vivian
|
Moja mala ima 11,5 mjeseci i do prije 10tak dana spavala je po cijele noći ko mali top, od 19.30 do 8, čak 8.30 ujutro. Navečer nikakvih problema, ženska se sama mao poigra u krevetiću i uspava se nakon 5 minuta. Milina! Prije cca 2 mjeseca počeli su povremeni noćni strahovi, ali uglavnom bi se budila u vrijeme do nekih 23.30, kada smo mm i ja još budni. I to je uvijek prošlo glatko. Dignem ju, dam joj malo vode ako je žedna, nosim ju ravno minutu i pol i spustim u krevetić kao da ništa nije bilo. Ponekad se budila i usred noći, ali bi se isto tako brzo umirila. Ali prije 10 dana smo mm i ja bili u Austriji i nije nas bilo cijeli dan, došli smo doma navečer taman da ju okupamo i spremimo za krevet. Čuvala ju je moja mama, koja živi u istoj kući, mala ju vidi svaki dan i obožava ju. Tu noć se probudila oko 00.30, ali ovaj puta nikako ju smiriti.... čim ju spustim u krevet, ona plače. Ja ju opet dignem, sve ok. Probala sam ju spustiti i milovati po kosici ili držati za rukicu, sve je ok, dok ja ne odem (naš krevet je odmah do njenog)...... i tako do 4.30 ujutro. Iduću noć ista priča. Od 00.30 do 04.00. Noć iza opet, od 00.30 do nekih 2.00, ali je napokon zaspala s nama u krevetu, što nikada dosad nije. I tako se mi mučimo već 10 dana! Ili spava sa mnom, a mm u dnevnom boravku ili cijela priča traje do 3.30-4.00. Ali svaku noć se budi u 00.30! Gotovo u minutu točno! Neispavani smo, umorni, zabrinuti i očajni. Upomoć! Ako ima tko takvo iskustvo, molim vas za savjete.
|