|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
17.10.2010 13:47:19   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image  i ti cubauser posted image

_____________________________

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 26
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
17.10.2010 19:39:50   
nike1
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image user posted image user posted image  i ti cubauser posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 27
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
18.10.2010 0:35:56   
CallamityJane
na kraju se poenta opet svela na to sto sam ja u prvom postu napisala user posted image
Necu sad da ovde pisem svoju biografiju i sta sam sve trenirala i koliko i kako zivim, cinjenica je da sam pobornik zdravog zivota, ne toliko zato sto je zdrav koliko taj nacin ishrane i stil zivota odgovara mi i ne znam drugacije ni funkcionisati. Cinjenica je da se iz posta u post svelo na to da trbusnjaci zaista nisu neophodni da bi se skinuo taj trbuh kako si ti napisala u prvom postu. A to sto ti nisi mogla prije da skines taj trudnicki viseci trbuh mozda stoji i u cinjenici je da je bilo i prerano da ga uspijes skinuti i da cak i nisu trbusnjaci toliko zasluzni za to sto si ga skinula koliko to da bi on sam potpomognut tvojim zdravim nacinom zivota se povukao. Jer draga moja stjecala si ga devet mjeseci, sta si mislila ga izgubiti u roku tri????
Ne kazem da nema takvih slucajeva, ali to sigurno nije trend kome zudimo, bar ne oni koji trezveno razmisljaju i koji imaju dijete na skrbi po cijeli dan. Dijete  kome treba mama koja ne radi bjesomucno trbusnjake i jurca po traci da bi imala liniju kao prije trudnoce.
Znaci sve lagano i bez puno forse nike1 user posted image
Ako danas nisi za vjezbanje, nemoj ni vjezbati ali nemoj da ti to postane ritual.Ako ti se jede cokolada, priusti si je, tvoj organizam zna zasto je trazi, jos ako dojis, sve u umjerenim granicama, jedino pokusavaj izbjegavati tjesteninu i prekomjerno secera. Ali ako ti je nesto gust i imas zelju, vise ces dobra uciniti tijelu sto ces mu priustiti to nesto, naravno u razumnim granicama nego sto ces se toga odreci uz cijenu grizenja. Uzivaj u majcinstvu a kile ce lagano ici dolje user posted image

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 28
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
18.10.2010 0:37:34   
CallamityJane
evo jos jedan clanak u potporu mog stava user posted image




'Sarmice'Kako se riješiti sala na trbuhu
23.04.2009
Svijet
Tanke majice ne uspijevaju prikriti masne naslage koje se prelijevaju preko ruba hlača, pa su topli dani vrijeme kad se kreće u akciju tesanja linije



'Ljubavne ručke' ili 'sarmice' oko struka su dio tijela koji žene najviše mrze na sebi, pokazalo je jedno nedavno istraživanje. Tanke majice ne uspijevaju prikriti masne naslage koje se prelijevaju preko ruba hlača, pa su topli dani vrijeme kad se kreće u akciju tesanja linije
Ne samo što ih nije lijepo vidjeti, nego 'sarmice' predstavljaju i pravu opasnost za zdravlje. Prijašnja istraživanja pokazala su da ljudi koji imaju desetak centimetara viška oko struka imaju veće šanse da obole od srčanih bolesti, čak i kad imaju idealnu težinu za svoju visinu. Posebno su ugrožene žene koje imaju opseg struka veći od 88 cm i muškarci sa strukom širim od 101 cm. Zato je krajnje vrijeme da kažemo zbogom 'ljubavnim ručkama' te da fit i zdravi dočekamo vruće ljetne dane.
'Ljubavne ručke' rezultat su viška masnoća oko područja abdomena. Da bismo se riješili tih masnih naslaga, treba raditi kardio vježbe. Trčanje, brzo hodanje, vožnja biciklom, aerobik, plivanje, sve aktivnosti koje ubrzavaju broj otkucaja srca i u kojima se krećemo sagorijevaju masnoće. Poznato je da žene sporije od muškaraca sagorijevaju masnoće, obično tek nakon 40 minuta vježbanja, pa je zato najbolje minimalno toliko vremena provesti baveći se nekom od spomenutih aktivnosti. Idealno bi bilo vježbati tri puta tjedno po sat vremena. Žene obično vježbaju mišiće na prednjem dijelu tijela, stražnjoj strani nogu i trbušnjake, i to trčeći, radeći trbušnjake i čučnjeve, ali premalo pažnje posvećuju leđima i stranama tijela. Međutim, 'sarmica' ćemo se riješiti samo ako dobro istreniramo mišiće oko cijelog tijela.
Vježbajte kick boxing
To je definitivno najbolji način za rješavanje sala na trbuhu zbog kombinacije udaraca sa strane i pokreta koji uključuju skakanje sa strane na stranu i pregibanje. Činjenica da se radi o vježbi visokog intenziteta koja osim toga uključuje održavanje ravnoteže i bazične vježbe sa skoro svim vrstama pokreta znači da je to idealna vježba za razbijanje tvrdokornog sala na trbuhu.

