|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Dotjerane i dok dojite bebu

Uredništvo Ringeraje, 26.3.2012
Majčinstvo je san svake žene, ali prvi mjeseci sa bebom ne ostavljaju baš puno vremena za brigu o izgledu. Da biste olakšali sebi taj period, pripremite se na vrijeme.
Ključne riječi:

image
/11


 

Nekoliko jednostavnih i praktičnih savjeta pomoći će vam da se osjećate lijepo, ali i udobno.

Uvijek pri ruci trebate imati nekoliko pelena kako biste sačuvali garderobu od bebinog pljuckanja

 

BIRAJTE GARDEROBU KOJA SE NE PEGLA

U ovom periodu značajnija će vam biti vrsta materijala nego izgled odjevnog predmeta. Pobrinite se da pre porođaja ormar napunite zalihama udobne, izdržljive garderobe koja se lako pere. Dobar izbor su trenirke od pamuka u neupadljivoj boji koje spisku poželjnih osobina dodaju veoma važnu stavku - ne zahtijevaju peglanje.

 

DOJENJE NE ZNAČI DA SE TREBATE ODREĆI TOP MAJICA

Majice sa bretelama koje se lako skidaju, topovi sa zatvaranjem na zip ili košulje koje se lako otkopčavaju praktični su odjevni predmeti koji će vam olakšati dojenje. Pri tome ćete i dobro izgledati u njima. Bilo bi dobro da uvijek pri ruci imate i nekoliko pamučnih pelena koje će vam pomoći da sačuvate garderobu od pljuckanja. Dovoljno je da jednu prebacite preko ramena ili krila dok držite bebu.

 

POVRATAK U STARU ODJEĆU

Posle toliko mjeseci gomilanja kilograma, kupovine sve većeg konfekcijskog broja i svega što "blaženstvo" trudnoće donosi sa sobom, ponovo možete vidjeti vlastite prste na nogama! Ali to još ne znači da možete ući u svoje stare traperice. Povratak staroj garderobi treba biti postepen. 

CIPELE MODERNE, A UDOBNE

Odložite vaše omiljene sandale sa platformom ili visokom petom. To nikako nije obuća u kojoj možete trčati uz stepenice noseći bebu u rukama ili juriti za svojim djetetom kroz prodavaonicu. Udobne balerinke, sandale ili, čak, tenisice modernog dizajna lijepo će se uklopiti sa trapericama i hlačama. Ukoliko se ne želite sasvim odreći potpetica, postoji veliki izbor cipela sa niskom ili srednjom visinom cipele, kod kojih je posebna pažnja posvećena udobnosti i fleksibilnosti đona.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Klasično čišćenje lica!
Nakon zime, pripremite kožu za nadolazeće topline. Beauty Balance se pobrinuo za spuštanje cijene, a vi se pobrinite za ...
3
Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!