|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šta znači KKS (kompletna krvna slika)
28.9.2010 9:44:18   
Njofra
Zar tu ne bi trebalo pisati i željezo i ostali vitamini u tjelu? Tako sam ljuta na doktore. Kažem svojoj doktorici za ispadanje kose i pošalje me napravit kompletnu krvnu sliku ali nema nigdje nalaz od željeza, cinka, bakra. Pitam se zašto budući su ti elementi jako bitni u ovom slučaju da se vidi dali ih manjka ili ne.
Zna li itko, bilo tko?

Eh da i kako znaju da nekome nedostaje vitamina C? Po čemu to vide. Moj malac je recimo dobio recept da pije dva puta po 50mg vitamina C, kako je to doktorica znala ak ne po nalazima njegovim a moja meni tako to napravi da se ništa nezna. Baka je nosila nalaz iz laba do njegove doktorice pa mi fino nije pročitala ništa već samo tutnula doktorici brrrrr bijesna sam na sve.

< Poruku je uredio Njofra -- 28.9.2010 9:47:39 >

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šta znači KKS (kompletna krvna slika)
28.9.2010 11:39:04   
ZVRK
za željezo zna pisati fe ili hemoglobin a za drugo ti nebi znala.
možda isto ima više nazivauser posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 2
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!