|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

IZBOR ZA BEBU SANJALICU!

Uredništvo ringeraja.hr, MB, 1.4.2014
Baby Textil i ringeraja.hr od 1. travnja predstavljaju novu natjecateljsko-nagradnu rubriku u okviru koje je i sjajan mjesečni natječaj s prekrasnim nagradama za najmlađe i najslađe! RASTITE S NAMA!!!

image
/11


Ima li išta ljepše od usnulog djeteta? Nježno, blaženo, poput anđela? Ušuškano i mirno, ili nemirno, šćućureno na jednom kraju krevetića ili rašireno poput zvijezde preko cijelog kreveta... Svakako su neodoljivi! 

 

Baby Textil ringeraja.hr su za Vašeg usnulog anđelka spremili jedno divno iznenađenje, a na Vama je da nam pošaljete fotografiju svoje BEBE SANJALICE, i sudjelujete u sjajnom nagradnom natječaju u periodu od 01.04.2014. do 30.04.2014.!

BEBA SANJALICA koja bude imala najveći broj glasova osvojit će predivan Friends Bebi komplet ! 


baby textil nagrada


 

ŠTO JE POTREBNO NAPRAVITI KAKO BISTE POSTALI DOBITNIKOM OVE SJAJNE NAGRADE?


Izaberite omiljenu fotografiju (jednu ili više) Vaše bebe kako spava i prijavite se putem stranice www.ringeraja.hr


  • Vaše ime i prezime
  • Ime djeteta sa slike i broj godina
  • Adresa
  • Grad i poštanski broj
  • Na zaboravite na fotografiju! Fotografiju upload-ate putem stranice za prijavu

 

Prihvaćene će biti samo prijave koje sadrže sve tražene podatke.
Fotografije možete slati od 01.04. 2014. do 22. 04. 2014.

 


POŠALJI FOTOGRAFIJU I SUDJELUJ!

  

 

Nije poželjno da fotografija pokazuje previše golišavosti Vaše bebe, posebno nisu dozvoljene fotografije na kojima se vide genitalije. Fotografije ne smiju sadržavati link na neku drugu stranicu. 
Fotografije trebaju biti kvalitetne, slikane fotoaparatom ili mobilnim aparatom. Što se broja fotografija tiče, nema ograničenja. Možete objaviti više fotografija i u tom slučaju svaka posebno ulazi u natjecanje (glasovi fotografija istog natjecatelja se ne zbrajaju) ili možete izabrati po Vama najbolju fotografiju za natječaj.



PRAVILNIK


U nagradnom natječaju ima pravo sudjelovati svatko tko pošalje sve tražene podatke i fotografiju svog djeteta uzrasta od 0 do 3 godine, a koje zadovoljavaju tražene kriterije za natjecanje opisane u karakteristikama fotografije, osim zaposlenih kod organizatora i sponzora i članova njihove uže obitelji.

Sudjelovanje se ne uvjetuje članstvom na portalu www.ringeraja.hr. Sudionici koji nisu iz Hrvatske također mogu sudjelovati, samo je važno da u slučaju osvajanja nagrade navedu adresu u Hrvatskoj, na koju će nagrada biti poslana. 


Pravilnik za sudjelovanje u natječaju!



GLASOVANJE I BODOVI


Svi korisnici (i registrirani i neregistrirani) imaju pravo tijekom glasanja, jednom dnevno glasati za fotografije koje im se sviđaju!

 

Glasovanje počinje 23.04. u 12h (u podne), a završava se 30.04. u 12h (u podne)!


Pogledajte sve fotografije i glasajte za najdražu!



NAGRADA!


Fotografija koja osvoji najveći broj glasova dobiva od sponzora Friends Bebi kompletU slučaju izjednačenih glasova, pobjeđuje natjecatelj koja se ranije prijavio. 

Drage mame i tate, uzmite u ruke fotoaparate i zabilježite najmirnije i najljepše trenutke vaših najmilijih, i možda baš vaš mališan bude taj koji će ušuškan spavati u sjajnoj, mekanoj, novoj posteljini!!!


baby textil slogan

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Baby Textil - mekano, mekše, najmekše!!!
Prirodnim materijalima i pažljivo odabranim dezenima želimo pomoći bebama da zdravo odrastaju i pravilno se razvijaju u ...
2





Anketa

Trudnoća.
пеперутка16

Koji vam se dio trudnoće najviše svidio ili najlakše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!