|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Mudro uživanje na suncu uz Olivalove preparate

Uredništvo Ringeraje, 13.7.2015
Bez obzira jeste li tamne ili svjetlije puti, vrlo je važno zaštititi se od jakih sunčevih zraka, te nesmetano uživati na suncu i iskoristiti sve njegove dobrobiti.

image
Olival preparati za sunčanje
/51


Olival nudi široku paletu proizvoda za zaštitu od sunca za djecu i odrasle. Preparati sa ZF 30, 40 i 50, kao i preparati za ubrzano tamnjenje namijenjeni su osobama svjetlije puti,  dok će  tamniju put prilikom izlaganja suncu odlično zaštititi preparati sa ZF 8,12 i 20.  


Svi  preparati sadrže kombinaciju mineralnih i kemijskih filtera koji pokrivaju UV  A i UV B spektar sunčevih zraka. Obogaćeni su visokim postotkom prirodnog maslinova ulja i kakao maslaca pa istovremeno štite i njeguju kožu, osiguravaju joj dodatnu vlažnost i potiču njezino jednoliko tamnjenje. Vrlo su ugodnog mirisa kokosa i lako se razmazuju.


Za zaštitu nježne dječje kože – dječja krema i mlijeko za sunčanje ZF 50

 

Dječja krema za sunčanje sa ZF 50  namijenjena je osjetljivoj dječjoj koži  lica i tijela. Mogu ju koristiti i osobe izrazito osjetljive na sunce. Ova blaga emulzija na bazi sezamovog i bademovog ulja je vodootporna, brzo se upija i koži daje vlažnost. Ne sadrži parabene, mirise, mineralna ulja i boje pa je hipoalergena i za najosjetljiviju dječju kožu.


Mlijeko za sunčanje za djecu SPF 50, osim što je bez mirisa, parabena i parafina, intenzivno štiti  osjetljivu dječju kožu lica i tijela od cijelog spektra UV-A i UV-B zraka. Zaštita se temelji na kombinaciji  mineralnih i kemijskih filtera obogaćenih maslinovim uljem, kakao maslacem i aloe verom. Mlijeko se nanosi ravnomjerno na kožu neposredno prije izlaganja suncu i ponavlja svaka 2-3 sata. Namijenjeno je djeci iznad 3 godine starosti, a mlađima od ovog uzrasta ne preporučujemo izravno izlaganje suncu.


Olivalove preparate za sunčanje moguće je kupiti na prodajnim mjestima: dm, Konzum, Plodine, Interspar, Kaufland, Tommy, KTC, Nama, bipa, Kozmo

 

Olival i ringeraja.hr omogućit će trima najbržim Ringerajcima da isprobaju Olival sredstva za zaštitu od sunca s prirodnim sastojcima! Sve što trebate napraviti je poslati nam svoje osobne podatke na info@ringeraja.hr s naznakom Olival, a prvih troje koji to učine nagradit ćemo Olival kremom sa zaštitnim faktorom 50 za nježnu dječju kožu!

 


Preporučene cijene Olival proizvoda za zaštitu od sunca:

Krema dječja za zaštitu od sunca SPF 50

50 ml

34,90

Krema za zaštitu lica, SPF 30

50 ml

39,90

Pekmez za ubrzano tamnjenje

250 ml

79,90

Glitter sa zlatnim sjajem

250 ml

69,90

Ulje za sunčanje SPF 8

200 ml

43,90

Mlijeko za sunčanje SPF 12

200 ml

42,90

Mlijeko za sunčanje SPF 20

200 ml

43,90

Mlijeko za sunčanje SPF 40

200 ml

59,90

Mlijeko za sunčanje SPF 50

200 ml

69,90

KIDS Mlijeko za sunčanje SPF 50

200 ml

69,90

Mlijeko za ubrzano tamnjenje

200 ml

55,90

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!