Jedite što više esencijalnih masti
Našem tijelu potrebne su masnoće jer od njih dobivamo energiju, a samo pomoću njih moguće je apsorbirati i neke vitamine. Osim toga, masnoće su dijelom zaslužne i za sjajnu kosu i nokte te za transport hranjivih tvari u organizmu. Ako ne unosimo dovoljno masnoća u organizam, naše masne stanice neće moći normalno funkcionirati. Uvrstimo li u prehranu svakodnevno oko 70 grama dobrih masnih kiselina, naše će stanice raditi učinkovitije i pohranjene masnoće će se brže sagorijevati i pretvarati u energiju.
Jedite manje šećera
Višak unesenih kalorija u organizmu se pretvara u masnoće. U ovom slučaju ne radi se samo o hrani bogatoj šećerom, već o visokokaloričnim namirnicama, a to su obično slatkiši, prerađene namirnice i alkohol. Iako u vinu nema masnoća, jednak broj kalorija se nalazi u boci bijelog vina kao i u četiri pohana riblja štapića. Da bismo izgubili oko pola kilograma masnoća, potrebno je sagorjeti 2.500 kalorija, što znači da je potrebno smanjiti unos kalorija u organizam želimo li se riješiti trbuščića.
Hrana s niskim glikemijskim indeksom poput smeđe riže i cjelovitih žitarica te hrana siromašna šećerom poput badema, ribe i zelenog povrća stabilizirat će šećer u krvi i pomoći nam da se riješimo 'ljubavnih ručki'. Osim toga, potrebno je jesti što više povrća, orašastih plodova, leće, slanutka, cjelovitih žitarica i piti minimalno dvije litre vode dnevno, kako bismo izbacili toksine iz organizma.
Smanjite stres
Hormon kortizol koji se otpušta kad se nalazimo pod stresom potiče tijelo da povećava razinu šećera u krvi kako bi nam dao energiju potrebnu za odgovor na stres. Ako tu energiju koristimo kako bismo izbjegli neke fizičke opasnosti, male su šanse da će se taj šećer pohraniti u obliku masnoća, ali ako se stalno otpušta u stresnim situacijama i ne troši nekom aktivnošću, masne naslage u našem tijelu bit će sve veće. Ženski hormon estrogen uzrokuje to da se masnoće pohranjuju oko područja zdjelice, pa zbog stresa stražnjica i bokovi postaju sve širi. Najbolji lijek je pokušati ostati smiren, no to je danas poprilično teško postići. Zato pribjegnite nekim opuštajućim metodama, popijte šalicu čaja od kamilice, meditirajte, nakapajte u svojoj blizini ulje od lavande jer ono djeluje smirujuće...
Popravite držanje
Čvrsti mišići na području trbuha, bokova i leđa neće samo pomoći u popravljanju područja na trbuhu i oko njega, već će čvršći mišići popraviti i cirkulaciju na tom području te pomoći u izbacivanju toksina iz organizma. Ispravno držanje je ipak najvažnije, što znači da treba sjediti i stajati uspravno, ramena povučenih unatrag i uvučenog trbuha tijekom cijelog dana i s vremenom će rezultati biti sve vidljiviji.
Četkanje tijela i piling
Četkanje i piling na 'ljubavnim ručkama' također će stimulirati stanice i poboljšati cirkulaciju, zbog čega će se lakše iz organizma izbaciti toksini. Zato, kad ćete se sljedeći put tuširati, istrljajte se četkom ili spužvom za kupanje, što energičnije, u trajanju od pet minuta.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 29
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
18.10.2010 7:43:48   
cuba

IZVORNA PORUKA: callanhoe

na kraju se poenta opet svela na to sto sam ja u prvom postu napisala user posted image


