|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Plastični ili drveni prozori
19.6.2008 12:42:44   
mirna
Cure jeste li za plastične ili drvene prozore u kući/stanu? U zadnje vrijeme dominiraju plastični prozori, ali ja sam za prirodnije materiale- znači za drvene prozore..
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Plastični ili drveni prozori
19.6.2008 12:45:41   
cokolada
Meni je drvo ljepse a i zdravije za stanovanje, imamo drvene, ali plasticni su prakticniji za odrzavanje, nema farbanja, lakse se peru itd.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
19.6.2008 12:51:13   
tonkica
Mi imamo plastične. Inače moji imaju drvene. Jedini bed kod njih je što dihtaju, bar na kući od mojih. Pa puše unutra. Plastični mi se čine puno boljima, kvalitetnijima.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 3
19.6.2008 13:01:57   
maja
Slažem se sa Tonkicom! Mi polako mijenjamo prozor po prozor u plastične, jer ovi drveni su dosta stari pa nam puše unutra, mada nisam ni prezadovoljna sa plastičnima jer su nam počeli crniti zidovi jer nema zraka kad je sve zatvoreno.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 4
19.6.2008 13:04:28   
cokolada
Mi imamo nove drvene i dobro dihtaju iako ne kao plasticni jer ni ne mogu. Na poslu imamo plasticne i zidovi su isto crni.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 5
19.6.2008 13:04:58   
mirna
noviji drveni prozori se ne mogu uspoređivati sa starima, to je sasvim druga priča.. Baš to mi se ne sviđa kod plastičnih: da ne  "dišu" i zato se unutra skuplja vlaga, ako nisu uvijek otvoreni..

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
19.6.2008 13:05:42   
tonkica
Ja nisam primijetila da nam crne zidovi od njih. Za sad je sve još super!

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 7
19.6.2008 13:06:29   
tonkica
IZVORNA PORUKA: mirna

noviji drveni prozori se ne mogu uspoređivati sa starima, to je sasvim druga priča.. Baš to mi se ne sviđa kod plastičnih: da ne  "dišu" i zato se unutra skuplja vlaga, ako nisu uvijek otvoreni..

Vjerojatno si u pravu Mirna, kuća od mojih je stara skoro 30 godina. Onda su prozori bili drugačiji nego što ih sad rade.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 8
19.6.2008 16:04:47   
Ruža
Evo mi idući tjedan krećemo sa izmjenom prozora i odabrali smo drvene. Prije tri godine kad smo uselili mjenjali smo samo na boravku i uzeli smo jelovicine drvene i jako sam zadovoljnja s njima tako da će i ostatak kuće biti isti izbor. I meni je drvo puno draže od plastike, ipak je prirodni materijal i diše, s druge strane teži su za održavanje jer se moraju bojati kroz neko vrijeme.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 9
28.6.2008 22:30:10   
Tata
jeste li čitali sitna sitna slova na prospektu od plastičnih prozora? obavezno prozračivanje minimalno 5 puta na dan (i po zimi user posted image ). shvatite da se plastika ne proizvodi kod nas nego se nesto uveze i prekroji u prozor.
u njemackoj se plaća ekstra porez na PVC prozore zbog zagadjivanja. ali najbitnije- svi koje znam koji imaju PVC imaju crne zidove što je normalno jer ako se prostor hermeticki zatvori stvara se tzv. toplinski most plus vlaga se zadrzava u prostoru i eto plijesni. good luck svima.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 10
28.6.2008 22:32:21   
Tata
sto se tiče odrzavanja drvenih prozora postoje lakovi koji su 25% skuplji i ne treba farbanje ni lakiranje min 15 godina, znači cca 2-3 puta u životu. postoje i duplo skuplji (everlast) - jedanput i doživotno mir. samo se treba malo informirati.

(Odgovor članu Tata)
Neposredna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!