|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pupak
16.3.2011 15:21:29   
Bablica
Da li kojoj od vas u trudnoći iskočio pupak? Nakon koliko vam se vratio na staro, kao prije poroda?
Meni je prošlo skoro 5 mj i još nije isti kao i prije. Nakon 2 mj od poroda sam pitala dr i rekao je da treba vremena, da je sve ok

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pupak
16.3.2011 15:28:17   
berny
meni nije sikočio ali je bio skroz razvučen. sad je isti kao prije trudnoće samu u dugoj vizuri zbog okolne situacije odnosno šlauhića. user posted image a kad će oni nestati... i crta je još tu.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 2
16.3.2011 15:36:21   
maja
meni je dosta bio ispupčen, a brzo nakon poroda se vratio u normalu, ako ne i odmah, ni ne sjećam se više

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 3
16.3.2011 15:36:34   
mayathebee
Kod mene slično kao kod berny, na pupku nije bilo promjene, bio je samo malo nategnut i pamtim da mi je koža bila okolo super glatka!!!user posted image
Asad dva mjeseca nakon poroda, šlaufeki i crta.....još uvijek....user posted image

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu berny)
Neposredna veza do poruke: 4
16.3.2011 16:30:03   
cuba
Ni do samog kraja trudnoće mi pupak nije iskočio, dosta se raširio ali da je bio vani ne, tako da se nije šta ni imalo vraćati nakon poroda.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 5
16.3.2011 16:39:31   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

Ni do samog kraja trudnoće mi pupak nije iskočio, dosta se raširio ali da je bio vani ne, tako da se nije šta ni imalo vraćati nakon poroda.

Potpisujem

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 6
16.3.2011 17:51:56   
ZVRK
ja sam ga imala izbočenog a poslije poroda je opet onaj ''stari''ali sam je tamniji-onaj dio šta je virio

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 7
25.3.2012 9:41:36   
Maolica

IZVORNA PORUKA: Bablica

Da li kojoj od vas u trudnoći iskočio pupak? Nakon koliko vam se vratio na staro, kao prije poroda?
Meni je prošlo skoro 5 mj i još nije isti kao i prije. Nakon 2 mj od poroda sam pitala dr i rekao je da treba vremena, da je sve ok

Isto se i meni dogodilo, u trudnoći mi je pupak skroz izašao van i još uvijek se nije vratio user posted image Moja curica sad ima 7 mjeseci..
Počela sam sa tjelovježbom tri mjeseca nakon poroda i najgore mi je kad me ostale cure pitaju u svlačioni dali sam imala kakvu operaciju, imam li pupčanu kilu i još puuuunoooo toga user posted image da ne pričam da mi se niti dlačice nastale u trudnoći nisu još maknule..
Nekako se nadam da će ipak sve doći na svoje. zar neuser posted image ?

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 8
25.3.2012 13:28:41   
ucitelj
ja sam cula vise puta da zeni treba sigurno 9mj do godinu dana da se u potpunosti oporavi od trudnoce i poroda ipak koliko smo dugo ih vukli u sebi ahhaahah dobro i izgledamo user posted image user posted image user posted image

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu Maolica)
Neposredna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

izbor imena
njunja

anja (50%)

tina (34%)

doris (15%)

Broj svih glasova: 163

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!