|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Devedesete se vratile!

Uredništvo Ringeraje, 29.7.2013
Vjerojatno ste po nekim detaljima primijetili da su se devedesete vratile. To ipak ne znači da trebamo prigrliti baš sve što su nam donijele, primjerice tajice s ogromnim rupama. Osvrnut ćemo se na neke finije trenutke modne prošlosti.
Ključne riječi:

image
/11


Remen s lancima


Najnoviji izgled Miley Cyrus naišao je na odobravanje – na usku crnu haljinu stavila je zlatni remen s lancima. Njezina generacija možda se ne sjeća vremena kad su modne piste bile pune takvih remena. Ovih su ih dana neke popularne modne marke ponovno stavile na police. 

Polucilindri


Londonska galanterija Thomas i William Bowler stvorila je ovaj šešir za dotjeranog muškarca 1800-ih. Devedesetih ga je vratio Blossom, kao ležerni dodatak cvjetnim haljinama imartnesicama. Ovih dana nosila ga je Beyonce na košarkaškoj utakmici, te tako dala do znanja da je ovaj oblik šešira opet više nego poželjan. 

Karirane košulje


Kurt Cobain ih je učinio prepoznatljivim dijelom imidža grunge pokreta. Nedavno ih je opet profurala Taylor Swift, koja ih je kombinirala uz uske traperice. 

Traperice na tregere


Nosio ih je Will Smith u seriji Princ iz Bel-Aira, a zahvaljujući trendsetericama Heidi Klum iRihanni vratile su se u dućane na velika vrata. 

Bilo što fluorescentno


Široke gumice za kosu, tenisice Keds i nanizane narukvice u istoj boji, to su bili fluorescentni dani devedesetih. Onda su kombinacije bile puno luđe, današnje su ipak malo suptilnije. 

Izvor:net.hr

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Eko maska za kosu!
Kosa vam je suha, a ni vrijeme vam ne ide u prilog? Uzmite stvari u svoje ruke!
2
Frendice.hr i Pantene vam poklanjaju!
Zahvaljujući naprednim Pantene tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi. Pantenovi stručnjaci stvorili su novu lin...
2
˝Frizerska oaza za trudnice i dojilje!˝
Predstavljena je jedinstvena ponuda samo za trudnice i mame u frizerskom salonu ˝Zanetti˝!
2
Kako do lijepe i zdrave kose?
Snažna, zdrava i lijepa kosa odraz je zdravlja cjelokupnog organizma, kao i brige o vlastitom izgledu. Kako bi kosa uvij...
2





Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!