|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   anemija u trudnoći
7.6.2010 12:06:17   
danery
vadila sam krv i imam manje eritrocita,hematokrita i hemoglobina nego što je prosjek na nalazu...

je li koja od vas bila anemična i kako ste to riješile?

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: anemija u trudnoći
7.6.2010 12:08:06   
Anoniman
Ja sam bila anemična i cijelu trudnoću sam pila željezo i vitamin c. Tek zadnji mj. je dr. rekla da prestanem sa željezom, a onda sam pila sok od cikle mrkve i limuna.

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 2
7.6.2010 12:08:55   
ivanaa
Orferon i c-vit

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
7.6.2010 13:04:02   
cuba
Da, ja sam bila i šopala sam se željezom

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 4
7.6.2010 13:30:52   
alisha
to ti je normalno u trudnoći,i meni je tako,dobila tablete za piti ,ali sve su one teške za želudac
probaj na sve načine da ga digneš,od ishrane do kupinovog vina,sokova koji su puni žiljeza, meni je bilo ižasno loše od tih tableta,muka,povračanje...al mora se piti jer pri porodu ćeš svakako izgubiti dosta krvi,prema tome šopaj se svime što podiže željezo

13.06.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 5
7.6.2010 13:36:13   
CallamityJane
ja sam cijeli zivot anemicna a u trudnoci je to doslo do kriticne faze , znam da mi je ginic rekao da moram to hitno popraviti inace necu imati snaga za porod i rekao mi je da sto vise jedem iznutrice, dzigericu i sl. user posted image
mozes zamisliti kako sam poslusala ...

(Odgovor članu alisha)
Neposredna veza do poruke: 6
7.6.2010 13:38:17   
ZVRK
meni je sada u user posted image  ok.
za zvrkića mi je bilo sve 5 dok nisam ''zalomila''8dana pred porod u bolnicu i tamo mi dali da puijem željezo i jioš jedan mjesec po porodu

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 7
7.6.2010 13:49:42   
nemammaste
Ja sam dobila sirup Ferum Lek, lakše pada na želudac.Često daju Heferol tablete.Važno je da se ne pije istovremeno s ostalim vitaminima i mineralima jer  neki ometaju apsorpciju, osim vitamina C koji pomaže da se željezo apsorbira

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 8
7.6.2010 14:14:06   
adryosijek
IZVORNA PORUKA: cuba

Da, ja sam bila i šopala sam se željezom
user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 9
10.6.2010 18:24:29   
danery
eto i ja sam dobila Heferol...
pita me dr. hoću li piti user posted image kažem pa naravno da hoću user posted image
veli on eto sad maloprije bila user posted image sa mizerno niskim željezom i odbila tablete jer "bit će joj crna stolica,a njoj se to ne sviđa..."user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
10.6.2010 21:49:47   
tita
Ja sam bila pri kraju trudnoče anemična i dobila sam za piti neke tablete od željeza,i nastavila piti još neko vrijeme poslije poroda!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 11
11.6.2010 7:07:16   
nemammaste
IZVORNA PORUKA: danery

veli on eto sad maloprije bila user posted image sa mizerno niskim željezom i odbila tablete jer "bit će joj crna stolica,a njoj se to ne sviđa..."user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 12
11.6.2010 7:09:14   
nemammaste

Sorry, fali mi komentar gore haha... Kakva žena! Istina da izgleda grozno onako crna ali navikneš se i na to user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 13
11.6.2010 7:12:20   
danery
ma mislim ono....pa da je zelena sa crnim tufnama i naračastim prugama,ako trebam uzimati,pa naravno da hoću user posted image

ne kužim....šta,ono,gledamo na estetiku,a na porodu kad bude onak sva slabašna i mlitava,onda nek ju spašavaju??

svakakvih bisera ima user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 14
11.6.2010 7:17:15   
nemammaste
A ne znam, ne kužim to.Nema toga što ne bi napravila, jela, pila ili što već zbog svoje user posted image  

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 15
11.6.2010 7:39:41   
troubled

eto i ja sam dobila Heferol...

i ja sam s magdom pila heferol....
ali uzmi uz to još i c vitamin jer on povećava iskoristivost željeza...
user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 16
11.6.2010 7:47:20   
danery
hoču svakako,to mi je i dr rekao user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 17
13.10.2013 17:38:04   
Limena
Pozdrav,trudna sam 6 tjedana. Bolujem od crohnove bolesti koja je u remisiji. Imam anemiju zbog koje sam primila 5 ampula Venofera,moj gastroenterolog kaže da bi trebalo prekinuti trudnoću zbog Venofera. Štetan je kad se uzima u prvom tromesječju. Jel netko od vas primao venofer u početku trudnoće? Iskustva? Neznam što da napravim. Hvala

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 18
13.10.2013 22:36:10   
mišica 666
traži još koje mišljenje ali ako su ti preporučili prekid ja bi poslušala jer je užasno teško biti roditelj bolesnog dijeteta pogotovo ako su oštečenja jako velika i dijete se pati.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Limena)
Neposredna veza do poruke: 19
14.10.2013 16:35:25   
morskavila
i ja sam anemična cijeli život. dobila ferum lek i pijem ga s limunadom. sve ok. više mi nije ni toliko gadan user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 20
14.10.2013 17:07:22   
andydea
Anemicna sam cijeli zivot..u prve dvije trudnoce pila sam duple doze zeljeza..a u trudnoci su mi prilagodili radi ploda..Naravno da neces prekinuti trudnocu..ima nacina i moze se..ja sam bila na granici leukemije..tako da sve se moze..odi dalje i trazi jos misljenja..Moje stanje se promjenilo tokom godina..uglavnom iskreno cak me dr.savjetovao da treci put ostanem trudna ..etoSad sam ok..i dalje se kontroliram..Sad sam po 4. put trudna i zeljszo je ok..drzim fige..i ne odustaj od malog andjela u sebi <3

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu morskavila)
Neposredna veza do poruke: 21
14.10.2013 18:07:24   
mišica 666
dobro jel vi niste dobro pročitali post ili šta cura je primila lijek koji se ne smije piti u trudnoći. nije stvar u anemiji nego u lijeku. moj savjet je i dalje isti ako liječnici preporučaju prekid valjda s razlogom to rade. isto tako sam majka dijeteta s poteškoćama u razvoju i znam kako je to teško.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 22
15.10.2013 17:40:06   
Limena
Očito vam nisam dobro objasnila. Stvar je u tom lijeku...zbog toga su preporučili prekid trudnoće. Usto nikad nisu imali sličan slučaj....samo se drže onog što je navedeno na lijeku. Pošto sam bila jako tužna zbog toga...rekli su mi da će proučiti još medicinsku literaturu i sutra mi konačno reći. Ja se i sama borim s bolešću...jednostavno nebi imala snaga za još bolesno dijete.

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 23
22.11.2013 17:29:42   
Ivankasf
I meni je doktor prepisao Heferol-- bila sam na granici sa željezom- ali šta se mora nije teško

(Odgovor članu Limena)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

krevet
ivanaa

spava li dijete s vama u krevetu

(53%)

(47%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!