syringa
|
jutro drage! želim vam lijep početak novog tjedna. uzbuđenje zbog naš snješke se malo smirilo, vidim. snjeguljice, draga, sretan ti put i čuvaj se. javi nam se kako si! daxy, ajde nek što prije prođe pa da kreneš u postupak. imam za tebe feeling da će bit uspješan od 1.x! perlice, žao mi je da ti je tm razočaran. sad ćeš bar bit mirna kad znaš da više ne ide. hipo, nadam se da će edukacija/prezentacija, što već imaš, dobro i brzo proći. kakvo je kod tebe stanje? louredess, gdje si mi ti? jesi dobro? eternity, milena, vidim da štirikaš i ovaj ciklus, valjda ćemo i mi štrikačice već jednom odštrikati. naštrikale smo cijelu zimsku kolekciju za sve na rr. grlim te! noema, držim fige za akcijanje! nova trudilica, tajči, dobrodošla i što prije otišla na podforum trudnica! unna, čestitam ti od srca! nek sve bude školski, čuvaj se i javi nam kako si. mali andeo, folleto, kokice stara moja, evo i meni se bliži rođendan i počinje me depresija. još jednu godinu starija, a na istom mjestu. nekad mi se čini da sam prestara za to sve i da mi tijelo to samo daje do znanja, a opet pa Seve je rodila sa 40! kathy, nadam se da je i tvoj uskoro na vidiku! trudnice nelly, minnie, lili, čuvajte se i mazite svoje mrve! mi odlučili ovaj ciklus još odštrikati. idući tj. vadim hormone pa ćemo pričekati nalaz i dijagnozu/terapiju/preporuku enda. al zato se nadam da slijedeći ciklus idemo po naš 3.+ i 1. živu i zdravu bebu!