|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Krv na pupku
4.10.2010 12:08:57   
domica
VEC DVA TRI DANA UGLAVNOM UJUTRO MOJOJ EMI SE NA PUPKU POJAVI NEKA SUKRVICA,OCISTIM I SVE SE CINI OK,KAD UJUTRO ONO OPET,KAZU OD NAPREZANJA,PUPAK JOJ JE DOBRO ZARASTO,EMA IMA 22 DANA,JEL IMAO TKO TAKAV PROBLEM?

< Poruku je uredio Zvonki -- 4.10.2010 12:33:38 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Krv na pupku
4.10.2010 12:12:34   
AntonijaV
nama se pojavljivala sukrvica i kao zgrušana krv...samo redovito čisti octeniseptom i stavi bivacina i preko gazicu... nama je patronažna rekla da je to u redu, pupak soči, čisti se...

< Poruku je uredio Zvonki -- 4.10.2010 12:33:51 >

MARIJA - 08. 05. 2010.

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 2
4.10.2010 12:19:21   
JASNA33
ja sam imala taj problem s trećim ditetom...ali to nije ništa opasno , mada sam se bila jako uplašila kad sam vidila krv...zvala odma sam pedijatricu i rekla mi je da se to zna javiti kod beba jer da su im kapilare jeko slabe pa od malo naprezanja popucaju... pupak bi mu prokrvarija kad bi pojeo a volija je dosta papati...trajalo je  do nekih misec i po dana...tako nemoj se brinitiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 4.10.2010 12:34:01 >

M-16.08.1993.
J-05.05.1997.
A-24.12.2000.
L-27.02.2010.

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 3
4.10.2010 12:29:08   
ninolina
IZVORNA PORUKA: AntonijaV

nama se pojavljivala sukrvica i kao zgrušana krv...samo redovito čisti octeniseptom i stavi bivacina i preko gazicu... nama je patronažna rekla da je to u redu, pupak soči, čisti se...

potpisujem

< Poruku je uredio Zvonki -- 4.10.2010 12:34:27 >

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu AntonijaV)
Neposredna veza do poruke: 4
4.10.2010 13:28:38   
pincirotvajler
IZVORNA PORUKA: ninolina

IZVORNA PORUKA: AntonijaV

potpisujem

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 5
4.10.2010 13:36:21   
Zvonki
Redovito čisti i pazi da nije navlažnom. Ako primjetiš neugodan miris i crvenilo, odi liječniku!

(Odgovor članu domica)
Neposredna veza do poruke: 6
4.10.2010 13:50:05   
ivanaa
Ja bi to pokazala pedijatrici.Možda će prije zarast ako jednom lapisira a ne traje ni minutu.

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 7
4.10.2010 16:09:16   
domica
HVALA SAD MI JE LAKŠE KAD VIDIM DA NISMO JEDINE

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 8
4.10.2010 16:15:12   
FIONA
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Redovito čisti i pazi da nije navlažnom. Ako primjetiš neugodan miris i crvenilo, odi liječniku!

potpisujem...

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 9
4.10.2010 16:56:05   
MiniMama
cure su ti sve vec rekle. samo pazi da se slucajno ne zacrveni ili se ne pojavi neugodan miris. pupak samo treba biti cist i suh, a to sta dugo zarasta je normalno. nama je jaaako dugo zarastalo...

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!