|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Pravi i lažni trudovi
22.1.2012 22:52:19   
bebač 1983
pozzzzzzzz....
u 39.tj trudnoče sam,imam tu i tamo bolove u trbuhu i križima ali ništa strašno,zanima me dali su to trudovi?
kako ih prepoznati i kako znati ali su pravi ili lažni?
zanimaju me vaša iskustva!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:54:02 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Pravi i lažni trudovi
23.1.2012 0:07:12   
ruwenzor
lažni trudovi stežu ali ne bole, nisu vremenski ujednačeni, ne javljaju se u pravilnim razmacima, kod promjene položaja prestaju ili barem slabe
pravi trudovi se mogu i ne moraju javljati u redovnim razmacima, bol je slična menstrualnim grčevima, može se protezati s križa prema naprijed ili samo u trbuhu, promjene položaja ne pomažu
ako boli toliko da ne možeš pričati to ti je to :)

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:53:51 >

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu bebač 1983)
Neposredna veza do poruke: 2
23.1.2012 1:42:06   
adryosijek
neznam za prave trudove,ali vec ces znati kada krenu,jer u zivotu tu bol jos nisi osjetila na svojoj kozi,ja sam isla na drip a to je bilo kao da te neko posred kicme udara sjekiromuser posted image na sta smo mi jadne zene sve osudene pa kad kazu da nemamo pravo glasa itd(kad se sjetim sta sve prodemo i osjetimo na svojoj kozi)

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:53:36 >

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
23.1.2012 7:01:55   
berny
trudovi ili trudići su me zezali tjedan dana prije poroda. išla sam tri puta u bolnicu misleći da su sad ti pravi. i treća sreća!user posted image
bolovi pravih trudova su kao najjači bolovi u menstruaciji+ upala mjehura pred eksploziju. ništa ne pomaže.

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:53:23 >

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
23.1.2012 8:41:15   
wana
IZVORNA PORUKA: adryosijek

neznam za prave trudove,ali vec ces znati kada krenu,jer u zivotu tu bol jos nisi osjetila na svojoj kozi,ja sam isla na drip a to je bilo kao da te neko posred kicme udara sjekiromuser posted image na sta smo mi jadne zene sve osudene pa kad kazu da nemamo pravo glasa itd(kad se sjetim sta sve prodemo i osjetimo na svojoj kozi)

potpisujem!

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:53:05 >

Lena 1.10.2011. :)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 5
23.1.2012 8:54:15   
mariola
Ne znam. Mene pravi trudovi nisu baš pretjerano jako bolili ali drip je zato nadoknadio sve user posted image
Kad ti je pregled?

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:52:41 >

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu wana)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2012 8:47:07   
chichina
ja sam nekih tjedan dana prije poroda imala nekakve lažne trudove ali su izgledali kao pravi - pravilni razmaci i bol kao menstrualna. trajali su sat vremena i prestali. pravi su se javili na isti način, samo šta nisu prestali i razmak im se sve više smanjivao. moj ti je savjet da ne žuriš u bolnicu - pričekaj, vidi kako će ti se dalje razvijati. ako se bol poveća i razmak smanji, i traje neko vrijeme - to je to. sve ostalo zanemari user posted image   meni su trudovi počeli oko 7 ujutro sa 10min razmaka, do 11h se razmak skratio na 3-4min i onda mi je procurila plodna voda. dok smo došli do bolnice razmak je bio 2min, i bila sam otvorena 3cm, a rodila sam u 17.30 user posted image

< Poruku je uredio anaxx -- 31.1.2012 10:52:22 >

06.10.2010. - mamina i tatina princeza

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kako se riješiti dude?
Admin

Moja kći (23 mjeseca) koristi dudu samo noću kada ide spavati. U vrtiću je odviknuta od dude popodnevnim drijemanjem, pa mislim da je vrijeme da se potpuno riješi dude. Kako ste pomogli djetetu da se riješi dude?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!