|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   macina trava caj
9.2.2014 14:57:29   
Anoniman
ima ih dosta vrsta kako prepoznati pravu macinu travu za lakse zacece bebe
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: macina trava caj
10.2.2014 8:42:36   
PinkyFunkyBirdy
Uzmi od Subana marulju: http://www.mojaljekarna.hr/cajevi-i-ljekovito-bilje/1494-suban-marulja-biljka.html
Znači mora pisati Marrubii herba.

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
24.4.2014 16:40:25   
djevojcica1
drage moje ja sam nova na forumu i zelim podijeliti svoje iskustvo s vama. prije par godina sam imala namjerni abortususer posted image i mislim sve moguce neocekivane komplikacije.nakon abortusa je ostala rezidua koju niti drugi put nisu ocistili pa sam bila primorana ici i treci put.do ove godine nisam razmisljala o svemu tome,medjutim odlucila sam se na bebu i bila ubijedjena da nece ici tako lako.nakon prvog pokusaja i user posted image pila sam macinu travu do ovulacije,i danasuser posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3
25.4.2014 7:39:51   
daxy
djevojcica dobrodošla na naš forum.
Čestitam na user posted image . user posted image user posted image

Mislim da se možeš smatrati sretnom jer si tako brzo ostala trudna. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu djevojcica1)
Neposredna veza do poruke: 4
25.4.2014 17:29:23   
djevojcica1
hvala draga,sva sam happyuser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!