|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Što večeras obući?

Uredništvo Ringeraje, 31.12.2012
Svi će večeras obući haljinu bez problema, a što ću ja sa trbuhom? Zablistat ćete!
Ključne riječi:

image
/11


Svi će večeras obući haljinu bez problema, a štp ću ja sa trbuhom? Zablistat ćete kao i holivudske glumice koje na crvenom tepihu ističu trbuščić. 


Uz brojne tegobe koje imaju, svaka trudnica se i dalje opterećuje izgledom. Kako trudnoća odmiče odjeća postaje sve uža i neudobna, što nije dobro ni za majku ni za dijete.

Ako birate haljinicu za večeras, morate znati da šire bokove naglašavaju volani, a slično je i sa manjim grudima. Ako vas je priroda ipak obdarila većim grudima, nemojte se ustručavati nositi dekoltirane haljinice. S njima možete naglasiti svoju seksualnost. Trebali bi ipak pripaziti da dekolte ne bude prevelik jer u suprotnom nećete moći izbjeći dojam pretjeranosti.


Na trudničke haljine najbolje će pristajati cipele na petu do 4 cm bez vezanja, kako vam se noge ne bi dodatno umarale. Iako izbor trudničkih haljina nije prevelik, uz malo truda i pažljiv odabir, svaka buduća majka će prelijepo izgledati. 


Uživajte u trudnoći i lijepo se provedite sa najdražima, bez opterećenja što imate na sebi jer kao i svaka trudnica zasigurno blistate!

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!