Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 28.4.2010 9:18:38
|
|
|
|
Tsmee
|
Hura!!! Sad držimo fige za
< Poruku je uredio mariola -- 28.4.2010 9:51:38 >
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 28.4.2010 10:35:12
|
|
|
|
lana 25 st
|
bravo ninaos! sad si mirna, a valjda ce i brzo doc!
|
|
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 28.4.2010 11:09:22
|
|
|
|
crvenkapica
|
sretno
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 28.4.2010 18:32:04
|
|
|
|
bembo
|
Jako mi je rago da je sve dobro prošlo i da ti je laknulo! Jesu li našli u čemu je "problem"?
|
|
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 29.4.2010 12:10:29
|
|
|
|
ninaos
|
Nije bilo nikakvog problema,dr.ni na ultrazvuku nije vidio ništa i onda mi je rekao da bi bilo dobro napraviti LPSC i sve to skupa,ukoliko sam imala nekakve upale moglo je doći do nekakvih zadebljanja i sl. Ništa nisu našli sve je ok hvala Bogu samo mi je propuhao jajnike.Valjda će sada biti prohodniji tko će ga znati Uglavnom rekao je da s tehničke strane nema problema da se trebam opustiti.I kontam da je sve u mojoj glavi,jako sam pod stresom iako mi je sada lakše nakon ove pretrage,ali ipak neznam koliko se mogu stvarno ali stvarno opustiti.Živčana sam
|
|
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 29.4.2010 13:47:19
|
|
|
|
Leptir5
|
ninaos kakav vam je spermiogram? kada ste ga radili? da ti se ne bi dogodilo kao meni,bio odličan i rekli problem je u meni,hsg uredan,4x tempirani odnosi sa klomifenom i ovitrelle i ništa,i onda mi pukao film,pošto je sve u redu sa mnom,stalno mi to gin govorili,prošlo 1.5god od muževog spermiograma,nitko nije rekao da ga ponovi i tako na moj nagovor ga napravio i 3 puta za redom katastrofa nalaz,varikokela.
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 29.4.2010 15:15:10
|
|
|
|
ninaos
|
Spermiogram smo radili u 9mjesecu prošle godine (2009) i bio je ok. A pokušavamo od 3mj prošle godine,mjerila sam i bazalnu, i bila sam jedan mjesec na komifenima+ovitrelle i ništa dr.mi je rekao da nema smisla da to pijem jer ja imam ovulacije i s tim i bez toga.Stvarno neznam više što da radimo.U utorak idem na kontrolu (nakon tih mojih zahvata) pa ću ćuti što mi on sada predlaže.Ispada sve ok a bebe nema Počela sam piti matičnu mliječ eto možda to nešto kao pomogne neznam stvarno cure neznam što raditi .....
|
|
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 30.4.2010 8:46:37
|
|
|
|
Leptir5
|
Pa znaš šta prošlo ti je 7mj od spermiograma,on ti varira. A ja sam izgubila 2god samo zato šta se nije ponovio spermiog. nakon mj. dana opet. Bio mu je 80% pokretnih,savršen, i nakon god i pol došao na 65%mrtvih. I ja sam bila 4 ciklusa na klomifen+ovitrelle,iako imam ovulacije. Čak bi nekada na folikulometrijama imala po 2 folikula prirodno (bez klomifena iti ičega) na oba jajnika po 1,jer mi je i mama imala blizance...
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 1.5.2010 18:55:13
|
|
|
|
ninaos
|
Neznam,nitko mi još nije za sada rekao da ponovimo spermiogram.I ja sam znala imati po dvije folikule u prirodnom ciklusu (pod klomifenom sam imala 3) Možda se stvarno treba opustiti............
|
|
|
|
RE: Laparaskopija i spermiogram 10.5.2010 17:28:41
|
|
|
|
vlatkam
|
I meni doktorica govori "sve ti je u glavi" Pitam se, pitam, sto to uopce znaci biti opustena Kao sto je sekunda potrebna da se rastuzis, tako je i sa osjecajem srece. Sve je prolazno pa tako i raspolozenje. Da samo ne laprdam, ucinila sam konkretnu akciju - krenula na pilates 3x tjedno, mozda me to opusti Javim...
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!