Naravno da se svela na ono što si ti napisala, jer ja nisam dovoljno objasnila svoj prvi post iz razloga što smatram da ne trebam nekome valjda crtati kako da skine kile. Bar ne u vrijeme kad skoro i na zidovima po ulici možeš naći napisanu dijetuuser posted image

Ja se slažem u potpunosti sa svime što si ti napisala, samo sam naglasila da u mom slučaju taj trbuh nije tako lako otišao samim tim što bar pokušavam zdravo živiti...i da su mi na samom kraju ipak pomogli trbušnjaci. I naravno da ih žena neće raditi mjesec dana nakon carskog reza...
Eto toliko od meneuser posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 30
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
18.10.2010 10:11:16   
CallamityJane
ne moze plavusa podnijeti da nije njena zadnja user posted image


< Poruku je uredio callanhoe -- 18.10.2010 10:12:16 >

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 31
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
18.10.2010 13:05:50   
cuba

IZVORNA PORUKA: callanhoe

ne moze plavusa podnijeti da nije njena zadnja user posted image


user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 32
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
23.11.2010 22:15:13   
helena2010
I ja sam rodila carskim rezom. Moji trbušni mišići su u tako lošem stanju (posljedica groznog prvog poroda prošle godine) da mi je ginekolog koji me je porodio, rekao da me neće idući poroditi ukoliko ne popravim stanje svojih mišića. Prema njegovim riječima mišiće uopće nemam, imam samo paučinu user posted image
Uglavnom, savjetovao mi je lagano vježbanje već mjesec dana nakon carskog, a dva mjeseca nakon poroda mogu lagano početi raditi trbušnjake. Intenzivno MORAM početi vježbati nakon 6 mjeseci. On preporučuje vježbanje na orbitreku.
Od poroda je prošlo mjesec i pol i moram se latiti laganog vježbanja jer mi trbuh izgleda stvarno grozno. K'o da sam u petom mjesecu trudnoće.
Ima li tko kakav savjet s kojim vježbicama početi? Ako ima netko zainteresiran da krenemo zajedno na vježbanje pa da se bodrimo preko ovog foruma, neka se javi user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 33
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
23.11.2010 22:27:58   
nike1
o mojima ti necu ni pricat jer mi nije normalan rez posto sam uz carski imala i operaciju ciste na jajniku taj je rez nekih 20 cm pa mozes samo razmisljat o tome kakvi su mi misici a i stomak...user posted image
isla bija na dijetu ali sad idemo na tri mjeseca mala muz i ja kod njegovih malo na zimu u unutrasnjost pa da zena ne pomosli da necu njenu hranu da jedem....user posted image a i zbog te operacije se ne osjecam jos spremnom vjezbat jer me ponekad probode u jajnike i rez da odma odustanem...
tamo u 3 mjesec kad budem mogla setat po prirodi krecem sa dijetom i vjezbanjem ako ne odustanem do tada a  nadam se da necu...user posted image
ti polako  nemoj se puno forsirat ic ce to s vremenom dole,bar se ja nadam....user posted image



_____________________________

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

(Odgovor članu helena2010)
Neposredna veza do poruke: 34
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
23.11.2010 22:36:08   
helena2010
Jel nosiš steznik? Meni je taj moj ginekolog koji me porodio rekao da obavezno moram nositi steznik. Moram priznati da se od samog nošenja steznika već vide rezultati. Sa 120cm struka (izgledala sam ko da još ni rodila nisam) došli smo na 96 i pol. Mislim lagano početi plesati uz pomoć Sopekičinog dvd-a.
Dijeta ne dolazi u obzir jer dojim. Imala sam problema s nedostatkom mlijeka zbog teškog carskog, ali bile smo uporne i sad mala sisa i dobiva još dohranu.  

