakterije. Tako odvojena nepovratno se izlučuje putem mokraće. CranActin Syrup je tekući oblik originalne formule posebno namijenjen za primjenu kod djece i to već od prvog dana života zbog vrlo lakog doziranja i načina primjene. Ovaj tekući oblik je najnaprednija formula visoke aktivnosti ekstrakta brusnice. Način uporabe: 4 puta po 1 kapaljku (1 ml) CranActin kapsule su originalna i osnovna formula 400 mg ekstrakta aktivnih sastojaka brusnice. Čista CranActin formula. Način uporabe: 1 kapsulu do 4 puta dnevno CranActinSuper je kombinacija originalne formule i ekstrakta nekoliko ljekovitih biljaka te vitamina koji zajedno tvore napredniji i učinkovitiji proizvod. Ekstrakti kukuruza, medvjetke, zlatnog vlasca i bobica đumbira izuzetno pozitivno utječu na zdravlje mokraćnog sustava kao i kalij, vitamini B1, B6, C i E i pantotenska kiselina koji održavaju pozitivnu koncentraciju elektrolita te jačaju imunološki sustav. Način uporabe: 1 kapsulu 2-4 puta dnevno Hvala!
|
|
|
|
RE: BILJNA APOTEKA vase iskustvo sa biljnim l... 1.11.2011 19:19:46
|
|
|
|
mala pcelica
|
mukoplantove proizvode za djecu koristimo.... ja kad me boli grlo ispiram čajem od kadulje i stvarno pomaze....trenutno se ne mogu sjetiti dal jos nesto koristimo na biljnoj bazi
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Samostalnost.
Admin
Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!