Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 12:45:41
|
|
|
|
cokolada
|
Meni je drvo ljepse a i zdravije za stanovanje, imamo drvene, ali plasticni su prakticniji za odrzavanje, nema farbanja, lakse se peru itd.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 12:51:13
|
|
|
|
tonkica
|
Mi imamo plastične. Inače moji imaju drvene. Jedini bed kod njih je što dihtaju, bar na kući od mojih. Pa puše unutra. Plastični mi se čine puno boljima, kvalitetnijima.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 13:01:57
|
|
|
|
maja
|
Slažem se sa Tonkicom! Mi polako mijenjamo prozor po prozor u plastične, jer ovi drveni su dosta stari pa nam puše unutra, mada nisam ni prezadovoljna sa plastičnima jer su nam počeli crniti zidovi jer nema zraka kad je sve zatvoreno.
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 13:04:28
|
|
|
|
cokolada
|
Mi imamo nove drvene i dobro dihtaju iako ne kao plasticni jer ni ne mogu. Na poslu imamo plasticne i zidovi su isto crni.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 13:04:58
|
|
|
|
mirna
|
noviji drveni prozori se ne mogu uspoređivati sa starima, to je sasvim druga priča.. Baš to mi se ne sviđa kod plastičnih: da ne "dišu" i zato se unutra skuplja vlaga, ako nisu uvijek otvoreni..
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 13:05:42
|
|
|
|
tonkica
|
Ja nisam primijetila da nam crne zidovi od njih. Za sad je sve još super!
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 13:06:29
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: mirna noviji drveni prozori se ne mogu uspoređivati sa starima, to je sasvim druga priča.. Baš to mi se ne sviđa kod plastičnih: da ne "dišu" i zato se unutra skuplja vlaga, ako nisu uvijek otvoreni.. Vjerojatno si u pravu Mirna, kuća od mojih je stara skoro 30 godina. Onda su prozori bili drugačiji nego što ih sad rade.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 19.6.2008 16:04:47
|
|
|
|
Ruža
|
Evo mi idući tjedan krećemo sa izmjenom prozora i odabrali smo drvene. Prije tri godine kad smo uselili mjenjali smo samo na boravku i uzeli smo jelovicine drvene i jako sam zadovoljnja s njima tako da će i ostatak kuće biti isti izbor. I meni je drvo puno draže od plastike, ipak je prirodni materijal i diše, s druge strane teži su za održavanje jer se moraju bojati kroz neko vrijeme.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 28.6.2008 22:30:10
|
|
|
|
Tata
|
jeste li čitali sitna sitna slova na prospektu od plastičnih prozora? obavezno prozračivanje minimalno 5 puta na dan (i po zimi ). shvatite da se plastika ne proizvodi kod nas nego se nesto uveze i prekroji u prozor. u njemackoj se plaća ekstra porez na PVC prozore zbog zagadjivanja. ali najbitnije- svi koje znam koji imaju PVC imaju crne zidove što je normalno jer ako se prostor hermeticki zatvori stvara se tzv. toplinski most plus vlaga se zadrzava u prostoru i eto plijesni. good luck svima.
|
|
|
|
RE: Plastični ili drveni prozori 28.6.2008 22:32:21
|
|
|
|
Tata
|
sto se tiče odrzavanja drvenih prozora postoje lakovi koji su 25% skuplji i ne treba farbanje ni lakiranje min 15 godina, znači cca 2-3 puta u životu. postoje i duplo skuplji (everlast) - jedanput i doživotno mir. samo se treba malo informirati.
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!