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 35
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
23.11.2010 22:53:08   
nike1
nosim steznik ali sam pocela tek nakon mjesec dana jer nisam mogla zbog tog reza bolilo me kad bi obukla steznik,sad ga nosim iako i ne pomaze puno jer nisam mogla odma krenut sa njim ipak sam uz carski imala operaciju tako da cu se ja namucit puno vise od tebe...user posted image
zelim ti puno srece i javi rezultate,a ja cu se valjda ubrzo pokrenit jer sam u trudnoci dobila 30 kg i do sad ih je u 2 ipo miseca otislo nekih 20 ovih 10 je ocito u stomaku ali i bokovima...user posted image
tuga i zalost al neka je meni bebica dobro pa cemo s vremenom i kile izgubit....user posted image
sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

(Odgovor članu helena2010)
Neposredna veza do poruke: 36
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
27.11.2010 11:47:51   
zozo1
Ako si rodila prije 2 i pol mjeseca i ako ti je od 30  nakupljenih otišlo 20 onda si stvarno sretna. Ovih 10 istopiti ćeš kroz koji mjesec uz reguliranu prehranu i malo povećanih aktivnosti kad ti beba bude malo aktivnija. Koža ti se s vremenom stiska i vraća na svoje. Ja dobila 32 kg pa sam sad 9 mj nakon poroda ko i prije, trbuh ošo skroz samo me isti nervira malo mlohavija koža nego prije. Pa to je sve još friško. Nemoj brinuti zbog toga, tko je u 2 mj uspio skinuti 20 kila. Roba neka te ne brine što ne staneš u nju, ja sam se isto ubijala mjesecima i vadila sve te male traperice u čije nogavice ruku nisam mogla gurnutiuser posted image , pa evo opet su na meni. Sretno, ne živciraj se , kile će otići dolje user posted image

_____________________________

JAN, 18.12.2004.
FRAN, 19.02.2010.

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 37
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
27.11.2010 12:03:59   
pincirotvajler
zozo tvoja priča je fakat utješnauser posted image
meni je otišlo 20kg u prva dva mj al ostalih 10 i višak otprije zabetoniran user posted image

< Poruku je uredio pincirotvajler -- 27.11.2010 12:04:13 >


_____________________________

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu zozo1)
Neposredna veza do poruke: 38
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
27.11.2010 16:00:00   
nike1
o da tako je i kod meneuser posted image
nadam se da ce to s vremonom sve doc na svoje iz dana u dan se sve manje brinem ma sve ce to bit super samo polako bar se ja nadam....user posted image
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

zozo tvoja priča je fakat utješnauser posted image
meni je otišlo 20kg u prva dva mj al ostalih 10 i višak otprije zabetoniran user posted image


_____________________________

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 39
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
29.12.2010 17:37:56   
drugasrecica
Iza mene su 2 carska. Jedan prije 2 godine a drugi prije 12 dana. Nakon prvog sam za 5 miseci došla na staru kilažu, uz dojenje i puno hodanja, bez dijete i bez trbušnjaka. Tako da se ovog puta uopće neću zamarat ni kilama ni trbuhom. Naravno, geni puno veze imaju s tim, al mislim da se bez puno forsiranja i uz malo samokontrole može vratit na prijašnje stanje. Mene je bilo strah radit trbušnjake jer sam dugo osjećala laganu bol u stomaku kad bih tako nešto radila. Naravno, tko može neka ih radi, stomak će se brže vratit u formu. Sve je to individualno. U mom slučaju, dojenje mi je jako pomoglo vraćanje na prijašnju kilažu, mala me je baš šta se kaže isisala user posted image

_____________________________

Moje dvi srećice
Lea 10.12.2008.
Rina 17.12.2010.

(Odgovor članu nike1)
Neposredna veza do poruke: 40
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
11.7.2015 11:18:50   
maria0351
Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.com.hr Vjeruj mi, djeluje. Imam 32 godine, probala sam svega i to je jedini suplement u mojem životu, koji sam isprobala i koji stvarno iskopao kilograme i drži me iz daleka.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 41
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
29.10.2015 15:39:21   
experta
SMRŠAVITE BEZ MUKOTRPNIH DIJETA
OBLIKUJTE SVOJE TIJELO BEZ ODLASKA U TERETANU
IZRAVNAJTE TRBUH NAKON CARSKOG REZA
RIJEŠITE SE CELULITA ZAUVIJEK

Detaljnije ovdje: TEHNIKA DISANJA OKSISAJZ

Samo 20 minuta dnevno
Do -10 cm u struku u tjedan dana
Najprije se mršavi u trbuhu
Ubrzava se metabolizam

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 42
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
17.4.2018 8:56:35   
moody
Tablete za mršavljenje - http://thermacuts.com

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 43
   RE: mršavljenje nakon carskog reza
8.4.2024 15:11:52   
malateeoll
Tablete za mršavljenje - https://euhealth24.com/hr/drug/xenical-generic iskreno PREPORUČAM svakome.

(Odgovor članu moody)
Neposredna veza do poruke: 44
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!