|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Opuštanje za sve

Uredništvo Ringeraje, 25.5.2012
Koliko vremena provodite uz svoju obitelj? Nikada dovoljno.Promijenite to !...
Ključne riječi:

image
/11


Koliko vremena provodite uz svoju obitelj? Nikada onoliko koliko želite, zar ne ?

Istina je da ste majka i da vrijeme trenutno posvećujete samo svom dijetetu, možda ste te sreće i trenutno ste na porodiljnom i niste se vratili na svakodnevni posao , no opet zaželite sve češće da je vaša obitelj na okupu.

Mnogi nemaju takvu sreću, jer barem ako vi ne radite radi vaš partner, ali u današnje vrijeme radite i vi jer želite svojoj djeci priuštiti apsolutno sve.

Za vas imamo samo jedan koristan savjet, a taj je da za vikend, a to znači da danas kada se vratite s posla (ako radite) ili danas kada se vaša druga polovica vrati doma s posla, mobitele stavite na vibraciju, okupite sve ukućane u kuhinju ili dnevnu sobu i razgovarate o stvarima koje su se izdogađale tokom cijeloga tjedna i isplanirajte zajednički vikend. No ako su djeca dovoljno velika da ih možete uključiti u razgovor uključite ih, jer time im dajete dio u svojoj obitelji, da i oni imaju pravo odlučivati.

Iako dani nisu idealni za odlazak u prirodu, vi ipak se zaputite u grad, u ZOO ili posjetite prijatelje ili rođake koje niste dugo, koristiti će vam odlazak od doma na tih par sati. Maknuti ćete se od svakodnevnice i napuniti baterije.

Navečer svi zajedno igrajte neku društvenu igru ili kada spremite male zvrkove u krevet pričajte sa partnerom. Znamo da su vam potrebni jedan na jedan razgovori s njim.

Druženja, smijanje, tolerancija učvršćuju vašu obitelj. Recite im koliko ih volite i kada krenete u ponedjeljak na posao ili kada ostajete doma živčani jer imate hrpu posla za obaviti, sjetite se zajedništva , jer sve to možete i hoćete ponoviti i sljedeći vikend.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Kućni ured - inkubator ženskog poduzetništva
Iako više od 90% poduzetnica radi iz kućnih ureda, država ne prepoznaje njihove potrebe. Zbog toga mreža Women in Adria ...
6
Znakovi da je vaša beba gladna
Najčešće nedoumice koje se mamama vrte po glavi su "koliko hrane je dovoljno ili kako znati da su njihove bebe site".
5
Najapsurdnija imena u 2012. godini!
Da ima roditelja koji svojoj djeci vole davati neobična, smiješna, čak i apsurdna imena, to već znamo, no znate li koja ...
4
Vaš tečaj za preživljavanje prvih 6 tjedana
Od hranjenja do hvatanja ritma spavanja i suočavanja s gostima,navikavanja na život s novom bebicom,sve to moglo bi biti...
4





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!