daxy
|
mutilice ako se odlučiš ja mjerenje BT,najbolje kako je hipo rekla da uzmeš neki digitalni koji mjeri u par sekundi. mali andeo kakav ti toplomjer imaš? Čudne mi ove varijacije na grafu. andy draga vidim da si ispunila upitnik. Hvala ti. Budem te sada dodala na listu. Što se tiče sluzi u trudnoći,ja ti stvarno ne znam odgovor. Znam kakva je situacija kod mene. Meni iz O bude gomila vodenaste sluzi,tako da nisam neko mjerilo. A mislim i da su sve žene različite,pa se to odražava i na iscjedak u trudnoći,nekima bude manje,nekima više,... lili sigurno si jako nestrpljiva zbog pregleda. noemaa FF označi O kad je BT tri dana za redom povišena u odnosu na prijašnje temperature. To je zbog toga što nam BT može iz nekog razloga bit visoka samo jedan dan,a kad je O u pitanju mora ostat viša. Pa da bi FF bio siguran,on čeka 3 dana. Označi O onaj dan prije skoka BT,znači kad je ona još niska. Dok je niska BT trebate akcijat,kad bude visoka možete odmarat. Prođiraj malo po našim grafovima,pa ćeš vidit kako to sve skupa izgleda. Još ćeš vidit kako će se tvoja temperatura ponašati.... mutilice pelinkovac,kažeš? syringa znamo taj osjećaj. Ja sam neki dan vidila poznanicu s trbuhom do zuba,a već ih ima troje doma i svi skupa žive u teškom siromaštvo. hipo razumijem te definitivno. Sve treba uskladit s ciklusom,pa s poslom,pa s muževim poslom,pa sa položajem zvijezda u odnosu na mjesec na nebu,.... Najveći posao je to usklađivanje. Vidim da je perlica pisala,al nije to samo u CITu tako. Ako si u postupku nema mijenjanja UZVa,a još i da ga radiš malo na jugu,malo na sjeveru,ne ne. Najbolje ti je propustit sljedeći ciklus i onda se pripremit za onaj tamo oko NG. Odradi taj sastanak na terenu u miru i bez presinga,tako da isto tako mirno možeš na IUI kasnije. minnieme vidim imaš i ti slatku sličicu.