|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Gdje spava vaša bebica?
13.3.2013 12:23:24   
kisica
Naš kinderbet stoji prazan, kao uskras. Mamica je pogriješila. Naime moj sin je do nekih 9 mj.spavao bez ikakvih problema u svom krevetiću, ali onda se razbolio, i ja sam bila umorna od nespavanja i svega i stavila ga u svoj krevet, i sad ga više nikako iz njega maknuti. Sada ima svoj krevet, ali na njemu ni ne sjedi, a kamoli da bi spavao.

I zapravo uopće neznam kako će u svoju sobu naučiti.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Gdje spava vaša bebica?
13.3.2013 14:49:15   
aniram14
Mi namjeravamo staviti kinderbed u našu sobu i nastojat ćemo da user posted image tamo i ostane spavati..Djeca spavaju tamo gdje se osjećaju sigurno..Možda bi Vi sada mogli u njegov krevetićuser posted image malo da se zamjenite

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Gdje spava vaša bebica?
28.3.2013 13:25:07   
cocco
mi smo stavili kindić u našu sobu i od početka je spavao u njemu. čak i kad se s 3 mj počeo buditi po noći svaka 2 sata, nakon dojenja sam ga vraćala koliko god krepana bila. il bi drmnula muža da ga vrati. jer znali smo, ak ostane jednom, gotovo je. kad se navikao nije ni mogao zaspati nigdje drugdje, što je recimo mana ak odemo u goste pa bi malo duže ostali. kod mojih hoće prespavati u putnom kindiću. i na moru je spavao u tome. bitno mu je valjda da ima neki svoj prostor. prebacili smo ga u njegovu sobu kad je imao 15 mj, isto nikakvih problema.

(Odgovor članu aniram14)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Koje je najboje ime za dečka?
ab12

Koje vam se ime najviše sviđa?

Kai (23%)

Maks (29%)

Ian (48%)

Broj svih glasova: 31

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!